Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
11007 hozzászólás a témában

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Az, hogy rövid, az igaz az össztelósokra is?

nem mindegyikre ....saját szempontomból az etsx-re igen /bár azt amúgy sem vennék/ az element határeset, a slayer jó, a többit nem néztem mert nem igazán érdekel se az rmx, se a switch.....

de ha Neked a giant bejön, akkor a RM is be fog mert az is a rövidebbek közt van......
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás
Köszi GABE84,már érdeklõdtem a ZASKAR után,de sajnos nagy nekem.Most is egy M-est nyúzok és ez bevált,igy maradnák az M-esnél.Ha felbukkan valami akkor irj ha tudsz.

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Az, hogy rövid, az igaz az össztelósokra is?

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Eddig a Rocky Mountain volt a nyerõ, de ha tényleg ilyen drága, akkor kiesett sajna...pedig a bordó-fehér juharleveles festés nem csúnya.

azért merevfarúnál annyi felárat nem ér az a sima easton ultralight csõ, hiába hegeszti juharsziruppal üzemelõ robot , rizsevõ robot helyett.....:) és ráadásul egy számmal nagyobb kell belõle mert rövid....

amugy 1200 eur a listaára, a szkandié meg 1700....amit írtam az onlány boltos, akciós volt....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Marin Team Issue-t nem találtam a 2007-esek között, csak Team Titaniumot, ami beteg drága lehet. Bár az Indian Fire Trail nagyon szép és fehér :) ami pozitívum és a 2006-os Orbea Scape mellett szól. De hol kapok Marint... szerintem még ausztriában sincs.
Yasec-nél lehet kapnék valami engedményt, faterom tanította a gépészetre :) Amúgy azt hallottam, hogy elég törékenyek + nem szép a festése.
Eddig a Rocky Mountain volt a nyerõ, de ha tényleg ilyen drága, akkor kiesett sajna...pedig a bordó-fehér juharleveles festés nem csúnya.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
nagyon régen voltak még a magnesiummal gondok (Rómain egy ismerõsömnek a Schwinn magnesiumja szó szerint kilyukadt...)
Thy-nek volt ilyen váza, ha jól dereng, annak nem volt baja, de máshonnan se lehetett már ilyenrõl hallani, no meg a telólábak is bírni szokták - ennyire nekem is vigyáznom kell az acél vázamra szerintem :)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

épp nézegettem a német ebay-t, és azért írtam, mert kinn volt a német válogatott vagy mifene gépe, Mars, XTR, ahogy kell, ránézésre 0 km-es használattal, 20-as méret
és nem kellett rá semmilyen extra módon vigyázni, csak amennyire bármilyen másik vázra, telóra

a scott tényleg drága :) de nekem elsõre az összes idáig említett váz az :-/ barátnõm a legolcsóbbak áráért (~110) vett vadonat új kerót X9-LXint-Avid-SUN szerelékkel

azt beszélik annak nem tesz jót ha lenyúzod alaposan a fényezést, és rendesen éri egy kis víz .....állítólag le vannak belûl is festve, nyilván hasonló okból....gondolom nem ugyanaz az ötvözet mint a telólábak,,,

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
épp nézegettem a német ebay-t, és azért írtam, mert kinn volt a német válogatott vagy mifene gépe, Mars, XTR, ahogy kell, ránézésre 0 km-es használattal, 20-as méret
és nem kellett rá semmilyen extra módon vigyázni, csak amennyire bármilyen másik vázra, telóra

a scott tényleg drága :) de nekem elsõre az összes idáig említett váz az :-/ barátnõm a legolcsóbbak áráért (~110) vett vadonat új kerót X9-LXint-Avid-SUN szerelékkel

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Ha már az RM játszik akkor
Cube Reaction Classic
Marin Team Issue,
mert szépek
FELT epo, KTM Team (tudom, ez elvileg nem játszik) Scandiumok
Merida Magnesium, Scott karbon - könnyûek
Stevens; jó ár

és akkor még ott vannak olyanok, h Corratec Titan, Zymotic Hot Chili...

magnézium meridát már vagy 2 éve nem gyártanak.....meg arra azért nem árt a normálisnál jobban vigyázni.....

scott karbon meg kissé drága sztem

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
01-es G Zero 14-es méretben... :) nem csoda, hogy ilyen olcsó :)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
chainreactionek talaltak valahol egy adag ezereves scottot, meg par egyeb finomsagot, es most jol eladjak oket

Proflex animal

Proflex 957

http://www.chainreac...?CategoryID=625
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Ha már az RM játszik akkor
Cube Reaction Classic
Marin Team Issue,
mert szépek
FELT epo, KTM Team (tudom, ez elvileg nem játszik) Scandiumok
Merida Magnesium, Scott karbon - könnyûek
Stevens; jó ár

és akkor még ott vannak olyanok, h Corratec Titan, Zymotic Hot Chili...

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

csak alu yasec van, most mondta valamelyik nap fityisz :)
.

arról is volt szó

6. Yasec, alu, 1,5 kg alatt, 165ezer

.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
csak alu yasec van, most mondta valamelyik nap fityisz :)
én is specializedre gyúrnék.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Gt Atee, bikemag apróban láttam egy Gt Zaskar Team vázat L-es, jó állapotúnak tûnik és nagyon jó áron volt. Amúgy a gt amerikai honlapján keress rá valamelyik legközelebbi országi (talán németo. vagy svájc) eladóra, tudtommal ausztriában nem kapható.

