Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
11007 hozzászólás a témában

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás

Üdv!

Kiváncsi volnék milyen kisebb ösztelós vázakat ajánlanátok 140-150 es elsõ telóhoz, freeride ra kellene, elég alacsony testalkathoz ugyhogy nem is nagyon szeretnék nagyobb bringát, viszont a strapát bírnia kéne erõsen.
Párat már néztem esetleg , kona howler amit azt hiszem már nem is gyártanak, ugy hogy aki tud esetleg más alternativát az írjon!
Köszi!
Sziasztok

cannondale prophet, gemini
scott nitrous
giant reign
.
.
.
ezret lehetne írni... az a döntõ, hogy mennyi a keret rá.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
elvileg minel rovidebb a lancvilla, annal konnyebb manualozni. gyakorlatilag meg vannak olyan agyamentek, akik nagyanyam kempingjevel is kimanualoznak a vilag vegere :)
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

g'bor

g'bor

vendég

• fórumtag
  • 173 hozzászólás
Hello
Szerintetek mennyire számít a láncvilla rövidsége a manuálozásnál (és bunny hopnál) ?
Arra gondolok, hogy az egyensúlyozást segíti-e és mennyire, nem arra h így könnyebb-e kiemelni.
Lehet, hogy veszek egy vázat, az egyik kiszemelt az újfajta polarx (v-fékkel használnám) , a másik egy piacteres giant stp. Elõbbinek 410-425 mm , utóbbinak 406 mm-es a láncvillahossza, de feltételezem, h a polarxnél nem lehet betolni teljesen a kereket a magasabb terepgumi miatt.
Az áraik: px - 25 + kormcsapi, stp - 50 (lehet h garancia nélkül)
Elõre is köszönöm.

Trueman

Trueman

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.302 hozzászólás
Transition BottleRocket ;)

torzsi

torzsi

újonc

• fórumtag
  • 5 hozzászólás
Üdv!

Kiváncsi volnék milyen kisebb ösztelós vázakat ajánlanátok 140-150 es elsõ telóhoz, freeride ra kellene, elég alacsony testalkathoz ugyhogy nem is nagyon szeretnék nagyobb bringát, viszont a strapát bírnia kéne erõsen.
Párat már néztem esetleg , kona howler amit azt hiszem már nem is gyártanak, ugy hogy aki tud esetleg más alternativát az írjon!
Köszi!
Sziasztok

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.458 hozzászólás

mondjuk nem neki kell a nagykerrel kontaktolni, hanem a boltosának. igazából a usernek azt sem kell tudnia ki a magyar forgalmazó.

Ez így van.........a boltos is biztos sokat segít majd, ha akar :)
Kill the Hill:szok: vagy fordítva?
www.kannmatti.kepeim.hu

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.269 hozzászólás

Jelezni attól még megpróbálhatod, hogy garanciát érvényesítenél, utóbb jól jöhet, ha hivatkozni kell rá. Email, levél, etc.

mondjuk nem neki kell a nagykerrel kontaktolni, hanem a boltosának. igazából a usernek azt sem kell tudnia ki a magyar forgalmazó.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Jelezni attól még megpróbálhatod, hogy garanciát érvényesítenél, utóbb jól jöhet, ha hivatkozni kell rá. Email, levél, etc.

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.458 hozzászólás
asszem itt az a baj, hogy 2005-s és akkor csak 3 év volt a váz gari...de meg kell próbálni, amúgy tényleg nagyon rendes a forgalmazó... de idénre már bezártak, úgy hogy csak jövõre tudod megpróbálni.
www.kannmatti.kepeim.hu

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.387 hozzászólás

mi nem tudnánk cserélni amugy sem, egy szál meida vázunk nincs. :)

adhattok helyette egy specit;)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
mi nem tudnánk cserélni amugy sem, egy szál meida vázunk nincs. :)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
a bepróbálkozás még sose került semmibe... nem úgy kell odamenni, hogy úgyis cserélni fogják, így nem lesz csalódás - de ha mégis kitalálnak valamit, akkor meg kifejezett boldogság lesz... :)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.269 hozzászólás

az új - õk az jelenlegi forgalmazó.

gondoltam...bár az elözõ cég (utódja) is normálisan áll hozzá :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
az új - õk az jelenlegi forgalmazó.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.269 hozzászólás

HHHról jöttem le egyszer csak kva nagy csatt és elkezdett imbolyogni a bringa hátulja. Nézem mi a franc ez, elkezdek lassítani aztán még egy csatt és a földön találtam magam, szerencsére már viszonylag lelassultam így csak egy közepesen kicsi helyen vertem le a térdem meg a könyököm. Garanciában nem reménykedem biztos, hogy "nem rendeltetésszerû" használatra hivatkoznak majd. Egyébként a másik láncvilla is majdnem teljesen körbe van repedve, és fenn a támvillánál is megrepedt.

azért próbáld meg

elég normális a forgalmazó (bár ez még gondolom az elözõ cégtõl volt, tényleg ilyenkor ki az illetékes?)

Sakic

Sakic

vendég

• fórumtag
  • 203 hozzászólás
HHHról jöttem le egyszer csak kva nagy csatt és elkezdett imbolyogni a bringa hátulja. Nézem mi a franc ez, elkezdek lassítani aztán még egy csatt és a földön találtam magam, szerencsére már viszonylag lelassultam így csak egy közepesen kicsi helyen vertem le a térdem meg a könyököm. Garanciában nem reménykedem biztos, hogy "nem rendeltetésszerû" használatra hivatkoznak majd. Egyébként a másik láncvilla is majdnem teljesen körbe van repedve, és fenn a támvillánál is megrepedt.
Speed has never killed anyone.
Suddenly becoming stationery, now thats the killer.

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Legtöbbet a magnézium vázukat cserélgették, tört rendesen :)
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.458 hozzászólás
asszem a Merida merevre 5 év fullyra 3 évet ad......de régen csak 3év volt

Basszus ilyen törést még nem láttam uhhh
www.kannmatti.kepeim.hu

clio

clio

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.281 hozzászólás

@&#$ߣ³*!!!! megalkottam a világ elsõ Lefty vázát :(:mad: 3 év után tört szét

Szia.

Garis még? (most 5 év a Merida vázgarija, de nem tudom mennyi volt régebben. Ismerõsömnek elég tissztességesen cserélgették a Cro-mo vázát törés miatt)

Vigyázat! Nagyfeszültség! :D
evvagyokén

ParadicsomHáz & TermeszetesTanya
TÉGY!

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás

a csavarkulcsos softtail megoldas pedig kreativ :)

Az egy villáskulcs. ;)

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]