a képen kékkel jelölt helyen tört el, ahol a lyuk látszódik és asszem Hacker tört el...
És hol törik pontosan? Nekem Mobster van, de a másik esélyes a Pyxis 07 lett volna, szal...
És hol törik pontosan? Nekem Mobster van, de a másik esélyes a Pyxis 07 lett volna, szal...
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
nem törik belõle több mint pixis teambõl
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
én meg pont azt hallottam egy bringaszerelõtöl hogy a haverjának volt egy Xtc-je és elcsavarodott az egész... lehet tényleg anyaghiba
meg az is baj lehet ugye ha taiwanba nem figyelnek oda a dolgokra ugyhogy itt megint sok összetevõt lehetne vizsgálni. Mint mondottam volt én azért bízom a mérnökökben és a mögöttük álló teknikben
Ez a váz ugy nézem elég könnyû, ilyet árultak az ebayon is és valami 1500-max1600 g ugyhogy itt az ember súlytényezõje is felmerül és hogy mire meddig akarja használni szerintem...
én meg pont azt hallottam egy bringaszerelõtöl hogy a haverjának volt egy Xtc-je és elcsavarodott az egész... lehet tényleg anyaghiba
meg az is baj lehet ugye ha taiwanba nem figyelnek oda a dolgokra ugyhogy itt megint sok összetevõt lehetne vizsgálni. Mint mondottam volt én azért bízom a mérnökökben és a mögöttük álló teknikben
Ez a váz ugy nézem elég könnyû, ilyet árultak az ebayon is és valami 1500-max1600 g ugyhogy itt az ember súlytényezõje is felmerül és hogy mire meddig akarja használni szerintem...
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
....ezt én nem venném meg pont azért mert bennem is kérdéseket vetnének fel a tartósság szempontjából.....
csak elsõ tulajdonosnak, csak visszaküldött helyesen kitöltött regisztrációs lappal. de vanjah meg Specire élettartam gari van, ha minden igaz..
és még én nem is szóltam igazából egy szót semOFF
Azért jó, hogy minden úgy mûködik ahogy tanultam, mindenki úgy viselkedik ahogy kell, legalábbis itt a fórumon, marketing szakirányos vagyok.
on
felültem a stumpimra, és éreztem, hogy ezt nekem gyártották.Végre valaki.
Pl. a Spec nekem túl hosszú. Megszokni meg lehet, de akkor nem jön be amit Hozé is mondott, kb. fél óra alatt ki kell derülnie.
Azt kell venni, amire ráülsz és neked jó, nem pedig azt, amire azt mondják, hogy az.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
A sebesség mindent megold.
a képen kékkel jelölt helyen miért "lyukas" a váz. Egy ismerõsömnek ott tört el, és hát ott elég nagy a terhelés szerintem...
Több márkánál is láttam ilyen megoldást
http://community.web...098121559FRqzMw