Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
11007 hozzászólás a témában

krokodilus

krokodilus

törzsvendég

• fórumtag
  • 303 hozzászólás
Hellosztok!

Mi a váltópapucs angolul?

Marzocchi Bomber 66 RC2 ETA
Avid Code-ot mindenkinek!:dance2:
:chomik:BIKELAND:chomik:

Krezga

Krezga

vendég

• fórumtag
  • 10 hozzászólás
Nekem van egy matrix vázam, de még komolyabban nem használtam, így nem is lett semmi baja:D

defa

defa

újonc

• fórumtag
  • 2 hozzászólás

melyik Altrix váz lenne?

Az Altrix Airborne-ra gondoltam

Feltöltött kép

Az airborne 2003-as és 2004-es váza Matrix-hoz tartozott, a 2005-st hívják Altrix-nak. De azt viszont én lõném ki, mer mindenki azt mondja, hogy nem igen lehet vele streetezni, mert beleakad a telóba a váz, stb.

Köszi a véleményeket, akkor valszeg maradok a PolarX-nél... Hacsak össze nem jön véletlenül 75.000 forintom akkor megveszem a Giant '05 STP-t. :)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
és? ez kit tévszthet meg?:) véletlenül ezt veszed teló helyett?

ez a mali mindig is dögös volt, ha van rá keret, akkor. de ennyibõl már a p3 is de a régi wasp(100 rugós) árából már majdnem egy speci is kijön, amiben én már akár meg is bíznék.
wasp 3.0 nem kéne, a középrésze a földön van szinte, mindenhol felakad az ember vele.
Misi is az iscg-s polarx-el megy, az tök jónak tünik.

mi is van még
ja, P3 rulez:D

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.790 hozzászólás
ha már mali a téma akkor:
Feltöltött kép

Most miért Boxxer? és miért pont azzal a betutipussal amit a boxxereknél is használnak? meg ennel az elözö malinál hogy: Box tubing , black Box Tuning?

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

melyik Altrix váz lenne?
UMF és Mali-t azonnal kilõném, A-gang könnyû, alacsonyabb váz, kevésbé lejtõs szögekkel sztem, inkább triálra
az új PolarX, ha olyan, mint a régiek, az egy biztos vétel
szóval sztem Altrix, Author vagy PX

kala, errõl van szó:

Feltöltött kép

nem tûnik rossznak, de én inkább az uj polarixet venném, az a biztos.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.383 hozzászólás
umf-el mi bajod?
unokateósnak van sztem egész jó, nekem a geo nem tetszik annyira rajta, de lehet hogy ha azt hasznánám akkor a polarx lenne furcsa.
én az agangról hallottam h törik.

vmelyik mostani bikkmakban jókat irtak a mongoose fireballról is

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
melyik Altrix váz lenne?
UMF és Mali-t azonnal kilõném, A-gang könnyû, alacsonyabb váz, kevésbé lejtõs szögekkel sztem, inkább triálra
az új PolarX, ha olyan, mint a régiek, az egy biztos vétel
szóval sztem Altrix, Author vagy PX

defa

defa

újonc

• fórumtag
  • 2 hozzászólás
Helo

Van egy problémám. Most fogok dirt, street, talán kissé freeride vázat venni, de nem tudom eldönteni hogy milyet vegyek. A következõket vettem számításba, és kérem véleményeteket, mit gondoltok melyik a legjobb, melyiknek legjobb a geo-ja, melyik mennyire törik, ti melyiket vennétek ezek közül :
A-gang
Mali dual
UMF Hardy
PolarX Manual (2006)
Altrix Airborne

Saját magam eleinte Altrix Airborne-t akartam, de túl sok rosszat olvastam róla, meg talán a 60 kilómhoz kicsit nehéz lenne..aztán UMF Hardy-ra gondoltam, de aztán egy páran lebeszéltek róla, akkor elhatároztam hogy Mali Dual-t veszem meg, mert arról csak jókat hallottam, aztán pár bringás osztálytársam mondta h a malik szarok (amiben azért vannak kételyeim..) Most eléggé úgy néz ki hogy az új PolarX-et veszem meg, mert arról nem beszélt még le senki... Nos vélemény ?

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
a picsába:

http://cgi.ebay.com/...RK:MEWA:IT&rd=1

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
és a gt?????

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.715 hozzászólás
És ez persze merev váz, igaz?:)

Egyébként, úgy fest, hogy a következõ versenyre nekem is meglesz már a tiedhez hasonló merev vázam, csak a 8-as verzió. Csak, mert cc-s is vagyok, tehát számít a súly!:)

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.333 hozzászólás

engem vmi könnyû és erõs merev foglalkoztat most...
tud valaki valami vázat, ami erõs, hagyományos fejcsapágya van, rövid hátulja és ISCG-s?

Demó 9 az eléggé merev szerintem :D van rajta iscg, rövid a hátuja, erõs, és hagyományos fejcsapágya van. :)

Köszi rocsi a bumpert utánnanézek!!

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
az meik a zöld?
nekem anyira nem jön be
van valmi kerek csöves,az is uj
na az tetszik!!

wheeler wasp?
eléggé meggyõzõ váz

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

a Gemini elérhetõ álom ! :)

tud valaki valami vázat, ami erõs, hagyományos fejcsapágya van, rövid hátulja és ISCG-s?
P3-mon túl, bár az sincs kizárva :) nem baj, ha cromo, és max 100mm-es villákhoz van tervezve

most néztem az uj polarix supermant. nincs annyira rövid mint a p3, de iscg van, és nem is nehéz.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
a Gemini elérhetõ álom ! :)

P3-mon túl, bár az sincs kizárva :) nem baj, ha cromo, és max 100mm-es villákhoz van tervezve

dave862

dave862

törzsvendég

• fórumtag
  • 383 hozzászólás

Hát nem olcsó, de nem rossz:D

nekem a prophet az álmom :D. egyszer lesz. egyszer.

Krezga

Krezga

vendég

• fórumtag
  • 10 hozzászólás
Hát nem olcsó, de nem rossz:D

dave862

dave862

törzsvendég

• fórumtag
  • 383 hozzászólás

Hali!
Egy cannondale Gemini váz mennyiben van mostanság?

nézd meg! mondjuk ITT . kb 1000 font

Krezga

Krezga

vendég

• fórumtag
  • 10 hozzászólás
Hali!
Egy cannondale Gemini váz mennyiben van mostanság?