Jelentkezz be Regisztrálj
Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere
Írta 2010. április 28. - 11:47
Írta 2010. április 28. - 11:39
Ha megnézzük az említett, vagy egyéb, hasonló kategóriájú neveket, sokáig visszaköszönt, hogy csak vázakat gyártottak. Az utóbbi években azért egy kicsit finomodtak õk is, és már rendelhetõk komplett "gyári" összeállítások is, de ezek mögött mindig látható az átgondoltság és a minõség.
A Cannondale esetében, Pl, a márkajelzéssel gravírozott fékek akasztó fülén ott díszeleg, hogy: Tektro. :-( Ami önmagában még nem lenne baj, de (legalább is szerintem) az Avid jobban mutatna.
Ez a tendencia azért nem túl biztató mert el akarja hitetni (nagy, vagy csak annak képzelt neveken lovagolva), hogy a minõség is lehet olcsó. Persze ez akkor igaz lehet, ha bagóért, vagy ingyen dolgozunk. Az anyagárakról meg ne beszéljünk.
Írta 2010. április 27. - 22:11
Írta 2010. április 27. - 21:56
ott van a Turner, az Ellsworth, Litespeed, Yeti, Intense, Foes, ok kicsik maradtak, es inkabb termelnek kevesebb profitot [vagy eppen vesztesegesek] de nem "egetik" magukat acera-alivio szintu bringakkal csak hogy a cashflow meglegyen.
Hát ez az... Ezért nincsen Cannondale-m. Nem a márkagõg... hanem az elv. Ne legyen Alivio-s Cannondale, ( CANNONDALE 2008 - CANNONDALE F7 - .::CANGA KER) mint ahogy ne legyen tömeggyártásban készült Jaguár se (újonnan 4 milláért). Azokat akik nem ilyen bringára vágynak, elégítsék ki a Kínaiak.
Írta 2010. április 27. - 21:29
Az elso vasarlonak adott garanciak nevhez/adatokhoz kotottek.
Visszatérõ dolog, és lehet, h feleslegesen szajkózom, de nyugodtan el lehet felejteni mindent, ami úgy kezdõdik, hogy "az elsõ vásárló..." Itthon a garancia a termékhez kapcsolódik, nem a Gézához vagy hogy hol lakik.
Feltéve, hogy itthoni a forgalmazó és tõle származó terméket vesz meg az ember, ennek adott esetben még érvényt is lehetne szerezni.
Írta 2010. április 27. - 20:14
ott van a Turner, az Ellsworth, Litespeed, Yeti, Intense, Foes, ok kicsik maradtak, es inkabb termelnek kevesebb profitot [vagy eppen vesztesegesek] de nem "egetik" magukat acera-alivio szintu bringakkal csak hogy a cashflow meglegyen.
Helló!
A GT-sek úgy látszik nincsenek itten. Azt szeretném megkérdezni, hogy mikortól kezdõdött ennek a márkának a silányulása. A régebbiek, még Easton alucsövekbõl készültek, mostanság meg... Az az érzésem mintha Kinai gagyi volna... Vagy csak én vagyok a hisztis??
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2010. április 27. - 20:09
Írta 2010. április 27. - 20:02
A GT-sek úgy látszik nincsenek itten. Azt szeretném megkérdezni, hogy mikortól kezdõdött ennek a márkának a silányulása. A régebbiek, még Easton alucsövekbõl készültek, mostanság meg... Az az érzésem mintha Kinai gagyi volna... Vagy csak én vagyok a hisztis???
Írta 2010. április 27. - 18:19
Talan a Trek (meg nem erositett boltos forrasbol) vallal meg orokgarit, de azok is furcsa rendszerben. Elfogadjak a karigenyt de nincs sehol rogzitve, hogy mikor kapod meg a csere vazat. Az Orbea a forgalmazo szerint viszont normalisan kezeli a vaz garancia problemakat. Eddig ennyit tudok.
Fentebb valaki tett egy megjegyzest a Specialized garira. Ez most megerositi vagy elveti azt amit en tudok, hogy mar nem adnak ra elettartam garit? Ha nem baj nem nyalaznam at azt a topicot is (koszi!)
Az elso vasarlonak adott garanciak nevhez/adatokhoz kotottek. Az Orbeanal sajat nevvel kell regisztralni a gyarto honlapjan. Ha esetleg olyan lesz elmeselem hogy hogyan is zajlik
konánál is örökgari van a vázra
orbeánál annyira nem rémlik hogy nagyok lennének fulliban....
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2010. április 27. - 18:08
oke, csak ez nem geometria. a forma meg alak meg csovastagsag az maximum esztetika. erre probaltam ravilagitani
oké értem!
Neked túl sokba kerül;
nekem meg épp van."
Írta 2010. április 27. - 17:30
Fentebb valaki tett egy megjegyzest a Specialized garira. Ez most megerositi vagy elveti azt amit en tudok, hogy mar nem adnak ra elettartam garit? Ha nem baj nem nyalaznam at azt a topicot is (koszi!)
Az elso vasarlonak adott garanciak nevhez/adatokhoz kotottek. Az Orbeanal sajat nevvel kell regisztralni a gyarto honlapjan. Ha esetleg olyan lesz elmeselem hogy hogyan is zajlik
Írta 2010. április 27. - 16:54
Ezek utan gondolkozok egy elettartam garis vazon, eddig az Orbearol tudom hogy az. Kona es a Specialized mar nem az. Valaki tud meg ajanlani?
Esetleg használtan vehetsz olyat, ami még élettartam garis volt. Más kérdés, h gyakorlatilag lehetetlen lesz érvényesíteni.
Vagy Trance? Az újakat nem ismerem, de a régebbiek elég masszívak...
Írta 2010. április 27. - 14:53
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
Írta 2010. április 27. - 14:49
Speczik is az elsõ tulajnak, nemde?
Nem olvasod a topikját.
A sebesség mindent megold.
Írta 2010. április 27. - 14:46
amit a kép alapján látok,a váz formájából vastagságából,alakjából arra mondom,hogy tetszik.
oke, csak ez nem geometria. a forma meg alak meg csovastagsag az maximum esztetika. erre probaltam ravilagitani
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2010. április 27. - 14:29
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
Írta 2010. április 27. - 14:26
a one twenty durván túlépített darab, (2800g fölött tag nélkül)
Orulok hogy van vmi nekik ami jobb. Itt a jo ido es szeretnek tekerni. Ehh... na majd kiderul. Koszi! Specit arulo figura mondta hogy azokrol is visszavontak mar az elso tulaj orokgarit. Es ugy tudja a konaknal is ez van. Bringabotos, csak tudja mi az abra.
Írta 2010. április 27. - 14:16
Írta 2010. április 27. - 14:13
Ok, de ez így mégsem a legjobb. Maczerás és veszélyes. Nem járna jobban egy túlépítettebb darabbal?
a one twenty durván túlépített darab, (2800g fölött tag nélkül) jó eséllyel nekem is az lesz (90+ a legjobb súlyom)
100 kiló amúgy nem súly azt a legcsirkébb cc race vázakon kívûl bárminek bírni kell.
az am3000 tényleg rossz széria volt.
konák meg tudtommal élettartamosak.
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2010. április 27. - 14:03

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére