yasec? kona sutra?
sztem gyonyoru
Szerintem ez a Dew Deluxe szebb, gyöngyörû a bal hátsó vázmerevítése (kizárólag tárcsafékes). Ki is próbáltam a 62 centist a nagykerben:

Nagyon magasan van a kormánya (ki tudja mennyire megoldás a gyûrûk kiszedése és a más fokkal rendelkezõ kormányszár használata), de így is majdnem megvettem. Hasonló a Hoss-om geometriája is, nem lenne sebességben nagy elõrelépés. Pedig gyakorlatilag az enyém light változata minden szempontból, még színben is. :] Érdekes, hogy nagyon messze van a felsõ és az alsó csõ, a képen viszont összeér, olyan pici vázat fényképeztek.
A yasec, meg hát.. az már túlzás árban, pedig az lenne a nyerõ.
a fintesz gépek gyakorlatilag egyeneskormányos versenygépek, mtb váltókarokkal, és 3 tányéros hajtómûvel. Nem olyan az áttételezése, mint a versenyeknek, de tudtommal legalább 48-as, de inkább 53-as nagytányérral.
u.i.: tam én nem cx-re gondoltam a cross bringák alatt, hanem a sportosabb trekkingekre, pl: http://www.bikefun.h..._tfs_800-v.html
Az mindegy, hogy mivel szerelik, megoldom magamnak, a Hone hajtókaromon is 48-as nagytárcsa figyel. :] Ezzel a Meridával is az a gondom, hogy túlzottan trekking, magasan ül az eleje. Egyébként a Meridák olyan kicsik, hogy tényleg csak példálozni lehet velük, pedálozni én nem tudnék. :]