Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
11010 hozzászólás a témában

Side_

Side_

törzsvendég

• fórumtag
  • 345 hozzászólás

még sok helyen kapható a tavalyi polar x sztem az jobb geoju mint az umf
én mindegyiket próbáltam nekem amugy ezüst pxem van sztem jobb geora és erõsségre is mint az umf

de még érdemes az airborne-t megnézni az olcsóbb a polar xnél is asszem, sztem jobban néz ki, és jókat is írtak róla a bikmakkban
az erõsséget tartósságot, geo-t nemtudom mivel airbornet még nem próbáltam

Ugye polarX-bõl - ami még kapható - nincs/nem is volt fekete?
Csak a régebbiekbõl. (Vagy rosszul tudom? - Csak mert a fekete a kedvencem...már ha van választási lehetõség.)

Airborne tuti nem érdekel...polar v umf v valami egyéb ötlet - ha van, hasonló áron.
"Van visszajelzés, tehát vagyok!"

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás
ha supreme akkor sok variáció nincs, mert vagy idei vagy tavalyi lehet....azok meg a linkplate "levegõsítésen" kivûl maximum színben különböznek.....
/1ébként sztem nem fog belemenni/
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
vagy ilyen 14.5"-es méret, hogy azért nem fér el nagyobb benne, mert útbanvan a felsõcsõ :)
szóval igen, évjáratmegjelölés jót tett volna.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.715 hozzászólás
Attól függ, melyik évjárat, mert a tavalyi eleve 240-es taggal jött, tehát abba belefér, bár, ha 222-es Fox van benne, ami elég lehetetlen méretnek tûnik, akkor az egy régebbi váz kell, hogy legyen, olyanom meg nem volt.

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

azt nemtudom, egy srác kérdezi, mivel nincsen internyet neki, szivességbõl feltettem a kérdést, mivel én nem értek hozzá, gondoltam itt valaki mond valmi okosságot. szóval elfér abban a vázban a 230-as batár 6 way ? :)

Nincs itthon ilyen, nem tudom lemérni...

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.333 hozzászólás

Miért kell bele nagyobb tag???
(Mi az eredetit is lejjebb furtuk...)

azt nemtudom, egy srác kérdezi, mivel nincsen internyet neki, szivességbõl feltettem a kérdést, mivel én nem értek hozzá, gondoltam itt valaki mond valmi okosságot. szóval elfér abban a vázban a 230-as batár 6 way ? :)

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

konaszakértõk figyelem!

Stab supreme: belemegy a 230-as 6 way? gyárilag 222-es fox van benne, ha jól tudom.

Miért kell bele nagyobb tag???
(Mi az eredetit is lejjebb furtuk...)

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.333 hozzászólás
konaszakértõk figyelem!

Stab supreme: belemegy a 230-as 6 way? gyárilag 222-es fox van benne, ha jól tudom.

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.383 hozzászólás

Az a baj, h inkább umf felé húz a szívem. :) Olyanom volt ~2évig, míg nemrég el nem lopták. :(
Persze PolarX is tetszik valamenyire - de abból csak a szürke. UMFbõl meg fõleg a dirt fun, v a zõd esetleg fekete hardy.

még sok helyen kapható a tavalyi polar x sztem az jobb geoju mint az umf
én mindegyiket próbáltam nekem amugy ezüst pxem van sztem jobb geora és erõsségre is mint az umf

de még érdemes az airborne-t megnézni az olcsóbb a polar xnél is asszem, sztem jobban néz ki, és jókat is írtak róla a bikmakkban
az erõsséget tartósságot, geo-t nemtudom mivel airbornet még nem próbáltam

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
kaptál már rögtön három ellen és mellé érvet hogy mért ezt és mért ne azt

de ha mindenáron a merida kell vedd azt

kerek perec leírható hogy jobb a polárx

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Side_

Side_

törzsvendég

• fórumtag
  • 345 hozzászólás
Lehet bûn, de pro s kontra érdekelne mind2 oldalról.
És mint írtam, egy kicsit elfogult is vagyok :)
(De azért ha valami sokkal jobb, nem veszem a rosszabbat.)

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.117 hozzászólás
az umf jóval gyengébb

(fél) ingetrált kcs, normál papucs, vékony alsócsõ

árban kb ugyanannyi

szal a kettõ közül bûn umfet venni, de te tudod ;)

Side_

Side_

törzsvendég

• fórumtag
  • 345 hozzászólás
Az a baj, h inkább umf felé húz a szívem. :) Olyanom volt ~2évig, míg nemrég el nem lopták. :(
Persze PolarX is tetszik valamenyire - de abból csak a szürke. UMFbõl meg fõleg a dirt fun, v a zõd esetleg fekete hardy.

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.117 hozzászólás
a csúszópapucsos polarx 37 körül van asszem

ennél jobb vétel nincs és nem is lesz ;) könnyû, erõs, jó geó, bevált megoldások, jó ár... asszem a zöldpontban pont van egy piros, tavalyi (?)

Side_

Side_

törzsvendég

• fórumtag
  • 345 hozzászólás
Hello!
Milyen vázat érdemes venni mostanság dirt-freeride célra? (Merevfarú mindenképp.) A költségvetés nem túl nagy, 40e környéke.
2 ötletem van a dologra UMF és PolarX. Más ötlet, vagy tipp, h melyik a 2 közül?

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

Rob ezt írtam :

"kb ezek az átlagosak is ......nyilván minden kategóriában van ezeknél lényegesen könyebb és nehezebb is......"

nem is azért irtam. csak mondtam, bizonyitékként, hogy van ilyen :D

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

haverom yasec váza nincs 1.7 kg

deda 14.5 csövekbõl

Rob ezt írtam :

"kb ezek az átlagosak is ......nyilván minden kategóriában van ezeknél lényegesen könyebb és nehezebb is......"
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

west201

west201

újonc

• fórumtag
  • 1 hozzászólás
Sziasztok!

Tudna segíteni valaki abban, hogy mit lehet tudni az alábbi vázról?:GENESIS Beta Asx 7005-os alu váz.

Elõre is köszi.

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.117 hozzászólás
csak az árából már kapsz egy fél kilóval könyebb szériavázat...

nem vitatom, hogy melyik jobb, csak tényként megemlítettem ;) én is a yasecet választanám...

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
haverom yasec váza nincs 1.7 kg
deda 14.5 csövekbõl :)