Rossz a kérdés. Általában a különbözõ felhasználási területek függvényében választják a vázgyártók a klf. ötvözetû csöveket.melyik a jobb a 6061-es vagy a 7005-ös aluváz?
Mire kell a karika?
Rossz a kérdés. Általában a különbözõ felhasználási területek függvényében választják a vázgyártók a klf. ötvözetû csöveket.melyik a jobb a 6061-es vagy a 7005-ös aluváz?
Az összeszerelve kapható MTB-ok 26" méretûek szoktak lenni, csak nem összteleszkóposak. Pont akkora kell nekem.
Nem tudom mekkorákat szoktak ebbõl gyártani. A Mali árlistáján a mellettem látható Mongoose vázból 18" a legnagyobb. Szerintem ez egy vicc, hát hol kapsz 18"-os kereket?
van pl 29"-os is......csak mondomAz összeszerelve kapható MTB-ok 26" méretûek szoktak lenni, csak nem összteleszkóposak. Pont akkora kell nekem.
Nem tudom mekkorákat szoktak ebbõl gyártani. A Mali árlistáján a mellettem látható Mongoose vázból 18" a legnagyobb. Szerintem ez egy vicc, hát hol kapsz 18"-os kereket?
ja azt én 1értelmûnek vettem...az a kerékméret lesz,nem-e?
a legnagyobb váz, amit idáig láttam, az 23'-as volt
mégis mire szeretnéd használni /cc, am, fr, dh ?/ mennyit szertnél rákölteni?.....ilyesmik...Szevasztok!
Tudtok ajánlani 4 forgáspontos, összteleszkópos vázat 26"-os méretben?
specializálódik mindenki lassan, tucatváz lesszRocsi: a gt-t a héten elviszik. Semmi gond nem volt vele, sõt. Sokkal jobb volt, mint vártam, de váratlanul képbe került egy Demo, és azt jóval tartósabbnak érzem. Nem akarok többet vázat keresgélni. Az ki fog engem bírni, amíg bringázom. Meg hiányzik a Kona brutál masszívsága. A GT egy finom mûszer, amivel okosan kell menni, nem lehet csak úgy odavágni mindenhez.
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.