ha megkérdezhetem hány kiló a merev géped? ami mellesleg a kedvenc merev vázam a demó mellettigen szépen mutana nem csréled el egy úmfra?15 egy merevgépbõl? még 2-3 kiló és 20/20cm meg atomdéhá megölhetetlen alkatrészekkel...

ha megkérdezhetem hány kiló a merev géped? ami mellesleg a kedvenc merev vázam a demó mellettigen szépen mutana nem csréled el egy úmfra?15 egy merevgépbõl? még 2-3 kiló és 20/20cm meg atomdéhá megölhetetlen alkatrészekkel...
ha ez így egyben tényleg 20 rongy, akkor valami biztosan sántít a drágább cuccok felõl... ...[esetleg lopott?]mit szóltok egy 2004es polar-x hez ajándék nyeregcsõ ritchey+bilincs+valami 10 ezer ft körüli novatec tárcsás kazettás agy alig használva+2 hetet használt deore hátsóváltó+2 váltófül+ritchey scuzzy logic pro kormánycsapi!ez mind kereken 20000 forint!
nem súlyos érv de szerintem jobb ha a bowdenek alul futnak és nem felül,szintén a goat mellet áll a v-fékel felszerelhetõ 24es kerkék,bár valameik polraon is van ez az opcioHa mondtok még vlm súlyos érvet valamelyik mellett, akkor valszeg azt veszem amit mondtok. Nálam a súly nem számít, annál inkább a geometria (és én számokból nem igazán tudom megmondani, hogy jó e) és az erõsség, tehát olyan vázat szeretnék ami azért bírja.
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
yep.ez olyan mintha monstert akarnék tenni egy merev vázba. (na jó mégse de hasonló).
Azért ne általánosítsunk......
ja az acél váz tényleg kõnehéz...