azért nem kedvelt ittennyire nem kedvelt márka a kona? fogason az emberek 90%ának kona van

mondjuk a howler nem fogasozásra van kitalálva
azért nem kedvelt ittennyire nem kedvelt márka a kona? fogason az emberek 90%ának kona van
Köszi. Idei vázat szerintem csak jövõre hoz a nagyker, inkább majd megcsináltatom a tavalyit.kicsit benézték a ferdeszemûek, de nekem nem jelent gondot a korrigálás, szóval ennyivel együtt IS top3, remélem ez magyarázza a többi kvalitását...
nem lemaratni kell belõle, mert nem egy összekötõcsavar van, hanme egy összekötõlemez, amit 2 csavar fog, szóval oda egy U alaku összekötõlemez kell, ami lefelé lóg. egyszerû marós meló, 2-3 ezerbõl megvan anyaggal együtt.
az idei váz már javitva van, levették a rugóutat 143-ra 150-rõl
de a máli még a tavalyit akciózza.
A sebesség mindent megold.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
A váz jó csak van rajta egy elég nagy hiba.mondjuk én azt sem értem, hogy ez hogy fordulhat elõ. ja, meg azt sem, hogy egy ilyen jól megtervezett és letesztelt váz hogy kerülhet top 3-ba:)
Szezon végén szeretnék venni egyet(árban tényleg az egyik legjobb). A linkplate összekötõcsavarjából vagy a támvillából érdemes lemaratni?2839 gramm, és a tavalyinál belever a támvillába a linkplate összekötõcsavarja.
kis marással/esztergályozással megoldható, és jó váz amugy, geometriailag, sulyban és árban is.
én is olyat vennék, azaz benne van a top3-ban. (hornet, fusion raid, intense spider xvp bár európában nem szeretik a vpp-t, szóval ki kellene találnom helyette valamit....)
2839 gramm, és a tavalyinál belever a támvillába a linkplate összekötõcsavarja.Wheeler hornet 30 -ról tud valaki valamit a katalógus adatokon kívül?
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Vele már beszéltem, gondoltam esetleg valaki más...
Hihetetlen, hogy nem bírsz megmaradni a gyári mérnökök által kitalált setupnál...
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Vele már beszéltem, gondoltam esetleg valaki más...Zsoló: kérdezd meg majd hétvégén a Gács Petit, õ most Anchi-val megy. Geometriailag, meg merevség, mozgás terén nagyon jóknak látszanak.
Hihetetlen, hogy nem bírsz megmaradni a gyári mérnökök által kitalált setupnál...04es ac vázba ugye alapbol 190es tag van.
próbált valaki már bele 200ast?
belefér?nem cseszi el a dolgokat?!
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!