szerintem a focus-ra gondolt Zeezo
Meglehet, idézet nélkül nem nyilvánvaló, bár elég furcsa lenne XC gépet választani, ha az ember AM-re törekszik.
szerintem a focus-ra gondolt Zeezo
ó.. Yetit is el tudnék képzelni, kb bele is illik a képbe. ha komoly, akkor küldj privát;)mof: vedd meg az 575-omet, amennyit fizetnel talan eleg lenne nekem kezdoreszletre az ASR-5 carbonra
szerintem a focus-ra gondolt ZeezoHa 14-16 centi rugóútra vadásztál, akkor hogy nem érzed kevésnek a tízet? Vagy eleve elszámoltad magad az elvárásoknál?
Én ilyet vadásztam míg végül az anthem lett, azóta is nagyon tetszik.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Követek pár topikot (pl. ezt is) de nem láttam még ilyen megoldást. Ülj le, egyes?
A sebesség mindent megold.
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
nem láttam még ilyen pozícióban elhelyezkedõ tagot. persze, ez lehet az én hibám
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
Kerékpár apróhirdetés: eladó használt és új bicikli és alkatrész ingyenes apró: Focus First
Ez kicsit érdekes.
feszesebb, kényelmetlenebb cserébe a kisebb hajtási veszteségért?
ménebréjn?
nohát..
mit érdemes a következõ paraméterekkel:
140-160as út
580-610es felsõcsõhossz
max.200000Forint
(fekete:))
van pl az apróban egy scott ransom. olvasgattam róla, tetszik az útállítós móka, viszont nyomaszt kissé a tudat, h. ha bármi elfosódik a hipertagban, akkor nincs pl egy xfactor akit lehetne könnyíteni az alkatrészekkel. SalaÚr értesz/értenél hozzá, ha menne?
egyéb ötlet..?
Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."