Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
11010 hozzászólás a témában

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
A legegyszerûbb, ólcsóbb és gyors ha gyors kötegelõ teszel egy párat egymás mellé.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

Carlo1

Carlo1

vendég

• fórumtag
  • 13 hozzászólás
Szevasztok,
Karbon vázhoz láncvilla védõt hol lehet szerezni. ill a gyárit pótolni? én a fémre gondolok ami a hajtómûnél van és a lánc begyûrõdésekor véd valamennyit.
Thx! Carlo

sisqo

sisqo

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 hozzászólás

Sziasztok!
Van vkinek tapasztalata a "noname" kínai karbon vázakkal? Rendelt ill. használt már huzamosabb ideig ilyen vázat vki?
Jóval olcsóbb lenne mint egy márkás darab, csak a szállítástól félek, nehogy történjen vele vmi.
Full Carbon Mountain Bike 26er MTB 26" Wheel Frame and Headset 17" 19" 21" | eBay
Várom a válaszokat!
Elõre is köszönöm!

Nekem országúti van, haveromnak 29er. Mindkettõ flyxii. Szép a kidolgozásuk, elég könnyû mindkettõ. Korrekten voltak csomagolva, nem sérültek meg. Az árába kalkuláld bele a vámot és az áfát!

Cruxa

Cruxa

vendég

• fórumtag
  • 22 hozzászólás
Sziasztok!
Van vkinek tapasztalata a "noname" kínai karbon vázakkal? Rendelt ill. használt már huzamosabb ideig ilyen vázat vki?
Jóval olcsóbb lenne mint egy márkás darab, csak a szállítástól félek, nehogy történjen vele vmi.
Full Carbon Mountain Bike 26er MTB 26" Wheel Frame and Headset 17" 19" 21" | eBay
Várom a válaszokat!
Elõre is köszönöm!

szak

szak

vendég

• fórumtag
  • 350 hozzászólás

Tubtara behúzható szegecsanyák - Biotek - Dejond, szegecsanya, szegecsanya húzó, behúzó
gyárilag is ilyen van benne

Köszönöm, most tanultam valamit. Megpróbálok beszerezni ilyet.

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Tubtara behúzható szegecsanyák - Biotek - Dejond, szegecsanya, szegecsanya húzó, behúzó
gyárilag is ilyen van benne

szak

szak

vendég

• fórumtag
  • 350 hozzászólás

Lemezanya

Kifejtenéd bõvebben? Mi az a lemezanya? Köszönöm

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás

Van egy apró, de nagyon bosszantó problémám. Az alsó csövö megszakadt az egyik kulacstartó szem, talán forrasztva volt (alu váz). Most körbeforog a szem a csavarral együtt. Szerintetek hogyan lehetne ezt újra rögzíteni? Elõre is köszönöm a tippeket.

Lemezanya

LawrenceDesign

LawrenceDesign

vendég

• fórumtag
  • 121 hozzászólás
Sziasztok!
Segítséget kérnék. Van egy CUBE ANALOG 2009-es bringám 18-as vázzal. Úgy érzem ennyi idõ után hogy lehet jobb lenne méretet váltanom.
A CUBE-nál 20-as a következõ... 182 magas vagyok és sokszor érzem úgy még magasra húzott üléssel is hogy picit közel van a kormány, és a bringa kicsi alattam, de lehet a 20-as nagy lenne :D nem tudom, majd ráülök egyre. Igazából az a bajom hogy senki nem tud abban segíteni hogy hol tudok venni CUBE-tól csak VÁZ-at!
20-as ANALOG vagy hasonló vázgeometriájú váz kéne nekem 2011,2012,2013-asok közül valamelyik...

Köszönöm elõre is a segítséget
-----------------------------------
"És olvastam, hogy az út a fontos, hogy soha ne legyen vége
De szerintem a cél is az útnak a része"

szak

szak

vendég

• fórumtag
  • 350 hozzászólás
Van egy apró, de nagyon bosszantó problémám. Az alsó csövö megszakadt az egyik kulacstartó szem, talán forrasztva volt (alu váz). Most körbeforog a szem a csavarral együtt. Szerintetek hogyan lehetne ezt újra rögzíteni? Elõre is köszönöm a tippeket.

