Ez jól hangzik. Hol csinálnak ilyet? Mert gondolom én nem tudom bubi mentesen felrakni.
Már majdnem az összes autófóliás cég foglalkozik ilyennel is........szóval nem lesz nehéz dolgod!
Ez jól hangzik. Hol csinálnak ilyet? Mert gondolom én nem tudom bubi mentesen felrakni.
ezek a fejcsõszög ezáltal a tengelytáv és a monoblokk magasságának szabályzására vannak, kis mértékben a rugóutat és a progresszivitást befolyásolva.
szerintem.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Karbon váz kõfelverõdés elleni védelmére van valakinek ötlete?
Hogy lehet ízlésesen megoldani?
"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager
na én pl azért nem venném meg, ha ilesmit akarnék venni.
Értem. Annyit még kaptam, hogy bikemag teszt szerint ráz rendesen, .
neve
szerintem keress egy Giant forgalmazót, hátha tud okosat mondani neked.Lehet ilyen távtartókat, perselyeket kapni? Vagy marad az eszterga? Ha lehet, szerinted honnan rendelhetném meg? Köszi
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Lehet ilyen távtartókat, perselyeket kapni? Vagy marad az eszterga? Ha lehet, szerinted honnan rendelhetném meg? Köszi
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->