Ugyanott megrepedt anno egy vázam, és javítás után még 2 évig használtam, mielõtt másra cseréltem volna.
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
RAUH-Welt
B E G R I F F
vizszintes. cso kozeptol cso kozepig. nekem eleg picinek tunik a 17.5, de haver 174centijevel 15"-os Whyte-ot hasznal, es szerinte a 19" tul nagy.
a kisebb vaz konnyebb is lenne
van olcson wheeler vaz, es ugy dontottem veszek egyet. 17.5" 560-as felsocsovel vagy 19" 580.
inkabb 19 ugye? 177cm vagyok atlagos meretu karokkal es labakkal. Az XTC-m is 19-es volt, de most haverom elbizonytalanitott. hatranyulas nelkuli nyeregcso es 90-100mm stucni lesz benne.
A sebesség mindent megold.
RAUH-Welt
B E G R I F F
van olcson wheeler vaz, es ugy dontottem veszek egyet. 17.5" 560-as felsocsovel vagy 19" 580.
inkabb 19 ugye? 177cm vagyok atlagos meretu karokkal es labakkal. Az XTC-m is 19-es volt, de most haverom elbizonytalanitott. hatranyulas nelkuli nyeregcso es 90-100mm stucni lesz benne.
RAUH-Welt
B E G R I F F
a fully és karbon vázak ugyanúgy bírják a nehéz bringást mint a hardtail? Nem tudom, azért kérdezem.
Használtan is vállalnám, csak a legoptimálisabb választást szeretném magamnak!
Ha van olyan tipped ami tuti nem lehet mellényúlás a számomra akkor azt nagyon megköszönném!
(azért az ár nem a csillagos ég sajnos)
Srácok tervezem lecserélni magellan polaris vázamat a télen, de tanácstalan vagyok, segítenétek?
100+ kilót elbíró fõként XC-s tekeréshez keresek jó megoldásokat. A súly miatt a fully kizárva? Karbon kizárva?
Olyan vázat keresek amit csak vázként meg is lehet venni a hazai piacon (esetleg neten)
Mi lehet a legjobb válsztás, már ha van ilyen... thx.