Hát nem olcsó, de nem rossz:D
nekem a prophet az álmom

mérd meg azt a foxot mégegyszer, 480 mm lesz az, de az a calderába sok, 80 mm -es villával jó a geója, /mindattól független hogy gyárilag belebasszák a 100 ast, haza is vágják a geot vele/Arra gondolok, hogy a Project 2 villa használatával kb. olyan lenne a bringa geometriája, mint a gyárilag 100 mm-es rugóúttal szerelt telóval (lehagytam egy nullát az elõbb:)? Szebben kifejezve vajon mekkora a Project 2 villa hossza? (lemértem centivel, egy 100 mm-t rugózó Fox villa a haverom Konájában 46 centi hosszú a kerékcsavartól a villanyakig. )
Arra gondolok, hogy a Project 2 villa használatával kb. olyan lenne a bringa geometriája, mint a gyárilag 100 mm-es rugóúttal szerelt telóval (lehagytam egy nullát az elõbb:)? Szebben kifejezve vajon mekkora a Project 2 villa hossza? (lemértem centivel, egy 100 mm-t rugózó Fox villa a haverom Konájában 46 centi hosszú a kerékcsavartól a villanyakig. )
A project two Kona villának a hossza kb. a 10 mm-es mozgású telónak felel meg? A tanácsot elõre is köszi!
van valami pofásan kinézõ ötlete valakinek a duplavállas villa és a váz közé, hogy ne koppanjon és horpassza be a vázat ha hozzáér?
CC ben szerintem nagyobb felverõdések vannak, mert ott nincs láncfeszítõ. Én 800 ért vettem BBB-t (szinte mindenhol kapni), és tutira nem veri le alatta se. A DH-gépen meg a belsõ-húzózár kombó van.
A leverõdés csak a vékony anyagú alatt fordulhat elõ. Nekem speciál a tépõzáras meridás qurva vastag és szép
és azt vetted (ha igen akkor hol?) vagy készítetted (ha igen akkor mibõl, hogy?) ?
fólia, fényvisszaverõ és egyéb hasonló kategóriás cuccokat gyártó cég.A 3M az micsoda tul.képpen? Mire jó?
láncvillavédõt, ami kb 500 ft bármelyik boltban , vagy valami neoprém anyagot gyorskötözõvel varázsolj oda. nézd meg az én biciklimet az aláírásomaban-> az pár száz forint volt.