Jelentkezz be Regisztrálj
Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere
Írta 2006. június 03. - 13:15
Mi a váltópapucs angolul?
Írta 2006. június 02. - 19:14
Írta 2006. június 02. - 18:46
melyik Altrix váz lenne?
Az Altrix Airborne-ra gondoltam
Az airborne 2003-as és 2004-es váza Matrix-hoz tartozott, a 2005-st hívják Altrix-nak. De azt viszont én lõném ki, mer mindenki azt mondja, hogy nem igen lehet vele streetezni, mert beleakad a telóba a váz, stb.
Köszi a véleményeket, akkor valszeg maradok a PolarX-nél... Hacsak össze nem jön véletlenül 75.000 forintom akkor megveszem a Giant '05 STP-t.
Írta 2006. június 02. - 18:15
ez a mali mindig is dögös volt, ha van rá keret, akkor. de ennyibõl már a p3 is de a régi wasp(100 rugós) árából már majdnem egy speci is kijön, amiben én már akár meg is bíznék.
wasp 3.0 nem kéne, a középrésze a földön van szinte, mindenhol felakad az ember vele.
Misi is az iscg-s polarx-el megy, az tök jónak tünik.
mi is van még
ja, P3 rulez:D
Írta 2006. június 02. - 18:08
Most miért Boxxer? és miért pont azzal a betutipussal amit a boxxereknél is használnak? meg ennel az elözö malinál hogy: Box tubing , black Box Tuning?
Írta 2006. június 02. - 17:56
melyik Altrix váz lenne?
UMF és Mali-t azonnal kilõném, A-gang könnyû, alacsonyabb váz, kevésbé lejtõs szögekkel sztem, inkább triálra
az új PolarX, ha olyan, mint a régiek, az egy biztos vétel
szóval sztem Altrix, Author vagy PX
kala, errõl van szó:
nem tûnik rossznak, de én inkább az uj polarixet venném, az a biztos.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2006. június 02. - 16:52
unokateósnak van sztem egész jó, nekem a geo nem tetszik annyira rajta, de lehet hogy ha azt hasznánám akkor a polarx lenne furcsa.
én az agangról hallottam h törik.
vmelyik mostani bikkmakban jókat irtak a mongoose fireballról is
Írta 2006. június 02. - 16:42
UMF és Mali-t azonnal kilõném, A-gang könnyû, alacsonyabb váz, kevésbé lejtõs szögekkel sztem, inkább triálra
az új PolarX, ha olyan, mint a régiek, az egy biztos vétel
szóval sztem Altrix, Author vagy PX
Írta 2006. június 02. - 16:40
Van egy problémám. Most fogok dirt, street, talán kissé freeride vázat venni, de nem tudom eldönteni hogy milyet vegyek. A következõket vettem számításba, és kérem véleményeteket, mit gondoltok melyik a legjobb, melyiknek legjobb a geo-ja, melyik mennyire törik, ti melyiket vennétek ezek közül :
A-gang
Mali dual
UMF Hardy
PolarX Manual (2006)
Altrix Airborne
Saját magam eleinte Altrix Airborne-t akartam, de túl sok rosszat olvastam róla, meg talán a 60 kilómhoz kicsit nehéz lenne..aztán UMF Hardy-ra gondoltam, de aztán egy páran lebeszéltek róla, akkor elhatároztam hogy Mali Dual-t veszem meg, mert arról csak jókat hallottam, aztán pár bringás osztálytársam mondta h a malik szarok (amiben azért vannak kételyeim..) Most eléggé úgy néz ki hogy az új PolarX-et veszem meg, mert arról nem beszélt még le senki... Nos vélemény ?
Írta 2006. június 02. - 11:42
Írta 2006. június 02. - 09:46
Írta 2006. június 02. - 09:43
Egyébként, úgy fest, hogy a következõ versenyre nekem is meglesz már a tiedhez hasonló merev vázam, csak a 8-as verzió. Csak, mert cc-s is vagyok, tehát számít a súly!
Írta 2006. június 02. - 07:54
Demó 9 az eléggé merev szerintem van rajta iscg, rövid a hátuja, erõs, és hagyományos fejcsapágya van.engem vmi könnyû és erõs merev foglalkoztat most...
tud valaki valami vázat, ami erõs, hagyományos fejcsapágya van, rövid hátulja és ISCG-s?
Köszi rocsi a bumpert utánnanézek!!
Írta 2006. június 02. - 01:34
nekem anyira nem jön be
van valmi kerek csöves,az is uj
na az tetszik!!
wheeler wasp?
eléggé meggyõzõ váz
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2006. június 02. - 01:13
most néztem az uj polarix supermant. nincs annyira rövid mint a p3, de iscg van, és nem is nehéz.a Gemini elérhetõ álom !
engem vmi könnyû és erõs merev foglalkoztat most...
tud valaki valami vázat, ami erõs, hagyományos fejcsapágya van, rövid hátulja és ISCG-s?
P3-mon túl, bár az sincs kizárva nem baj, ha cromo, és max 100mm-es villákhoz van tervezve
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2006. június 01. - 23:53
engem vmi könnyû és erõs merev foglalkoztat most...
P3-mon túl, bár az sincs kizárva nem baj, ha cromo, és max 100mm-es villákhoz van tervezve
Írta 2006. június 01. - 23:38
Hát nem olcsó, de nem rossz:D
nekem a prophet az álmom . egyszer lesz. egyszer.