Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
11007 hozzászólás a témában

Eerie

Eerie

törzsvendég

• fórumtag
  • 514 hozzászólás
Hmm, érdekes egy váz ez a Lucifer...

http://img99.imagesh...=img0014zs9.jpg

Eerie

Eerie

törzsvendég

• fórumtag
  • 514 hozzászólás

szvsz a legjobb cc-geo egyébként a specko, a tömeggyártottak közül

Pár mondatban írnál még arról szerinted miért? Sosem árt tanulni újabb érdekes dolgokat :)

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Úgy tûnik elviszik a Speckó Rockhopper vázamat, de nincs meg az utódja :o
Nehéz döntés, de lehet, hogy marad a legolcsóbb használt Voitl váz, az is szép.
A Rocky Mountain azért lett volna, mert abból tuti nem jön velem szembe mégegy, bár ebben jó esélyes a Voitl, az Orbea Scape, No Saint Lucifer, na meg a Yasec. Bár fekete Rockhoppert sem láttam Sopronban vagy maraton versenyeken. Amúgy utána néztem a No Saint sem lehet gyenge minõség, ha 5 év garit adnak rá, bár ha jól emlékszem a Voitl örökgaris, versenyeket is beleértve. Láttam képen fehér Stumpjumpert, csak azt sajna külön vázként nem árulják :) nem tudom miért, de a fehér a favorit...a fekete mindig koszosnak vagy foltosnak látszik.
Nah köszi a segítséget, kaptam 1-2 fontos infót, pl. hogy Rockym nem lesz :)

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Kala semmi baj a vázaddal, csak hogy ugyanannyiért adod, mint amennyiért jelenleg újonnan is meg lehetne venni akcióban.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Tam, igen, eddig minimum eggyel többször mondtad, mint én azt, hogy egy 16'os Fairlane-em van eladó! :)

Elsõre ránézésre az ETSX nem szereti, ha oldalról kínálják meg, gondolom, nem keveset kolbászol a hátulja.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
nem unom meg, de akkor jon az uj. amit szinten olcson veszek majd. ezt meg relative jo allapotban tudom elpasszolni versenykepes aron. csak ugy eri meg, ha evente lecsereled. marmint ha nem boltban veszed.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás

hat ha 50es orszagutit hasznalsz, akkor semmikepp ne is menj 17coll fole montiban. bar mondjuk a 50 az sztem meg neked is pici. en 177 vagyok es az 54 es az 56kozott meg nem tudtam donteni [gyarto kerdese is]

mondtam mar, hogy tavasszal elado lesz az fsr-em? ;) M-es

Méretre készült a vázam olaszhonban, szal valószínûleg jó nekem. Legalábbis remélem, mert egyszer mentem, hogy méreteket vegyenek, meg kiválasszam a cuccokat, plusz két hónap múlva a kész vázért.

Na mi van? Eldöntötted, hogy addigra megunod?

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

az országútim 50-es. 173 cm vagyok.
17 Giant merevvázzal érzem a legtutibban magam. A VT 18-as volt és azért adtam el, mert rohadt nagynak bizonyult.

én meg azért nem vettem giant-ot mert 19-es kéne belõle nekem...az meg magas.....viszont az 23-23,2 " felsõcsõ kell ...110-es stucnival....ja 176-177 vagyok
7végén kipróbáltam cimbi 17-es konáját, iszonyat kicsi volt nekem...

mondjuk outiból is mindenhol 55-56 ost ajánlanak ha egyszer rászánom magam....igaz a jelült már megvan...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás

58 as az nem ?

...

de:)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
hat ha 50es orszagutit hasznalsz, akkor semmikepp ne is menj 17coll fole montiban. bar mondjuk a 50 az sztem meg neked is pici. en 177 vagyok es az 54 es az 56kozott meg nem tudtam donteni [gyarto kerdese is]

mondtam mar, hogy tavasszal elado lesz az fsr-em? ;) M-es
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

48 as felsõcsõvel????????

58 as az nem ?

az aprós meg 2005 ös lehet, az még csak 100 milit mozgott.....ezzel akarták leváltani az elemntet de aztán mégsem az lett hanem megnövelték a rúgóutat...és a jó kis 5" mozgó slayert irtották ki vele...pedig az milyen állat jó kis váz....bár kint még lehet, kapni ha nem az elkefélt RM edition 185-ös szemtávú rp3as tag lenne benne vennék is egyet....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
az országútim 50-es. 173 cm vagyok.
17 Giant merevvázzal érzem a legtutibban magam. A VT 18-as volt és azért adtam el, mert rohadt nagynak bizonyult.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
en probaltam etsx-t [parking lot test ;)] es egeszen normalisnak tunt a mozgasa. terepen persze lehet mas a helyzet.

ez csak ugy eszembejutott.

olyan feher indian fire trail van nalunk, de sztem iszonyat csunya. viszont uj xtr van rajta :) de a marinok nem a legjobb vazak kulonben se. nem egyet kuldtunk mar vissza [tornek]

RAUH-Welt
B E G R I F F

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
184 centi vagyok, a fishernek 605mm a felsõcsöve. plusz a 70-es stucni.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
48 as felsõcsõvel????????

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Na, errõl eddig nem hallottam. Pedig majdnem megvettem ma ami az apróban van csak az 18-as, ami viszont tuti nagy nekem.

tuti nem nagy Neked :)

ha az nagy a dawg is az lenne sztem....

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás

amit fritzek mértek, hogy kategóriájában az egyik leggyengébb váz

Na, errõl eddig nem hallottam. Pedig majdnem megvettem ma ami az apróban van csak az 18-as, ami viszont tuti nagy nekem.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
az ets-x egy alapjában rossz rendszer.
nem értem miért porolta le a rocky, hiszen a kilencvenes évek közepén egyszer már kiderült, hogy el van b*szva.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

etsx-el mi a baj?

ami szubjektív hogy nekem nem tetszik az a felfüggesztés

amit fritzek mértek, hogy kategóriájában az egyik leggyengébb váz

és brutálisan magas a középcsapágy (35cm)....bár végülis az a dawgon sem zavar már

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
etsx-el mi a baj?