Hülyeség, szvsz nem érdeke eladni vagy nem forgalmazza.
mindkettõ. tudod: haverom mesélte, hogy...

Hülyeség, szvsz nem érdeke eladni vagy nem forgalmazza.
A válaszom határozott nem. Az Endorfinhoz pld. rossz web címem volt, így azt Buki javaslatára néztem meg, és mindjárt át is vette az elsõ helyet. Segítséget kérek, hogy egy nagyobb kínálatból tudjak választani.Szóval végülis már tudod, hogy mit szeretnél, csak a közönséget barkóbáztatod
Nem voltál elég figyelmes;), mert korábban már írtam, hogy két jelölt is van, és abból az egyik az, amelyiket már eredetileg én is kinéztem magamnak.
Lassan tényleg csak valami Pyxis (Team) marad.
Focus, GT, Wilier:) bukta, talán még a Bianchi JAB, viszont én a hagyományos formákat (egyenes csöveket) szeretem.
Egyébként pedig NEM AKAROK Konát.
fene azt a finnyás ízlésedA javaslataitokat szeretném kérni váz választás tekintetében. Az alábbi követelményeknek kéne megfelelnie:
- MTB váz (alu, 26-os, CC/Maraton felhasználás)
- lehetõleg hagyományos kormánycsapágyat fogadjon
- tárcsafékes
- felsõ bilincses elsõ váltóval is mûködjön
- ne legyen hajlított alsó és/vagy felsõ csöve
- nem vezetnek bovdenek az alsó csõ alján
- lehetõleg 27,2mm-s nyeregcsõvel
- a következõ márkák alapból kizárva (Giant, Merida, Specialized, Trek)
Van kiválasztott, de örülnék, ha szélesebb kínálatból tudnék választani, és bízom benne, hogy olyan modelleket is tudtok javasolni, melyekrõl nincs tudomásom, vagy átsiklottam a márkán/típuson.
A javaslataitokat szeretném kérni váz választás tekintetében. Az alábbi követelményeknek kéne megfelelnie:
- tárcsafékes
Van kiválasztott, de örülnék, ha szélesebb kínálatból tudnék választani, és bízom benne, hogy olyan modelleket is tudtok javasolni, melyekrõl nincs tudomásom, vagy átsiklottam a márkán/típuson.
Nem írtad konkrétan, bár a vázhajlításokból jól sejtem, hogy merev vázra gondolsz? Rászánt keret?
yeti
A javaslataitokat szeretném kérni váz választás tekintetében. Az alábbi követelményeknek kéne megfelelnie:
- tárcsafékes