Akkor l***** a seggébe!Az már nincs...
Megint hónapokig hallgathatjuk majd a nyavajgását:D
Akkor l***** a seggébe!Az már nincs...
tam !
Korábban említetted a Genesis márkát, amit az ottani Shimano distri. forgalmaz.
Ezek csak komplett gépként kaphatók, vázként nem?
Egy iO vázra szívesen beneveznék.
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
RAUH-Welt
B E G R I F F
pont akartam mondani ha neki nem kell egy pixis vázat szerzek én isKérdezném tisztelettel,mi az oka annak hogy valaki ad egy 80-100ezer ft-os új fullyt egy 40ezres használt merevért szõrben?
A Mission 500 boltból kitolt bringa. 5 métert nem ment,
Mert hihetetlennek tûnik, hogy ennyiért kapok cannondale-t.
RAUH-Welt
B E G R I F F
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
simán jó cseresziasztok,
Lehetõségem volna a 2007-es Pyxis Team vázamat egy 2008-as Merida Mission 500-as vázra lecserélni (1-1 csere). Pro és kontra véleményeket kérnék. Érdemes? Súlyban biztos, hogy a Magellán vázzal jobb vagyok, de azért a maratonok középtávján lehet, hogy jól jönne az össztelós váz. Megjegyzem eddig csak merev vázaim voltak....
Nem tudom, hogy a gyári hátsó tag milyen, de elsõ hallásra, azt biztos cserélni kellene. Ami átkerülne: a villám '09 SID Team, 2008 XT t-fék rendszer, XT-XTR hajtás-váltás, Ritchey WCS cockpit, Syncros kerékszett.
tehát ha ugyanazon az áron kapsz egy spark-ot v. rush-t v. scalpel-t, akkor te kihozod ár-érték bajnoknak a meridát. hámér?
A sebesség mindent megold.