Jelentkezz be Regisztrálj
Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere
Írta 2007. január 20. - 21:05
Írta 2007. január 20. - 21:03
A kereket meg meg kell húzni és nem fog kiesni.
Írta 2007. január 20. - 21:00
Írta 2007. január 20. - 20:56
Dr.SPec: még mindig nem arra gondolsz amit írtam.
azonos taggal, akár a 3way-el, akár a dhx 5.0-val is jobban belõhetõ, ideálisabb mozgása lesz a spec váznak.
ABSZOLUT teljesen egyetertek veled es mindenkivel aki azt mondja hogy a Speci' jobb mint a VEGA ! ! !
De mert a Specko -bol nekem 'csak' a Demo 9 kellet volna , az meg nem is volt kaphato es nagyon sokkal dragabb , ezert beertem a VEGA -val.
Azert kellet volna 'csak' a 9-es Demo , mert a tobbi eggyik sem csotengelyes/150. ! ! ! A Big HIT -ben is ugyanez a kifogasom van , ugyanis nem akarok kerek nelkul maradni egy ugras utan...:lol1:
-- eleg a {kicsike} gyors-szaras -nak. --
A {buldozer} : Magellan VEGA DH '06, RockShox BOXXER TEAM '07, Magura GUSTAV_M 203/203
Írta 2007. január 20. - 19:03
de sztem ezek olyan dolgok amikbe felesleges belefolyni.
Dr.SPec: még mindig nem arra gondolsz amit írtam.
azonos taggal, akár a 3way-el, akár a dhx 5.0-val is jobban belõhetõ, ideálisabb mozgása lesz a spec váznak.
Írta 2007. január 20. - 18:49
a csekének szerintem az amityhardware vagy az astro a malinak meg a mosso gyártja kompletten az össztelósokat.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2007. január 20. - 16:04
A sebesség mindent megold.
Írta 2007. január 20. - 14:50
Írta 2007. január 20. - 12:48
Írta 2007. január 20. - 12:30
A Demo sem volt rossz sõt, de az, valami fenomenális volt.
Mondjuk így merevvel való "déhá" után kb akármi jobb lenne amúgy, de na hát álmodozni ér nem?
Írta 2007. január 20. - 10:27
A Cseke kap egy jó nagy csõkatalógust, és a tervezõk itthon teljesen szabadon megtervezik a vazát.
és kik ezek a tervezõk? Van itthon egy a magellant folyamatosan fejlesztõ mérnök csapat? Vagy pár emberke egy-két hétre összeül évente júliusban és kitalálják mit rendeljenek februárra?
Írta 2007. január 20. - 04:51
Altrixból van szürke és bézs is.
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Írta 2007. január 20. - 04:18
böeee..
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2007. január 20. - 02:43
Írta 2007. január 20. - 02:37
Ezt mind a vaz tudja?? hmm sztem van egy-ket kakukktojas. Te veletlen nem a Specializednek dolgozol? Egyebkent bocs de a Coiler miota DH vaz -legalabbis nem arra lett tervezve-, s bar a supreme sem egy etalon,nem hinnem hogy sokban elmaradna a spectol. Elfogadom hogy minden gyartonak van jo gepe, es ez biztosan az (ennyi penzert csak az lehet ). DH-ra jo erre talaltak ki, ennyi.
Bamulatos erv, egeszsegedre.
Letjogosultsaga mindennek lehet ha kelloen elegendo szamu ember van aki eletben tartja.
1. Nem dolgozom a Specinek, sõt nem vagyok Speci rajongó sem, de elismerem, ha egy cég jó cuccot gyárt.
Érveléstechnikát viszont tanultam az egyetemen, így meg tudom mondani, hogy ha a kontextusból kiragadsz egy mondatot, azt sugallva, hogy az az egy mondatom volt az egyetlen érv, mikor még két bekezdést írtam mögé, akkor az rosszmájúság és az igazság elferdítése.
2. Szintén komoly tévedés, hogy azt állítod, hogy a Coilert DH váznak tartottam. Ilyet nem írtam. RMX kérdésében a Stabbal hasonlította össze a Demot, amely a Coiler kategóriája inkább, így gondoltam utalok rá, hogy ismerem azt a vázat, és az eltérõ mûfaj miatt, rossz az összevetés.
3. Mivel használtam Supreme-et és Demot is (és még jópár ismerõsöm is), van összehasonlítási alapom. Ha te is, akkor vitázhatunk, ha nem, akkor megint csak indokolatlan kötözködésnek tartom a hozzászólásod.
4. Ha jól sejtem te viszont nagy konás vagy, amivel semmi baj, mint, ahogy azzal sem, ha valaki specis, vagy bármi mást szeret, ahogy én is. Én viszont nem érzelmi alapon írtam az indokaimat a Demo mellett. Már csak azért sem, mert nem tetszik ez a váz, viszont DH versenyzésre az eddigi legmegfelelõbb vázam, így túlteszem magam rajta, hogy ronda.
Írta 2007. január 20. - 00:18
Írta 2007. január 20. - 00:08
A Taiwani gyarban felkinalnak mondjuk 200 fele merevvazat, ebbol sikerult kivalasztania a Magellannak ezeket.
Szerintem nem a kintiek hulyek...
I`m as fast as nobody!
Írta 2007. január 19. - 23:40
Írta 2007. január 19. - 22:55
de majd legalább a buzik is tudnak majd fr géppel gizdulni:D
ettõl eltekintve nem változott a tavalyihoz képest
lesz amúgy normális színbe is igaz?
polarx 4x nekem bejön pont az én stílusomnak megfelelõ.. hajlított alsócsõ gyengíti a vázat?
nemhiszem h a design kedvéért direkt gynegítik a vázat, vagy ha igen hülyék a magellannál
Írta 2007. január 19. - 22:53
1. Pont az az értelme, amit leírtál, ugyanis erre lett kitalálva (dh, fr), és erre a célra talán az egyik legjobb váz.
2. A Demo elõtt volt egy Coilerem, meg egy Stab Supreme-em is (meg egyebem), úgyhogy tudom milyenek a Konák. Ezért cseréltem le õket Demora. Egyszerûen minden tekintetben jobb (fékezés, mozgás, súlypont, kanyarstabilitás, merevség, hajtáshatékonyság, minõség, geometria, és a supremenél még súlyban is).
Ezt mind a vaz tudja?? hmm sztem van egy-ket kakukktojas. Te veletlen nem a Specializednek dolgozol? Egyebkent bocs de a Coiler miota DH vaz -legalabbis nem arra lett tervezve-, s bar a supreme sem egy etalon,nem hinnem hogy sokban elmaradna a spectol. Elfogadom hogy minden gyartonak van jo gepe, es ez biztosan az (ennyi penzert csak az lehet ). DH-ra jo erre talaltak ki, ennyi.
Bamulatos erv, egeszsegedre.3. Súly, böhömség, miért éri meg: 85 kiló és 186 centi vagyok, tehát bírom mozgatni a vasat.
Letjogosultsaga mindennek lehet ha kelloen elegendo szamu ember van aki eletben tartja.Tokodot is megnyertem. Ebbõl következõen szerintem van létjogosultsága.