Jelentkezz be Regisztrálj
Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere
Írta 2008. december 17. - 01:01
a csavarkulcsos softtail megoldas pedig kreativ
Írta 2008. december 16. - 23:26
Írta 2008. december 16. - 23:25
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2008. december 16. - 23:20
Suddenly becoming stationery, now thats the killer.
Írta 2008. december 15. - 23:23
Köszi, hasznos ez is. Találtam még más topikokban is jókat, lehet hogy az spd beállításom sem az igazi erre most jöttem rá este tekerés közben mert olvastam itt valami egész jót. Viszont elkeserítõ, hogy vázat elég nehéz találni, ahogy néztem inkább a magasabb kategóriás cuccokat árulják, bár régebben láttam Corvus vázat, de mintha csak elvétve lennének ilyen spúroknak valóak mint én. Nem tudtok valami helyet ahol kimondottan vázat tudok keresni, találni?A www.skarpea.hu -n találsz leírást a beállításokról.
Írta 2008. december 15. - 21:08
A sebesség mindent megold.
Írta 2008. december 15. - 16:02
Írta 2008. december 15. - 15:40
hát sztem ki kéne próbálnod (tudom nem könnyû) egy méretben neked jó vázas bringát (meridát, magellant, konát etc) és ha az jó a Tied meg biztos kicsi akkor érdemes gondolkodni vázcserén. az alkatrészek nagy részét jó eséllyel tudod használniÉs amiatt lehet hogy úgy érzem nem tudom magamhoz behangolni a cuccot ugyi? Viszont a sok kütyüt akkor dobhatom ki vagy érdemes inkább vázat cserézni?
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2008. december 15. - 15:40
Írta 2008. december 15. - 15:37
És amiatt lehet hogy úgy érzem nem tudom magamhoz behangolni a cuccot ugyi? Viszont a sok kütyüt akkor dobhatom ki vagy érdemes inkább vázat cserézni?qltrixolt pont nem tudom milyen geo de trekkingbõl ehhez a magassághoz majdnem biztos pici az a váz
Írta 2008. december 15. - 15:18
qltrixolt pont nem tudom milyen geo de trekkingbõl ehhez a magassághoz majdnem biztos pici az a vázÁ ez az elsõ bringám, igazából 3 éve ezt hajtom, enm túl komolyan évrõl évre azért egyre többet tekerve. Májusban készülök egy hosszú túrára így addig ki akarom nyomozni hogy érdemes -e ezzel nekivágni. Ez egy Altrix trekking bicaj, igazából csak betonon megyek vele, de már csak a váz a váltó meg a fékek a régiek a többi cuccot upgradeeltem valamelyest. 189 centi vagyok és ez a váz vagy 19 vagy 20 collos, de tutira nem tudom. A bajom vele, hogy össze vissza állítgatom a kormány, ülés magasság dõlésszöget már amiatt hogy sokszor megfájdul a térdem, de érzem is hogy nem a legideálisabban ülök. Szóval lehet hogy ki kellenne dobni a p...ba az egészet, de mivel szeretem a szerencsétlent nem visz rá a lélek. Lehet hogy ezt az egészet nem ide kéne beírnom, de már mindegy.
Írta 2008. december 15. - 13:25
Írta 2008. december 15. - 13:05
ilyenkor télen sztem bármelyik normálisabb boltban. mostanság nincs akkora roham, inkább ráérnek.Nem szakmailag, hanem nem foglalkoznak ezzel látszólag. Eladásban inkább motiváltak. Vagy esetleg tudsz ajánlani egy boltot ahol ilyen problémákhoz segítõkészen állnak hozzá?
de mondjuk milyen magas vagy, mekkora vázad van ( milyen tipus) mik a problémák? ezelõtt volt e más bringád ami jó volt ? ilyesmik...általános kõbe vésett receptet nem nagyon fogsz kapni.
Írta 2008. december 15. - 12:57
Írta 2008. december 15. - 12:51
pedig lehet inkább értenek hozzá mint itt akárki...Sziasztok! Kérdeznék egy elég általánosat, de szükségem lenne véleményekre. Hogyan lehet megállapítani egy vázról, hogy megfelelõ -e a mérete, geometriája a számomra? Kérdezem ezt azért, mert a trekking bicajommal kapcsolatban folyamatos beállítási problémáim vannak és nincs ismerõsöm aki értene ehhez és segítene. Bicajboltokban meg nem próbálkoznék, mert nem találom erre alkalmasnak õket.
Írta 2008. december 15. - 12:38
Írta 2008. december 15. - 09:30
A tárcsa majd valószínûleg nagyobbra lesz cserélve. Szerintem RS Torának bírnia kell gond nélkül.
Egyszer megkaptam egy Ruckust pár km-re, nekem elég kényelmesnek tûnt.
És igen, elég durvulós kis gépezet.
Volt egy olyan eszement ötletem is, hogy PolarX vázból nagyobb méret, bele egy bazi hosszú nyeregcsõ. Hamar elvetettem az ötletet (mások sem ajánlották).
Köszi mégegyszer a válaszokat:prosze:
Izomtéridõninja-geológus!
Írta 2008. december 15. - 07:47
www.kannmatti.kepeim.hu
Írta 2008. december 15. - 00:36
teljesen jóegyel fentebbi hozzászólás.kék pontozottal aláhúzott linkecske.
jó olvasást.
Én kérdésem:
Kona Blast a 100 kilóm alatt jó-e?
Túrázgatásra használnám, néha durvábban is.
Tárcsafékkel használnám, 160-assal.
Van valakinek tapasztalat?
bár sejtem, hogy nem rossz választás.
Vagy GT Ruckus használható ilyen célra?
100 kilóhoz javasolnék legalább 7"-tárcsát 8Persze a telónak is bírni kell)
új GT- bõl meg ami könnyû kinsis (kinesis ultralight) (hogy melyik modell milyen csõszett azt hadd ne tudjam) csõbõl van azt nem kéne 100 kilóval terhelni.
Írta 2008. december 14. - 23:10
jó olvasást.
Én kérdésem:
Kona Blast a 100 kilóm alatt jó-e?
Túrázgatásra használnám, néha durvábban is.
Tárcsafékkel használnám, 160-assal.
Van valakinek tapasztalat?
bár sejtem, hogy nem rossz választás.
Vagy GT Ruckus használható ilyen célra?
Izomtéridõninja-geológus!