Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
11011 hozzászólás a témában

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.716 hozzászólás

hát de sztem a stab többet mozog meg jobb a tag is benne. mondjuk tény hogy egyedibb ez.

azér nem attól függ egy váz ára h mennyit mozog. Nemis egy kategória. Ez freeride az dh

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás

Névre szól a gari kártya.

Ez érdekes kérdés. Korábban az egyes forgalmazók azt az alapvetõen jogellenes és hamis, ugyanakkor számukra kedvezõ felfogást terjesztették a fórumon, hogy a garancia csak az elsõ tulajnak van, függetlenül attól, hogy a törvényi minimum garanciáról van szó, vagy extraként vállaltról, ami persze a termék árába bele van építve.
Ennek mostanra szerencsére vége, sokan képben vannak már, és tudják, hogy ha használtan vesznek mondjuk egy Specialized vázat, és az garanciális idõn belül, rendeltetésszerû használat mellett eltörik, akkor azt a problémát a forgalmazó köteles orvosolni.
De! Érdekes kérdés, amikor úgy hirdetnek valamit, hogy élettartam garis. Egyrészt a fogyasztók megtévesztése az, hogy nem teszik hozzá, h szerintük csak az elsõ tulajnak, meg nem biztos, hogy egyáltalán lehetséges így garanciát vállalni, mivel az a termékre, és nem a vásárlóra szól, így a termék átruházásával a vele járó jogosultságokat is átruházza az ember. Ergo, legalábbis nálunk, olyan, h névre szóló garikártya, nem létezhetne.

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.383 hozzászólás

öö az új ára is 400körül van. Szerintem minõségbe is van olyan mint a stab suprem.Elég robosztusak azok a forgáspontok

hát de sztem a stab többet mozog meg jobb a tag is benne. mondjuk tény hogy egyedibb ez.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Névre szól a gari kártya.

A sebesség mindent megold.

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.716 hozzászólás

240et sztem rohadtul nem, ennyiért van stab supreme is dhx5tel ami sztem jobb mint ez a manitou tag.. vagyis szokott lenni
garinûál ha az ember viszi a papirokat honnan tudja a kereskedõ h õvolt e az elsõ tulaj?

öö az új ára is 400körül van. Szerintem minõségbe is van olyan mint a stab suprem.Elég robosztusak azok a forgáspontok

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.383 hozzászólás
240et sztem rohadtul nem, ennyiért van stab supreme is dhx5tel ami sztem jobb mint ez a manitou tag.. vagyis szokott lenni
garinûál ha az ember viszi a papirokat honnan tudja a kereskedõ h õvolt e az elsõ tulaj?

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.716 hozzászólás
de ezt a ki az elsõ tulaj-t ki lehet játszani nem?

Amúgy mér pont votan? Marzóó:D ha ez lesz a 66om lesz. Még le kell a mostani vázast bonyolitani, ha addig még meglesz akkor lehet. A tag benne egy swinger 4? az mennyire szokott jól mûködni?
Amúgy kicsi vok(173cm) a 15" pont jó

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Apróba van egy Trek Session 77
Azt jóltudom h örökéletgaris?

Csak az elsõ tulajdonosnak.

A sebesség mindent megold.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
ez egy rohadt igenyesen megcsinalt vaz az tuti. azt viszont nem tudom hogy mukodesileg milyen. bar tul rossz nem lehet.

15"-os, az jo neked? wotant bele!
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.716 hozzászólás
Apróba van egy Trek Session 77 szerintetek megér 240et?
Azt jóltudom h örökéletgaris?

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
nem minden CX bringaban van telo. sot, tobbnyire nincsen. inkabb valami rugalmasabb karbonvillat szoktak hasznalni.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

assasinbug

assasinbug

törzsvendég

• fórumtag
  • 893 hozzászólás
a fintesz gépek gyakorlatilag egyeneskormányos versenygépek, mtb váltókarokkal, és 3 tányéros hajtómûvel. Nem olyan az áttételezése, mint a versenyeknek, de tudtommal legalább 48-as, de inkább 53-as nagytányérral.

a crossbringák is hasonlóak, de azokban van már teló, és közelebb van a geo a mtb-hoz, de 28-as kerekekkel, és trekking hajtómûvel(48/36/26)

u.i.: tam én nem cx-re gondoltam a cross bringák alatt, hanem a sportosabb trekkingekre,
pl:
http://www.bikefun.h..._tfs_800-v.html

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
yasec? kona sutra?

Feltöltött kép

sztem gyonyoru

RAUH-Welt
B E G R I F F

LonGleY

LonGleY

vendég

• felfüggesztett
  • 92 hozzászólás

lehet hogy egy minosegi acelvazzal jarnal legjobban. Vagy persze a titannal, de az mar kicsit huzos

Eddig én is eljutottam, csak megakadok a konkrét javaslatok híján, azért kérdeztelek titeket. :]

Fitneszbicikliben nem gondolkozol?

Ezt hogy értsem?

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

Üdv! Mire kitanultam, hogy mi jó nekem montiban, már országútit akarok építeni. :]
Ha van egyéb ötletetek, jótanácsotok, azt szívesen várom. Köszi!

Fitneszbicikliben nem gondolkozol?

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Kérdezd meg Atomot telón, ha sürgõs. Õ is ebben a súlyban van, és volt vagy van neki Octan-ja.

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
sos!!

81kg hoz a 190es fox vanilla 16ot mozgó scott octanámhoz milen rugó kell?!?

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

LonGleY

LonGleY

vendég

• felfüggesztett
  • 92 hozzászólás
Nem is feltétlen kell "országúti", nem baj, ha egy kicsit más stílusba hajaz, úgysem szeretnék nagyon
vékony külsõkkel rájdolni. A lényeg, hogy gyorsabb és könnyebb gépet szeretnék építeni (vázról indulva),
mint ez a Hoss. Ha lenne strapabíró, országúti jellegû váz (nekem már a Jake is az :]) titánból vagy
egyébbõl, akkor a vázra szánt összeg akár feljebb is kúszhat 100-nál...

Amúgy tetszik ez a Specialized és Giant is, 62 centisben elfogadnám bármelyiket. :]

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
a kona Jake az nem kimondottan orszaguti, az ciklokrossz.

ha olyat keresel, akkor alternativa lehet a Specialized Tricross vagy a Giant TCX.

az orszaguti vazak kisse masabbak, kisebb gumi fer belejuk, alacsonyabban van a monoblokkhaz, es az ulespozicio is alacsonyabb, nyujtozkodosabb.

az a baj, hogy ha jo orszagutit akarsz, akkor az eselyes hogy ki lesz konnyitve a minimumra, es az a te adottsagaidhoz keves lesz.

lehet hogy egy minosegi acelvazzal jarnal legjobban. Vagy persze a titannal, de az mar kicsit huzos

arban meddig akarsz elmenni? komplett gepet akarsz, vagy csak vazat egyelore?

RAUH-Welt
B E G R I F F

LonGleY

LonGleY

vendég

• felfüggesztett
  • 92 hozzászólás
Üdv! Mire kitanultam, hogy mi jó nekem montiban, már országútit akarok építeni. :]

Adottságaimból adódóan (2+ m, 110 kg) nagy és erõs vázra lenne szükségem.
Eddig a 62 centis Kona Jake-ig jutottam scandium(?) vagy 7005-ös alu anyagból.
A márka mindegy, az ára max 100. Városi, nem túl vékony gumis, de megrakós gép lenne..

Ha van egyéb ötletetek, jótanácsotok, azt szívesen várom. Köszi!