Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
11012 hozzászólás a témában

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás

15 egy merevgépbõl? még 2-3 kiló és 20/20cm meg atomdéhá megölhetetlen alkatrészekkel...

15, miért, soknak tartod, vagy kevésnek? :)
átlagembernek sosenem lesz 17 kilós 20/20 gépe, mert ha össze is tudnál ilyet rakni, bõven másfél milka felett lenne
egy ~200e-s CC merevgép pedig 12.5 és 13.5 kg között mozog
(ezek persze kisker árak)

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.333 hozzászólás

15 egy merevgépbõl? még 2-3 kiló és 20/20cm meg atomdéhá megölhetetlen alkatrészekkel...

ha megkérdezhetem hány kiló a merev géped? ami mellesleg a kedvenc merev vázam a demó mellettigen szépen mutana nem csréled el egy úmfra? :D adok egy kiló almát is meg egy karton közelt a cse remeket...

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
NA még egy kis Scamp; 4130-as Cromo csövekbõl áll, mint egy Speckó P1, és a súlya sem nagyon tér el tõle, 3200gr.Ha az ember okosan épít, és nem cromo hajtómûvet akar használni meg 3.0-ás Durot, akkor egy ~15kg-s SS Vfékes gép kijön belõle egy értelmesebb telóval (Psylo, Black)

_rihi_

_rihi_

vendég

• fórumtag
  • 202 hozzászólás

mit szóltok egy 2004es polar-x hez ajándék nyeregcsõ ritchey+bilincs+valami 10 ezer ft körüli novatec tárcsás kazettás agy alig használva+2 hetet használt deore hátsóváltó+2 váltófül+ritchey scuzzy logic pro kormánycsapi!ez mind kereken 20000 forint!

ha ez így egyben tényleg 20 rongy, akkor valami biztosan sántít a drágább cuccok felõl... ...[esetleg lopott?]
vagy talán a gazdinak szó szerint életfontosságú most a pénz...
Az Akadályok Azért Születtek Hogy Legyõzzék Õket!
__________________HoNLaPoM______________________

Gyõzni Tudás: Mást Tenni Mint Amit A Legyõzöttek!

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
lévén hgoy az x factor a kona díler, és semelyik más bolt nem tart valószinüleg fullos kona papucs készletet, így valószinüleg el kell menned érte a faktorok egyikébe.
de a telefon csodákra képes!

_rihi_

_rihi_

vendég

• fórumtag
  • 202 hozzászólás
Szükségem lenne egy 2003-as Kona Fire Mountain vázhoz egy új papucsra.
Egy egyzerû darab... H betû van ráírva mind a két felére.
Szerintetek bármelyik boltban be tudom majd szerezni?
Vagy el kell majd mennem az X-Factorba érte?
[remélem 2 ropiból megúszom a bulit...]
Az Akadályok Azért Születtek Hogy Legyõzzék Õket!
__________________HoNLaPoM______________________

Gyõzni Tudás: Mást Tenni Mint Amit A Legyõzöttek!

Szarvas

Szarvas

vendég

• fórumtag
  • 23 hozzászólás
Helló!!!mit szóltok egy 2004es polar-x hez ajándék nyeregcsõ ritchey+bilincs+valami 10 ezer ft körüli novatec tárcsás kazettás agy alig használva+2 hetet használt deore hátsóváltó+2 váltófül+ritchey scuzzy logic pro kormánycsapi!!!!!!ez mind kereken 20000 forint!!!a váz nem lett lestrapálva szerintem jó állapotú!!!Szerintetek megéri ennyi pénzért?????

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.383 hozzászólás
egyébként miben jobb egy olyan papucs ami a p3ban van mint mondjuk a nem ss polar x-ben?
p3ban csúszós papucs vagy mi van a pxben meg hagyományos
erõsebb, vagy mért?
minden váztesztben szidták a normál px papucsát

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.716 hozzászólás

Ha mondtok még vlm súlyos érvet valamelyik mellett, akkor valszeg azt veszem amit mondtok. Nálam a súly nem számít, annál inkább a geometria (és én számokból nem igazán tudom megmondani, hogy jó e) és az erõsség, tehát olyan vázat szeretnék ami azért bírja.

nem súlyos érv de szerintem jobb ha a bowdenek alul futnak és nem felül,szintén a goat mellet áll a v-fékel felszerelhetõ 24es kerkék,bár valameik polraon is van ez az opcio

ja és akkor már had reklámozzam az én vázamat is:szerintem dirt streetr kiváló persze max 10es telóval és az ára sem 50 hanem 30-35
Szerintem ennél a polar annyival jobb hogy birja a 13as telót is, ebbe viszont nekem kényelmesen elfér a 2.7es külsõ ne meg itt is lehet 24es kereket is vfékkel használni és nem utolsó sorban a geo ja is kiváló szerintem...

pali kj

pali kj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.505 hozzászólás
vagy a nort shore bitch valamelyik évi modelljét is 170-es duplavállashoz tervezték. egy haverom polar-x vázában egy 18 centire összehúzott big one van. na az még a szép kis baleset. merev vázba max 130-as villa kell, de szerintem még az is sok.

:chin: Két kéz, és csak egy száj... ez a probléma az ivással!

http://tiszatavitekerok.hu/:bell:

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
sõt a santa sakát is bõven nagy villához jó
a morpheine vagy mi meg a letoy is simán jó nayg villával 170mm út...

nekem is amúgy jobban tetszenek az acél vázak...
van apróban pár különlegesebb váz nézz már körül

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.333 hozzászólás
ugye jól tudom hogy vannak olyan merev vázak amiket duplavállas villákhoz terveztek ha jól emléksze valamelyik bunshee is ily megmérettetésre lett méretezve. az más kérdés hogy van e létjogosultsága...

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
3 kiló alatti acélváz kevés van. ha elõfordul, az meg 100e felett van. innentõl kezdve viszont hiábavaló mindennemü könnyítés a bringán:)

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
milyen nehéz amugy a goat?
csak mert még számadat nem hangzott el csak h nehéz :)

yanis

yanis

törzsvendég

• fórumtag
  • 577 hozzászólás
gratulalok, egyebkent nem all rosszul benne, node akkor is

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.448 hozzászólás

ez olyan mintha monstert akarnék tenni egy merev vázba. (na jó mégse de hasonló).

yep.
Feltöltött kép
Sei, soku Si.

pali kj

pali kj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.505 hozzászólás
én meg gondolom h nem ugribugrira. mert az kellett a gyereknek. de ezen ne vitatkozzunk, mert teljesen más felhasználási területrõl beszélünk.
ez olyan mintha monstert akarnék tenni egy merev vázba. (na jó mégse de hasonló).

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.883 hozzászólás
1600g - én úgy gondolom montira értette.

pali kj

pali kj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.505 hozzászólás
ok de mi nem országúti vázakról beszéltünk. és amúgy se én hoztam fel h nehéz, csak mondtam h ja vannak könnyebbek is.