Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere

- - - - -

• Please log in to reply
11007 replies to this topic

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,152 posts

szerintem a focus-ra gondolt Zeezo

Meglehet, idézet nélkül nem nyilvánvaló, bár elég furcsa lenne XC gépet választani, ha az ember AM-re törekszik.

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,297 posts

mof: vedd meg az 575-omet, amennyit fizetnel talan eleg lenne nekem kezdoreszletre az ASR-5 carbonra :D

ó.. Yetit is el tudnék képzelni, kb bele is illik a képbe. ha komoly, akkor küldj privát;)

Ha 14-16 centi rugóútra vadásztál, akkor hogy nem érzed kevésnek a tízet? Vagy eleve elszámoltad magad az elvárásoknál?

szerintem a focus-ra gondolt Zeezo

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,152 posts

Én ilyet vadásztam míg végül az anthem lett, azóta is nagyon tetszik.

Ha 14-16 centi rugóútra vadásztál, akkor hogy nem érzed kevésnek a tízet? Vagy eleve elszámoltad magad az elvárásoknál?

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
mof: vedd meg az 575-omet, amennyit fizetnel talan eleg lenne nekem kezdoreszletre az ASR-5 carbonra :D
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
Én ilyet vadásztam míg végül az anthem lett, azóta is nagyon tetszik.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Követek pár topikot (pl. ezt is) de nem láttam még ilyen megoldást. Ülj le, egyes? :)

Nem tudom. :)
Az apróban biztos, hogy volt már több ilyen, meg valamelyik topikban az elmúlt egy-két hónapban volt szó errõl a megoldásról, de régebben is beszéltünk már errõl.

A sebesség mindent megold.

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,280 posts
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
Követek pár topikot (pl. ezt is) de nem láttam még ilyen megoldást. Ülj le, egyes? :)

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

nem láttam még ilyen pozícióban elhelyezkedõ tagot. persze, ez lehet az én hibám

Már elég régi dolog.
Nem olvasod elég alaposan a fórumot. :)

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,280 posts
nem láttam még ilyen pozícióban elhelyezkedõ tagot. persze, ez lehet az én hibám

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Kerékpár apróhirdetés: eladó használt és új bicikli és alkatrész ingyenes apró: Focus First

Ez kicsit érdekes.

Mi benne az érdekes?

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,297 posts
a Gyilkosnak számtalan pozitív tulajdonsága van(megerõszakolt lányok fehérnemûinek begyûjtését most ne említsük..). ilyen pl a falevélkimozgás képessége, amit határozottan kedvelek. a gyors lefeléken érezhetõen könnyebben irányítható mint a canyon volt, úgy tûnik nem csak parasztvakítás a propagandaszöveg. ha kellett, propedál on, és csodaszépen mászott. mondjuk a csirkecombú cc-s kollégák nyilván röhögve otthagytak, de ez legyen a fölhasználó hibája..
szóval hasonló karakterû vázat szeretnék.
trance kevés(tudom, h. elég lenne kb mindenhova, de akkoris.), stumpi szimpatikus, a dawg viszont az esélyesek közül az utolsó helyen áll jelenleg. mindenesetre kipróbálnám, ha úgy adódna.
böngészem az itthoni, meg a külhoni aprókat, aztán ha fölbukkan valami majd visítok:)

szerk: javaslatokat továbbra is szívesen veszek: )

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,280 posts
Kerékpár apróhirdetés: eladó használt és új bicikli és alkatrész ingyenes apró: Focus First

Ez kicsit érdekes.

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,280 posts
értemmm

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

feszesebb, kényelmetlenebb cserébe a kisebb hajtási veszteségért?

kb ja
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,280 posts
feszesebb, kényelmetlenebb cserébe a kisebb hajtási veszteségért?

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

ménebréjn?

mert asszem hozzászokott a gyilkossal (fojtagatós? :)),hogy amikor kell, a falevelet is kimozogja. na a brain ezt nem tudja :)
-ha elsõ fulli váza lenne akkor nem számít-
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,280 posts
ménebréjn?

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

nohát..
mit érdemes a következõ paraméterekkel:
140-160as út
580-610es felsõcsõhossz
max.200000Forint
(fekete:))

van pl az apróban egy scott ransom. olvasgattam róla, tetszik az útállítós móka, viszont nyomaszt kissé a tudat, h. ha bármi elfosódik a hipertagban, akkor nincs pl egy xfactor akit lehetne könnyíteni az alkatrészekkel. SalaÚr értesz/értenél hozzá, ha menne?

egyéb ötlet..?

trance, stumpi (csak ne brainest) , dawg (azt tudsz próbálni, ha felénk jársz)

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,297 posts
nohát..
mit érdemes a következõ paraméterekkel:
140-160as út
580-610es felsõcsõhossz
max.200000Forint
(fekete:))

van pl az apróban egy scott ransom. olvasgattam róla, tetszik az útállítós móka, viszont nyomaszt kissé a tudat, h. ha bármi elfosódik a hipertagban, akkor nincs pl egy xfactor akit lehetne könnyíteni az alkatrészekkel. SalaÚr értesz/értenél hozzá, ha menne?

egyéb ötlet..?

imi72

imi72

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,541 posts
  • Locationa Pilis
na ja, nem az a "viszik, mint a cukrot" típusú váz
no mindegy, ha nem lesz más ötlet, akkor megkérdezem õket (vagy a faktort), hogy tudnak-e szerezni (...meg ki kell találni, hogy mit adjak el, hogy legyen zsé)

Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."