Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
11007 hozzászólás a témában

kimy

kimy

törzsvendég

• fórumtag
  • 600 hozzászólás
Hi!
A Pyxis flex támvillája mennyire lehet strapabíró, egyálalán a váz mennyire az? 75-77kg-hoz?

itx

itx

törzsvendég

• fórumtag
  • 583 hozzászólás

vki tud segiteni?

dirt.
http://www.dirtparade.cz/en/index.html

Petiii

Petiii

újonc

• fórumtag
  • 4 hozzászólás

Az lenne a kérdésem. hogy a Leader Fox dragstar milyen stilusu váz? Dirt street?

vki tud segiteni?

kimy

kimy

törzsvendég

• fórumtag
  • 600 hozzászólás
Kössz. Nem rossz, megfontolom.....

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
kimy. Van egy 17-es Trek 8900-es, új 50ezerért a bikkmakk apróban. Igencsak jó vétel.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

Petiii

Petiii

újonc

• fórumtag
  • 4 hozzászólás
Az lenne a kérdésem. hogy a Leader Fox dragstar milyen stilusu váz? Dirt street?

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
A 17es jó lesz. A meridákban félintegrált van, az ebike téved. Bõven jó lesz a teló a vázba.

A sebesség mindent megold.

kimy

kimy

törzsvendég

• fórumtag
  • 600 hozzászólás
20 cm pontosan, ez pont jó mert szinte egy szinten van a kormány meg az ülés (max az ülés kb 2 cm-rel följebb van, de az nem baj, sõt). Csak azért kérdeztem az integráltat, mert az ebike-n a meridára azt írták, hogy integrált... Sztem Pyxist veszek, 175 cm vagyok de 18-as nincs csak 17", gondolom ezt mint 19"-t.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
A váz kérdésben nem tudok segíteni, de a fejcsõ/kormánycsapágy ügyben igen, a legtartósabb a hagyományos, de a félintegrálttal sincs gond, ha nem ugrálsz vele, integrált elvileg nem létezik mtb-okon. A fejcsõ+ kormánycsapágy kb ugyanolyan hosszú a hagyományosnál és a félintegráltnál. Milyen hosszú a telód nyaka?

kimy

kimy

törzsvendég

• fórumtag
  • 600 hozzászólás
sajna a vázzal... Lefogom cserélni, de egyenlõre nincs idõm kivárni amíg összegyûlik a trek-re. Azt szeretném megkérdezni, hogy melyik a jobb a kiszemelt vázak közül? Magellan '07 Pyxis vagy Crux, Merida '07 tfs 900-D, esetleg Mali '07 Noble hydroform.? Szinte egy árban vannak, de biztos van amelyik jobb, nekem elsõsorban nem a súly, hanem a tartósság lenne a fontos. Ezek fél ill. teljesen integráltak, most ez jó vagy nem? Mennyivel változik a fejcsõ hossza?, csak azért, mert a teló nyakcsöve le van vágva, de nem tudom, hogy több vagy kevesebb lesz a hossza. Uhh.. egyenlõre ennyi:-) Köszi

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
A vázzal vagy a kerékkel van a baj?

kimy

kimy

törzsvendég

• fórumtag
  • 600 hozzászólás
ok... csak ennyit akartam... Akkor sztem csere lesz:-(

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Nem normális, ha nem középen van a kerék.

kimy

kimy

törzsvendég

• fórumtag
  • 600 hozzászólás
Valaki tudja a választ az elsõ kérdésemhez??

kimy

kimy

törzsvendég

• fórumtag
  • 600 hozzászólás
hi!
Köszi a választ, xtc és 8900-as között vaciláltam, de szinte biztos, hogy 8900 lesz(már várom). Milyen kormánycsapi kell bele? Közben már megtaláltam a fejcsõhoszt (120mm).

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
A 8900-es trek 80-100 mm-s teleszkóphoz ideális. Ár/érték/szépségben igencsak jó választás :)

Dave nézd meg az Ellsworth márka oldalát, ott is vannak szép és ritka vázak.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

kimy

kimy

törzsvendég

• fórumtag
  • 600 hozzászólás
És még annyi, hogy tudja valaki pontosan, mekkora a Trek 8900-as fejcsöve? 120mm? Nagyon tetszik az a váz....:-), 130 mm-es telót bírná?

Petiii

Petiii

újonc

• fórumtag
  • 4 hozzászólás
Szasztok!

az lenne a kérdés, h egy leader fox vázba milyen csapágyat kell beletenni? mármiint tipusra és méretre gondolok. köszi a segitséget!

kimy

kimy

törzsvendég

• fórumtag
  • 600 hozzászólás
Hi!

Szerintetek normális, ha a vázba beteszem a kereket és pont nem középen van a kerék? Beállítás után nem mozdult még el eddig.... Csak havernak is ua. váza van mint nekem (polaris 06) és õ csak belerakja a kereket és kész, én meg miliméterezek a tárcsa miatt... köszi

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
úgy értettem, hogy ha most vázat kellene vennem, akkor az a "kommerszebb" márkák közül vagy kona, vagy cube lenne....de ha lenne rá pénzem, akkor vagy egy canyont, vagy egy rocky mountatin venném - azt hiszem, ez két olyan márka, amik itthon a "ritkaság" kategóriába esik..