Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
11007 hozzászólás a témában

nzoli

nzoli

vendég

• fórumtag
  • 147 hozzászólás

Szerintetek egy tavalyi 16,5" polarx mennyire tekerhetõ, egy maratonon végig lehetne vele menni?

Ami a vázat illeti, gond nélkül, én 2002-essel mentem tavaly a Szilvásvárad m-n (középtáv, 77km), semmiben nem hátráltatott. Egy 10 kilós cécó géppel biztos 10 perccel jobb idõt mentem volna...
Legyen elég hosszú a nyeregcsõ, 3tányéros hajtómû, nem túl nehéz külsõ. Ha csopperesen magas villa van benne, a stucnival érdemes mahinálni a tekerõsebb pozició érdekében. Semmi gond nincs a geometriával, ha nincs magasan a kormány, a meredekebb helyeken is fel lehet vele menni, csak Rajtad múlik.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
azért ezek a fritzek tudnak valamit:

Feltöltött kép

Feltöltött kép

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
némi nicolai:

http://gallery.mtbr....word=#poststart

g.ci orosz maffiózóé. érdemes elolvasni alatta a postokat.

ez meg biztos egy csóringeré:

http://gallery.mtbr....&cat=501&page=1

brembo fékek...

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás

Jah,
s hardy jobb, mint a 2-3 évvel ezelõtti dirt_fun?

a régi már mindenképp elavult, így tuti jobbnak kell lennie.

a méregzöld csak csúszósban van,végy olyat! tökjó és szép.

left

left

vendég

• fórumtag
  • 170 hozzászólás

Szerintetek egy tavalyi 16,5" polarx mennyire tekerhetõ, egy maratonon végig lehetne vele menni?

Én egy 14,5"-sal futárkodtam télen és tekerhetõnek bizonyult. A váz rövidsége miatt elég szûk íveken fordul. Dehát ez mégis csak egy dirt váz:)

Side_

Side_

törzsvendég

• fórumtag
  • 345 hozzászólás
Jah,
s hardy jobb, mint a 2-3 évvel ezelõtti dirt_fun?
"Van visszajelzés, tehát vagyok!"

Side_

Side_

törzsvendég

• fórumtag
  • 345 hozzászólás

2000-2001 kék és fekete vonalkódos, 2002 fekete és piros csillagos, 2003 szürke-fetete, 2004- aranybarna és zöld, 2005 arany, szürke, pezsgõszín, mérgeszöld és sötétpiros csúszópapucsos, 2006os kinálat pedig ismert.
válassz:)
de egy jó szinterezõ csodákra képes.

Ugye jól tévedek, h a zöld tényleg csak single-be' van? :(

(Én már csak ilyen vagyok, számít a színe is.)

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.383 hozzászólás
mért kell maratonra polar x?
szerintem jól tekerhetõ, de egy 10-12 kilós grammos cc bicóval nyilván nem veszi fel a versenyt. meg a geo stb se oylan kedvezõ gondolom.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

A sebesség mindent megold.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

2004- aranybordó és zöld,

De igen énse értem ezt a nagy színproblémázást..
Mint a nõk autóvásárlásnál :rolleyes:
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
2000-2001 kék és fekete vonalkódos, 2002 fekete és piros csillagos, 2003 szürke-fetete, 2004- aranybarna és zöld, 2005 arany, szürke, pezsgõszín, mérgeszöld és sötétpiros csúszópapucsos, 2006os kinálat pedig ismert.
válassz:)

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.383 hozzászólás

Ugye polarX-bõl - ami még kapható - nincs/nem is volt fekete?
Csak a régebbiekbõl. (Vagy rosszul tudom? - Csak mert a fekete a kedvencem...már ha van választási lehetõség.)

Airborne tuti nem érdekel...polar v umf v valami egyéb ötlet - ha van, hasonló áron.

feka szín nincs pedig nekem is az a kedvencem:)
2005ös szériából van ezüst, aranysárga, pezzgõszín, sötét zöld de az asszem csak singlespeed
meg neten láttam pirosat is, élõben még egyet se.
2001esbõl volt fekete, olyanom volt félévig.

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Biztos bele lehet faragni és akkor ugyanolyan buta villaszöge lesz, mint az én dee-luxomnak.

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.715 hozzászólás
Igen, viszont láttam már azt a vázat más gyári festéssel is, és ott supreme felirata volt. A lényeg, hogy a csóka nem ússza meg az ügyet anélkül, hogy lemérné a vázat.

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.333 hozzászólás
szóval újrafogalmazom a kérdést újabb infók bírtokába kerültem. :D

váz: 2002-es Kona Stab Primo
tag: fox vanilla RC
a kérdés hogy belemegy e a 230-as 6 way? (esetleg kis fúrással....)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Polarx volt fekete, de már nagyon régen. Gyapinál láttam bent vmi ismeretlen márkát, ami szép és olcsó is volt.

Kona: vagy tavaly elõtti, mert az idei meg a tavalyi egyformák, de a tavaly elõtti (2004, piros-kék) más felfüggesztésû volt (rövidebb támvilla, bonyolultabb papuccsal és ha jól rémlik rövidebb taggal).

de tavalyelõtt primo volt, supreme csak tavalytól van
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.715 hozzászólás
Polarx volt fekete, de már nagyon régen. Gyapinál láttam bent vmi ismeretlen márkát, ami szép és olcsó is volt.

Kona: vagy tavaly elõtti, mert az idei meg a tavalyi egyformák, de a tavaly elõtti (2004, piros-kék) más felfüggesztésû volt (rövidebb támvilla, bonyolultabb papuccsal és ha jól rémlik rövidebb taggal).

Side_

Side_

törzsvendég

• fórumtag
  • 345 hozzászólás

még sok helyen kapható a tavalyi polar x sztem az jobb geoju mint az umf
én mindegyiket próbáltam nekem amugy ezüst pxem van sztem jobb geora és erõsségre is mint az umf

de még érdemes az airborne-t megnézni az olcsóbb a polar xnél is asszem, sztem jobban néz ki, és jókat is írtak róla a bikmakkban
az erõsséget tartósságot, geo-t nemtudom mivel airbornet még nem próbáltam

Ugye polarX-bõl - ami még kapható - nincs/nem is volt fekete?
Csak a régebbiekbõl. (Vagy rosszul tudom? - Csak mert a fekete a kedvencem...már ha van választási lehetõség.)

Airborne tuti nem érdekel...polar v umf v valami egyéb ötlet - ha van, hasonló áron.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás
ha supreme akkor sok variáció nincs, mert vagy idei vagy tavalyi lehet....azok meg a linkplate "levegõsítésen" kivûl maximum színben különböznek.....
/1ébként sztem nem fog belemenni/
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
vagy ilyen 14.5"-es méret, hogy azért nem fér el nagyobb benne, mert útbanvan a felsõcsõ :)
szóval igen, évjáratmegjelölés jót tett volna.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.