Na 10 lehetõség maradt CC vázat illetõen:
1. No Saint Lucifer, scandium, 1,2-1,3 kg, kb. 100ezer ft, ausztriából
2. Kona Kula Deelux
3. Kona Kula Primo, easton, 1,5 kg, 120ezer ft -engedmény a 2006-osból
4. Kona Kula Supreme, scandium, 1,2 kg, 199ezer - engedmény a 2006-osból
5. Orbea Scape, scandium, 1,3 kg, 167ezer - engedmény...
7. Rocky Mountain Vertex Team, easton, 1,5 kg !!nem tudja valaki kb. mennyibe kerülhet ? Írtam osztrák eladónak, de nem írt vissza :o
8. Specialized Stumpjumper, árat nem tudok, sokféle, többféle kedvezménnyel
9. Trek 8500, kb. 80ezer ft
10. Voitl Ml Vl, 1,4 kg, 49ezer ft-ért venném használtam bikemagrõl.

A Trek nagyon kevéssé esélyes, a Kula Supreme túl drága (annyit nem engednek szerintem), szóval maradt 8. Javaslatok ? Elõre is kösz.

a no saint nem rossz, csak geoját nem ismerem, meg hogy tudod érvényesíteni a garit

szkandium konát tavalyit tudsz venni 160-ért ha jó a 19-es /de sztem elhozható 150-ért is/ de lehet van még tavalyi a faktorban is, ott is megkapod akörül, de a cca 1200 g egyébként csak a 16-osra igaz, 18-asban 1376 g...ha azt mondom (tapasznyalatbókl) hogy a szkandi kona rohadt jó váz, akkor azt mondják elfogult vagyok

az alap rocky, akciósan is legalább 1000 euró ujonnan akkor már éerdems az easton szkandi team-et venni 1300 eurért, az is ilyen szkandi kona súlyban van....

easton xsöves kula sem rossz de azzal érdemes megvárni a januárt akkor jó eséllyel -20 % /persze ha közben elfogy az kellemetlen/

szvsz a legjobb cc-geo egyébként a specko, a tömeggyártottak közül

de azért ha belefér a keretbe én Yasecet vennék

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Giant XTC:D :D

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Gt Atee, bikemag apróban láttam egy Gt Zaskar Team vázat L-es, jó állapotúnak tûnik és nagyon jó áron volt. Amúgy a gt amerikai honlapján keress rá valamelyik legközelebbi országi (talán németo. vagy svájc) eladóra, tudtommal ausztriában nem kapható.

Na 10 lehetõség maradt CC vázat illetõen:
1. No Saint Lucifer, scandium, 1,2-1,3 kg, kb. 100ezer ft, ausztriából
2. Kona Kula Deelux
3. Kona Kula Primo, easton, 1,5 kg, 120ezer ft -engedmény a 2006-osból
4. Kona Kula Supreme, scandium, 1,2 kg, 199ezer - engedmény a 2006-osból
5. Orbea Scape, scandium, 1,3 kg, 167ezer - engedmény...
7. Rocky Mountain Vertex Team, easton, 1,5 kg !!nem tudja valaki kb. mennyibe kerülhet ? Írtam osztrák eladónak, de nem írt vissza :o
8. Specialized Stumpjumper, árat nem tudok, sokféle, többféle kedvezménnyel
9. Trek 8500, kb. 80ezer ft
10. Voitl Ml Vl, 1,4 kg, 49ezer ft-ért venném használtam bikemagrõl.

A Trek nagyon kevéssé esélyes, a Kula Supreme túl drága (annyit nem engednek szerintem), szóval maradt 8. Javaslatok ? Elõre is kösz.

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás
Hello rocsipeti,Attila vagyok és GT vázat szeretnék venni.Tudnál segíteni,hogy hol lehetne,estleg cimet adni?

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

ez biztos?

csak mert nekem olyan nehezkesnek tunik. kicsit. pedig mar konnyitettem rajta. kerekek meg gumik is jo sulyban vannak, pille fejcsapagy, gagyi lx sor helyett xt, jobb pedal... osszeadogatom mar hogy kb mennyi lehet. merlegem sajna nincs.

fritzek mérték, és általában többnek szokták mérni....de sztem reális...

használtban nagyon komolyakat lehet ennyiért venni. én eladnám a foxot és vennék egy cannondale optimo vázat leftyvel. na az unikum. de én elfogult vagyok

a legrosszabb dolog amit az ember tehet hogy elad egy foxot....:) és még fejet falba verõs szmájli is.....

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

csak vagy fél kilóval könnyebb

Tied 2630 g taggal, a trance meg rendesen 3 kiló fölött van,,,és a specko sztem sokkal jobb geo......

ez biztos?

csak mert nekem olyan nehezkesnek tunik. kicsit. pedig mar konnyitettem rajta. kerekek meg gumik is jo sulyban vannak, pille fejcsapagy, gagyi lx sor helyett xt, jobb pedal... osszeadogatom mar hogy kb mennyi lehet. merlegem sajna nincs.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F