Miért anyira jol rugoznak??? De nekem egyáltalán nem tetszik. Mindegy mindenkinek más tetszik.

Miért anyira jol rugoznak??? De nekem egyáltalán nem tetszik. Mindegy mindenkinek más tetszik.
A sebesség mindent megold.
Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."
lehetséges...most a dh belsõ kifeszítése mint ahogy azt a villáknál szokás-on gondolkodom,csak szerintem hamar leszakad-...
Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."
Trance
Csak azért utálod mert hülyék a fékjei?Azt hitem másért is.
Miért mit nem értesz rajta?????
Az a cannondale hülyesége, hogy 160as tárcsát raktak erre a vázra.
Miért mi bajod a cannondale-val?Nekem csak a fél vilás bringáji nem tetszenek
Sziasztok!
Valakinek van tapasztalata a SUPERIOR XP920-as vázakról? Egy rockshox recon sl villával használnám. Jelenleg egy 1998-as Kona Cindercone vázam van, ezt szeretném lecserélni.
feltételezve, hogy pontosan van megmunkálva a váz/villa PM rögzítése, akkor lehet hogy könnyebben beállítható, bár nekem az IS-t sem okozott nehézséget pontosan beállítani, az avid cps-ét meg kimondottan utáltam. ha meg gyárilag pontatlan a PM szem, akkor az is marad, míg az IS szemet bármikor síkba lehet marni. hogy merevebb-e, azt nemtom', de hátsó fék esetében nem hiszem, hogy számítana. ja és az "emelõs" adapterek miatti hosszú csavarok biztos segítenek a PM merevség fokozásában.
könnyebbek meg kb két csavarral könnyebb a PM. oké, ha nem "emelsz", akkor az adapterrel is. a Jani képén szereplõ összeállítás kb semmiben nem jobb a hagyományosnál, ellenben szép a papucs.
jó hosszú lett...
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->