Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
11007 hozzászólás a témában

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Szerintem egy HFS 4000 1700 alatt van. szerintem....

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás

mi a könnyû? de most komolyan, mi számít könnyû váznak...?

Mintha a HFS 1700 gr. felett lenne, de lehet h. tévedek...
Szerintem végy Giant XTC alu-t, akciósak a régebbiek /mondjuk 1 évvel ezelõtti 70ért/
Vagy Wenson Master-t. :) ;) 1470 gr 19-es méretben kcs-al 17-es még könnyebb. Alattam nem lett baja 1 szezon alatt, szar nem lehet. Sõt épp ellenkezõleg. 1 kis hiba: festék nem a legtartósabb, legalábbis az alsócsövön sok a pici hiány, máshol nincs gond. Alsócsövet érdemes leragasztani átlátszó fóliával... Ja és 60 körül van az ára :)
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

meg mintha maggi sem lenne kistermetû...töréstõl annyira nem félek, csakúgy kérdeztem. :D...a magellanok inkább rövid bringák? a 17 colos bringa egy 100as +/-5 fokos stucnival nagyjából jó lenne?

tigirs, ezt úgy érted, hogy kevés a két láncvilla közti távolság?

ja az ideik rövidebbek lettek

nem emléxem mekkora de a magellan topikba le van írva

ja autornál úgy igen
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
meg mintha maggi sem lenne kistermetû...töréstõl annyira nem félek, csakúgy kérdeztem. :D...a magellanok inkább rövid bringák? a 17 colos bringa egy 100as +/-5 fokos stucnival nagyjából jó lenne?

tigirs, ezt úgy érted, hogy kevés a két láncvilla közti távolság?

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
Kérdezd Zsizsit! 2 méter magas, 105-110 kiló és azt mondja nagyon megszerette. Vagy Pitechus-t. Õ is vagy 190 cm és vagy 90kiló és csak azért cserélte le a team-et egy újra, mert elütötték és tönkrement a régi. Ha Õket bírja, akkor szerintem alattad meg sem mukkanna.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

pyxis nekem is tetsz, színben is jó lenne:) ...ismerõseid mit mondanak róla? merev, törik, hajlik, valamit...

esetleg author vázak? (a colombus csöesek, a vision meg asszem az instinct)

különösebben nem veséztük,szépen békésen használják. töréshez még fiatalok, de nem hiszem higy lenne ilyen gond, azért van benne anyag.

authorokkal nekem egy bajom van, nem lehet ballonos külsõt használni .
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
pyxis nekem is tetsz, színben is jó lenne:) ...ismerõseid mit mondanak róla? merev, törik, hajlik, valamit...

esetleg author vázak? (a colombus csöesek, a vision meg asszem az instinct)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

Hát, ha fontos a súlya, akkor az általad felsorolt 3 közül a hfs4000. 1500 gramm szerintem már kimondottan baráti, fõleg ennyiért.

a kelliz könnyebb , (1500 alatt) de 171 centihez hosszú lesz.

szerintem méretben ideális a 17-es kona (1700 gramm) vagy a 17-es pixis lenne. asszem az is 1700 g körül van, szerintem jó vétel, 2-3 ismerõsnek van, kifekezetten szeretik. kona meg erõsebb és a fíling :) viszont drága.

Tigger: nagyon ütõs lesz!!! GRAT!

nem úgy volt, hogy a Braint hanyagolod?

amúgy meg, átgondoltam és kifejezetten érdekel hogy mûxik a brain.

Ezeknél a vázaknál állítólag a 178 cm a határ, ehhez a magassághoz ajánlják az M-est és az L-est is. Én ilyen magas vagyok, és M-est vettem, igaz az enyém csak 2006-os...De sajnos 120-as stucnit kellett rátennem, úgy kényelmes. Ebben az új vázban talán már a Brain is jobban mûködik,(thez, rob erõsítsetek meg!) én az enyémnél nem mindig találtam el az optimális beállítást.

Amúgy gratulálok az új vázhoz, nagyon tetszetõs!

elvileg pont olyan hosszú mint a 17-es dawg /az papíron 590 igazából 587/ és pont most cseréltem le a 110-es stucnit 90-esre. egyelõre úgy néz ki ezzel lesz az igazi.

ja és még nincs nálam a cucc, elvileg hétfõn.

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Hát, ha fontos a súlya, akkor az általad felsorolt 3 közül a hfs4000. 1500 gramm szerintem már kimondottan baráti, fõleg ennyiért.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
nézd mi a könnyû?! a karbon Orbea ... az könnyû.
én pl. a 19"-os Deluxe-t elég könnyûnek találom(1600 g) pláne a 9+ kg-hoz... igaz az 90 ezer , ami nem feltétlenül olcsó, sõt--- már akinek persze...

így szerintem: a Kula-val roszul nem járhatsz, a Pyxis nekem személy szerint egyáltalán nem tetszik(azok a csövek brrr), a tavalyi Giant XTC-k elfogytak a legtöbb helyen, a Speci iszonyat drága, esetleg Merida TFS/HFS --- ismerõseim közül senkinek sincs, így újabb passz.. ott van még a Mali xyz állítólag nem rossz. Ja meg tudok egy Kellys Mobsterrõl, amit sok maratomos alatt láttam, de nem tom,hogy mennyire bírja strapát, bár nem hiszem, hogy egyhamar megölnéd--stílus/súly kérdése..

de majd jönnek a vázguruk..

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
mi a könnyû? de most komolyan, mi számít könnyû váznak...?

sima kona kula pl szimpi...(és van 17es belõle ;)) meg a pyxis is. vagy a hfs 4000-es fehér merida.

(most egy merida kalahari 580 van, erre építgettem eddig, de mostmár mindent lecseréltem, van egy városira való alkatrészem, már csak a vázat kéne lecserélnem...de a felszereltséghez képest nagyon nehezet meg nem akarok venni, de nagyon drágát sem)

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

sima pyxis vázról vélemény/ellenvélemény? súlyadat valaki? rövid karjaim vannak, hosszabb lábaim, 171cm/60 kiló.

vagy valami olcsó, de relatíve könnyû vázat a követekzõ cucc alá: xt meghajtás lx hajtókarral, dt240s-xc717 kerekek, pazzaz nyeregcsõ bbb nyereg, pro plt irányítás...

tigris, gyönyörû, respect. :)

mi az olcsó?

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
sima pyxis vázról vélemény/ellenvélemény? súlyadat valaki? rövid karjaim vannak, hosszabb lábaim, 171cm/60 kiló.

vagy valami olcsó, de relatíve könnyû vázat a követekzõ cucc alá: xt meghajtás lx hajtókarral, dt240s-xc717 kerekek, pazzaz nyeregcsõ bbb nyereg, pro plt irányítás...

tigris, gyönyörû, respect. :)

zaskarrace

zaskarrace

vendég

• fórumtag
  • 154 hozzászólás
Ezeknél a vázaknál állítólag a 178 cm a határ, ehhez a magassághoz ajánlják az M-est és az L-est is. Én ilyen magas vagyok, és M-est vettem, igaz az enyém csak 2006-os...De sajnos 120-as stucnit kellett rátennem, úgy kényelmes. Ebben az új vázban talán már a Brain is jobban mûködik,(thez, rob erõsítsetek meg!) én az enyémnél nem mindig találtam el az optimális beállítást.
Amúgy gratulálok az új vázhoz, nagyon tetszetõs!

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.328 hozzászólás
Áájjjjjj, de szép ez a Stumpi váz Tigger:) Gyorsan összerakni, had lássuk egyben :)

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
Braint hanyagolni?

Legnagyobb találmány :)
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
Tigger: nagyon ütõs lesz!!!:) GRAT!

nem úgy volt, hogy a Braint hanyagolod?

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Asszem ideje, hogy vegyek egy Konát. :D

Janes

Janes

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 hozzászólás

ne szenvedj :)

Feltöltött kép

Tigger ez gyönyörû!!:clap: (irigykedõssmile)

Akkor rövidesen márkatársak leszünk ?:)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

jól van na,, próbálkozni lehet nem?!:D:D amúgy feladom.. szabad a gazda..

..

ne szenvedj :)

Feltöltött kép