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás

Sziasztok!

Lenne 1-2 kérdésem felétek. Szereztem egy Tomac 204 Magnum vázat. Vélemény róla?
Lehet megválnék tõle. Körülbelül mennyiért menne el rúgóstaggal?

Annyiért amennyiért megveszik, megjósolhatatlan + semmit nem mondtál róla.

biker9

biker9

újonc

• fórumtag
  • 1 hozzászólás
Sziasztok!

Lenne 1-2 kérdésem felétek. Szereztem egy Tomac 204 Magnum vázat. Vélemény róla?
Lehet megválnék tõle. Körülbelül mennyiért menne el rúgóstaggal?

Batkamano

Batkamano

vendég

• fórumtag
  • 22 hozzászólás
Okés köszi, akkor rámegyek arra. Remélem errõl már nem csúszom le :-D

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

Köszi a válaszokat, tényleg jól lecsúsztam. Bakker elég gyorsan elvitték. Még annyi lenne, hogy van most egy másik Coiler is, elég olcsón, de a váz méretbe nem vagyok biztos. Az 18"-os. Én 183 cm vagyok. Gondoltam olyan 17" lenne az ideális, hogy lefelé jobban irányíthatóbb legyen. De lehet a 18-as se lenne gáz. Még nem volt össztelós gépem, nem tudom, hogy itt más méret kell e.
Bocs a sok értetlenkedésért, nem akarom elhamarkodni :-)

jo lesz.azok a konak 1 merettel vannak ala merve, szal a 18as az 19es merev hosszaval egyezik meg. Ahoz a magassaghoz meg kb az a jo.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Batkamano

Batkamano

vendég

• fórumtag
  • 22 hozzászólás
Köszi a válaszokat, tényleg jól lecsúsztam. Bakker elég gyorsan elvitték. Még annyi lenne, hogy van most egy másik Coiler is, elég olcsón, de a váz méretbe nem vagyok biztos. Az 18"-os. Én 183 cm vagyok. Gondoltam olyan 17" lenne az ideális, hogy lefelé jobban irányíthatóbb legyen. De lehet a 18-as se lenne gáz. Még nem volt össztelós gépem, nem tudom, hogy itt más méret kell e.
Bocs a sok értetlenkedésért, nem akarom elhamarkodni :-)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás
nem, a dawg matic 2004-es az még csak 4"-t mozgott. (ésszerû áron bármikor megvenném azt a vázat). abból kicsit mászósabb gépet lehet építeni. nem olyan tank mint a coiler, de az átlag 100-at mozgó vázaknál kb 3x erõsebb. (nem kevest lehetett boxer-ral szerelve látni, meg a betd gyártott hozzá tuning linkplate-t amivel 140-et mozgott)

a fekete coiler meg az enyém volt anno :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.413 hozzászólás
Errõl úgy néz ki lecsúsztál,a maticban pedig semmit nem ér a tag gyakorlatilag

Batkamano

Batkamano

vendég

• fórumtag
  • 22 hozzászólás
Itt a Coiler, hogy ne kelljen keresni

Coiler+Thomson « MTB váz « MOUNTAIN BIKE « Kategóriák tallózása

Batkamano

Batkamano

vendég

• fórumtag
  • 22 hozzászólás
Hú az a fekete Coiler tényleg jól néz ki. Akkor mondjuk legyen az, és a Dawg pedig itt van

Használt Épített Kona Dawg Matic/Pike eladó Vác

Nagyjából Deore-val lesz szerelve. Akkor azt mondod, hogy ez a két váz kb ugyanolyan?

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás
mikori és mennyit mozgó coiler . s mikori és mennyit mozgó dawg ?

mert pl a 2004-es 5"-t mozgó coiler (ami pl az apróban van fekete) az kb ugyanaz mint az utána 4-5 évig a dawg-ok. (a láncvillájuk tért el).
s a 2007-est kivéve nem lényegesen gyengébb a dawg. ha 2005-ös dawg matic az csak 4"-t mozog,de az sem sokkal gyengébb. értelmes felszereltséggel egyébként teljesen jól mászik, persze mihez képest...