Viszont presztízsben jobb az author, bár én nem tartom sokra.
A Kona jobb nála funkcionálisan is, persze nem ennyi pénzért.
és ?Viszont akkor is csak egy wenson.
"mind1 , te tudod de engem jobban érdekel az, hogy a 80-kmnél még mindig nem fáj a seggem, mint az, hogy 150 g-mal kevsebbet cipeltem..
ja és sztem Authort..."
aki 40-ért hirdeti, az nem adja el 18-értalkudd le ezt :
http://piacter.bikem...ct=98729&cat=15
reális árra (15 max 18K) próbának jó hogy méret/geo bejön e, aztán akár jó akár nem árában áteszem
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
alkudd le ezt :author nem annyira tetsz, kona inkább, de az meg $. majd meglátom, lehet nem is veszek semmit :S
ez igaz.. az elõzõ hsz.-t meg az irgalmatlanul kényelmetlen nyergemre értettem, hiába, fogyni kell..ellenben inkább legyen 200 grammal nehezebb de jó geóujú, mint egy könnyû túl nagy/kicsi váz.
pont errõl beszélekMindenkinek más a jó geó (nem mindenkinek jó a kona
).
ellenben inkább legyen 200 grammal nehezebb de jó geóujú, mint egy könnyû túl nagy/kicsi váz.megérzi, ha pont a nyergen akar könnyíteni... és nem pl. a kerekeken...
és ha teheti sztem inkább vegyen 20-ezerrel drágább vázat, mint 15-tel drágább nyerget, ami 50 km után nyomja a seggét'...
megérzi, ha pont a nyergen akar könnyíteni... és nem pl. a kerekeken...nehogy azt hidd hogy azt a 150-200 grammot megérzed.
na ma bepróbálhattam Dave Stumpjumerét ( ex Biker/ BBB) és....
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
nehogy azt hidd hogy azt a 150-200 grammot megérzed.hát igen, ez a gondom...