Sziasztok!
Már régóta szeretnék elkezdeni DH-zni (kb 14 éves korom óta most 23 vagyok), talán lassan összejön a dolog...
Egyenlõre az informálódási fázisnál tartok, és szeretném a segítségeteket kérni pár dolog megválaszolásban:
-173cm 68-70kg hoz milyen vázméret illk,
-400e huf ot tudok max a bringára szánni neten kona stinky 10 tünt szimpatikusnak eddig, megéri az árát?
- egy totál kezdõnek érdemes egyáltalán ennyi pénzt belevágni az elején, illetve 23 éves fejel nekikezdeni?
-tudtok valami olyan weboldalt ajánlani akár angolt ahol egy kezdõknek dh-freeride témában sok hasznos info van összegyüjtve?
-Bármiféle tanácsot szivesen látnék, kösz elõre is.
Egy másik topicba írtam eredetileg bocs hogy ide is bemásolom ott egy választ kaptam(lent idézettet) amit köszönök, talán itt többen is lesznek.
Stp1: "nekem kb. ugyan ekkora magassághoz M-es Stab van, szerintem jó lenne az M-es méret neked is.
Young Talent és Canyon gépeket 2000-2300euroért tudsz már újonnan is venni, ha belefér még a gyûjtögetés én inkább választanám azt mint egy használtat. "
Megnéztem õket, sajna a keretbõl nem futja egyelõre, a 2010 es kona amit néztem egy 15.5" új(400.000 ért) nem használt de már csak ebben a méretben van ami az ottani oldal szerint mediumnak felel meg, ezért érdekelne hogy ez a magasságomnak megfelelhet-e, illetve megérné-e az árát.
M es méreteket keresd és azért nézz szét az apróban is, itt biztos segít valaki, ha kinézted a gépet linkeld be nyugodtan
sztem nem késõ elkezdeni, volt már aki nálad is késõbb kezdte
aztán majd toronynál biztos összefutunk