Jelentkezz be Regisztrálj
Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere
Írta 2006. május 13. - 17:33
Írta 2006. május 10. - 13:40
Köszi. Idei vázat szerintem csak jövõre hoz a nagyker, inkább majd megcsináltatom a tavalyit.kicsit benézték a ferdeszemûek, de nekem nem jelent gondot a korrigálás, szóval ennyivel együtt IS top3, remélem ez magyarázza a többi kvalitását...
nem lemaratni kell belõle, mert nem egy összekötõcsavar van, hanme egy összekötõlemez, amit 2 csavar fog, szóval oda egy U alaku összekötõlemez kell, ami lefelé lóg. egyszerû marós meló, 2-3 ezerbõl megvan anyaggal együtt.
az idei váz már javitva van, levették a rugóutat 143-ra 150-rõl
de a máli még a tavalyit akciózza.
A sebesség mindent megold.
Írta 2006. május 10. - 13:35
nem lemaratni kell belõle, mert nem egy összekötõcsavar van, hanme egy összekötõlemez, amit 2 csavar fog, szóval oda egy U alaku összekötõlemez kell, ami lefelé lóg. egyszerû marós meló, 2-3 ezerbõl megvan anyaggal együtt.
az idei váz már javitva van, levették a rugóutat 143-ra 150-rõl
de a máli még a tavalyit akciózza.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2006. május 10. - 13:16
Írta 2006. május 10. - 13:04
A váz jó csak van rajta egy elég nagy hiba.mondjuk én azt sem értem, hogy ez hogy fordulhat elõ. ja, meg azt sem, hogy egy ilyen jól megtervezett és letesztelt váz hogy kerülhet top 3-ba:)
Írta 2006. május 10. - 12:58
Írta 2006. május 10. - 12:55
Szezon végén szeretnék venni egyet(árban tényleg az egyik legjobb). A linkplate összekötõcsavarjából vagy a támvillából érdemes lemaratni?2839 gramm, és a tavalyinál belever a támvillába a linkplate összekötõcsavarja.
kis marással/esztergályozással megoldható, és jó váz amugy, geometriailag, sulyban és árban is.
én is olyat vennék, azaz benne van a top3-ban. (hornet, fusion raid, intense spider xvp bár európában nem szeretik a vpp-t, szóval ki kellene találnom helyette valamit....)
Írta 2006. május 10. - 11:57
*A tipikus trógerbringás* * HAZÁM! HAZÁM! TE MINDENEM!
Írta 2006. május 10. - 11:57
Pesten láttam egyik arcnak ilyet, young robinak hivják, nem ismeri valaki innen?
- = | 3ride4ewer | = -
Írta 2006. május 10. - 11:50
Írta 2006. május 10. - 11:18
annyit szeretnék kérdezni hogy a képen látható váz gyártójának a neve meg a váz típusa micsoda?
http://freeriderz.fw...eretlen_vaz.jpg
elõre is köszönet a helyes megfejtést beküldõknek
- = | 3ride4ewer | = -
Írta 2006. május 09. - 18:20
2839 gramm, és a tavalyinál belever a támvillába a linkplate összekötõcsavarja.Wheeler hornet 30 -ról tud valaki valamit a katalógus adatokon kívül?
kis marással/esztergályozással megoldható, és jó váz amugy, geometriailag, sulyban és árban is.
én is olyat vennék, azaz benne van a top3-ban. (hornet, fusion raid, intense spider xvp bár európában nem szeretik a vpp-t, szóval ki kellene találnom helyette valamit....)
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2006. május 09. - 17:57
Vele már beszéltem, gondoltam esetleg valaki más...
Hihetetlen, hogy nem bírsz megmaradni a gyári mérnökök által kitalált setupnál...
nem léelemem,de nem ragaszkodnék a swinger taghoz tul sokáig...
mivel amugy sincs tulkinálat tagokbol itthon,ráadásul 190es hoszban eléggé ritkán találni,most pedig van egy rc.
szal ezért csak
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2006. május 09. - 17:27
Írta 2006. május 09. - 17:25
Vele már beszéltem, gondoltam esetleg valaki más...Zsoló: kérdezd meg majd hétvégén a Gács Petit, õ most Anchi-val megy. Geometriailag, meg merevség, mozgás terén nagyon jóknak látszanak.
Hihetetlen, hogy nem bírsz megmaradni a gyári mérnökök által kitalált setupnál...04es ac vázba ugye alapbol 190es tag van.
próbált valaki már bele 200ast?
belefér?nem cseszi el a dolgokat?!
Írta 2006. május 09. - 17:18
tejesen jó volt, bár az régi fajta volt még...
de tamsnak volt benne 190 és 200as is, kérdezd õt, hátha mondd vmi különbséget.. de teljesen jól állt, még egy kis blackel is
Írta 2006. május 09. - 15:33
próbált valaki már bele 200ast?
belefér?nem cseszi el a dolgokat?!
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!