hát ha 200 euroért adnak opcióban dt swiss tagot akkor ne gondolkozz már rs arión...a dt kb a legjobb tag ...Öhm... pontosítok. (Nemtom, a szín/méret választásnál mind 0ás; azért mert ninc skészleten, vagy az a felára? Vki aki jobban tud németül/érti a friccek logikáját?
)
Igen, ez az egyik, hogy már látom hogy melyik tagokkal lehet venni:
DT Swiss SSD 190 199,90 €
vagy egy RS Ario 2.1 itthonról? (Csillapítás: Hidraulikus (IFP-vel)-IFP a pogózásmentességért van? Vagy hol tudom az RS ilyen rövidítésid lefordítani?)
vagy
Rock Shox Sid rugóstag 49800.-
HUNGARY:A Orkan rugóstag 29900.- (ez milyen, ismeri vki vagy húzzak át a saját topicjába megkérdezni, vagy annélkül is tudjátok hogy ez jó/rossz ennyiért)
Az hogy milyen tag kell bele azt honnan tudom meg?
Ha a DT vagy vmelyik egyéb taggal ezt venném akkor ez a Pyxis Team/Misson/Fisherhez képest kb hol van ez a váz? (Tudom, fárasztóan sokat kérdezek, de nem nagyon találtam semmit ahol utánképzehteme magam)
DaveRider: Megvan, Giant - NRS váz Ár: 245000 FtKhm... nem tetszik a ... színe
Ha a féláras akcióba ez is bekerül (kötve hiszem) akkor ezt megveszem. Ha nem, akkor ez úszott.
Szal akkor most a Scott van az érdeklõdésem központjában de nagyon Vki még vmi infót tud ról ahogy okosodjak sokat?
nekem volt ilyen scottom karbon , de rohadtul nem szerettem.....valahogy nagyon nem jött be a geója...