Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
11007 hozzászólás a témában

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Semmilyet. Az csak váz és rugóstag.

LiLZs2

LiLZs2

vendég

• fórumtag
  • 123 hozzászólás

idei bighit dhx5.0-val 229k akcióban (mondjuk a várban)

Az nem is rossz. Probikeban 230e. a bighit 3 váz, csak nemtudom, hogy van-e hozzá valamilyen tag.
Nem hiszem el még 1*, hogy mindig félnem kell mert aki félve ember az csak félember.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
idei bighit dhx5.0-val 229k akcióban (mondjuk a várban)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Norb

Norb

vendég

• fórumtag
  • 191 hozzászólás
Én láttam a Bergusonban Vega dh-t. 189e Ft.

LiLZs2

LiLZs2

vendég

• fórumtag
  • 123 hozzászólás
Értem, csak egyenlõre nincs rá elég cash. És egyenlõre csak tervezgetnem kell. Mindenesetre köszönöm, hogy segítettetek, most már legalább azt tudom melyiket érdemes választani.
Nem hiszem el még 1*, hogy mindig félnem kell mert aki félve ember az csak félember.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

Magellán Vega DH -t néztem én is, Tudnál mondani egy olyan helyet ahol még kapni? Erõsen hajlok felé.

Valamint néztem még a BigHit SPEC -et, de ahogy néztem már egyiket se lehet sehol se kapni. Tudnátok mondani esetleg valami forrást? (bár egyenlõre még csak érdeklõdésképpen :D)

bighitet nézd meg a probike-ban, árlistán még van.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

LiLZs2

LiLZs2

vendég

• fórumtag
  • 123 hozzászólás
Vega DH -t nem árulnak, csak Vega FR -ot de azt tömegével. Bighitet meg nem néztem még.
Bár lehetséges, hogy mire meglesz rá a pénz, addigra lesz az is. :D

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.383 hozzászólás
apro.bikemag.hu

LiLZs2

LiLZs2

vendég

• fórumtag
  • 123 hozzászólás

hát nem teljesen dh de stinky, stab vagy dhra vega dh

Magellán Vega DH -t néztem én is, Tudnál mondani egy olyan helyet ahol még kapni? Erõsen hajlok felé.

Valamint néztem még a BigHit SPEC -et, de ahogy néztem már egyiket se lehet sehol se kapni. Tudnátok mondani esetleg valami forrást? (bár egyenlõre még csak érdeklõdésképpen :D)

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.383 hozzászólás
bighit?

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.716 hozzászólás
hát nem teljesen dh de stinky, stab vagy dhra vega dh

LiLZs2

LiLZs2

vendég

• fórumtag
  • 123 hozzászólás
Tudna valaki DH -ra ajánlani egy kezdõ-haladó vázat lehetõleg olcsón? (olyan 250-300 ezer FT -ig, ami ma újonan is kapható? - egyenlõre csak érdeklõdés céljából)

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
jekyl mért nem jó?szemezek vele egy jó ideje,tomacot hogy lecserélném erre,aztán majd épül ebbõl egy jó maratongép,ha lesz zsé meg alkatrész

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
szerintem is canyon.
hibátlan váz, félelmetesen alulárazva. (mert itthon senki nem ismeri, meg amugy sincs ára a használt cuccnak)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

sziasztok!

lassacskán vázat cserélnék, s az apróban találtam két megfelelõt is.
az egyik egy Canyon Nerve ES5 All Mountain rp3taggal, a másik pedig egy Cannondale jekyll 400 vanillával. elõbbi 90, utóbbi 75ezer forintért. ár-érték arányt figyelembe véve melyiket ajánlanátok egy csóró egyetemistának?

a canyon-t ....ha ilyen xc-s közelitésû all mountain a cél akkor az egy nagyon jó váz, és brutál erõs is.....ha lenne fölös pénzem már +vettem volna
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.297 hozzászólás
sziasztok!

lassacskán vázat cserélnék, s az apróban találtam két megfelelõt is.
az egyik egy Canyon Nerve ES5 All Mountain rp3taggal, a másik pedig egy Cannondale jekyll 400 vanillával. elõbbi 90, utóbbi 75ezer forintért. ár-érték arányt figyelembe véve melyiket ajánlanátok egy csóró egyetemistának?

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Acdcfanmisi, a santa cruz magyar oldalán fenn van az egyetlen Mo.-i forgalmazó, ha jól emlékszem debreceni.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

levi.powa

levi.powa

vendég

• fórumtag
  • 64 hozzászólás
Hello!Nekem kínálnak egy 2003-as Magellan Polarist, alapból hozzájáró RST telóval.És én azt szeretném kérdezni hogy ez a váz kezdõ (és esetleg késõbb haladó) Dirt/Street felhasználásra milyen?

A türelem tornaterem.

Oldalkám

LiLZs2

LiLZs2

vendég

• fórumtag
  • 123 hozzászólás

mire kell?csak dh?mennyi a max keret?villád már van?

Egyenlõre csak tervezgetek, hogy kb mennyit kell majd összedolgozzak ill. spóroljak, szóval sajna egyenlõre kb nemnagyon van rá keret. Villából egy régebbi évjáratú (05-06) RS Boxxer Racere gondoltam vanilla RC taggal. Csak érdekelne milyen vázat ajánlotok hozzá és kb milyen áron,vagy mik a bevált eszközök stb, jaigen DH-ra. (Bár egyenlõre csak belekostóltam egyik haverom bringáján és megteccett.:D)

acdcfanmisi

acdcfanmisi

vendég

• fórumtag
  • 41 hozzászólás
Lehet, hogy nem ide illik de nem találtam ennek topicot... Nem tudja valaki, hogy ki tud segíteni Santa Cruz váz vételénél, mert szeretnék venni nemsokára egy Jackal-t és nem találtam hazai forgalmazót...?
:afro: Azta-Raszta:mmraise: :mmraise: