Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere

- - - - -

• Please log in to reply
11007 replies to this topic

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

Az összeszerelve kapható MTB-ok 26" méretûek szoktak lenni, csak nem összteleszkóposak. Pont akkora kell nekem.
Nem tudom mekkorákat szoktak ebbõl gyártani. A Mali árlistáján a mellettem látható Mongoose vázból 18" a legnagyobb. Szerintem ez egy vicc, hát hol kapsz 18"-os kereket?

van pl 29"-os is......csak mondom :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Te most szórakozol?

czpetike

czpetike

törzsvendég

• fórumtag
  • 265 posts
Az összeszerelve kapható MTB-ok 26" méretûek szoktak lenni, csak nem összteleszkóposak. Pont akkora kell nekem.
Nem tudom mekkorákat szoktak ebbõl gyártani. A Mali árlistáján a mellettem látható Mongoose vázból 18" a legnagyobb. Szerintem ez egy vicc, hát hol kapsz 18"-os kereket?

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
gondolom valami olcsóbbat keres, az emberek ezt még akkor szokták összekeverni, amikor kb csak az elhatározás van meg a fejükben, h szeretnének egy kerékpárt.
anno 2000-ben még én is úgy trappoltam be a Probike-ba, h szeretnék egy 26'os Hydrát...

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

az a kerékméret lesz,nem-e?
a legnagyobb váz, amit idáig láttam, az 23'-as volt ;)

ja azt én 1értelmûnek vettem...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
az a kerékméret lesz,nem-e?
a legnagyobb váz, amit idáig láttam, az 23'-as volt ;)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

Szevasztok!
Tudtok ajánlani 4 forgáspontos, összteleszkópos vázat 26"-os méretben?

mégis mire szeretnéd használni /cc, am, fr, dh ?/ mennyit szertnél rákölteni?.....ilyesmik...

czpetike

czpetike

törzsvendég

• fórumtag
  • 265 posts
Szevasztok!
Tudtok ajánlani 4 forgáspontos, összteleszkópos vázat 26"-os méretben?

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,715 posts
Félreértés ne essék, szerintem egy elég ronda váz a Demo, ami csak ronda festéssel kapható, de azt el kell ismernem, hogy az egyik legjobb és legtartósabb. Én meg már unom az ideális váz keresgélését, meg az évenkénti cseréket.

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,333 posts

Rocsi: a gt-t a héten elviszik. Semmi gond nem volt vele, sõt. Sokkal jobb volt, mint vártam, de váratlanul képbe került egy Demo, és azt jóval tartósabbnak érzem. Nem akarok többet vázat keresgélni. Az ki fog engem bírni, amíg bringázom. Meg hiányzik a Kona brutál masszívsága. A GT egy finom mûszer, amivel okosan kell menni, nem lehet csak úgy odavágni mindenhez.

specializálódik mindenki lassan, tucatváz lessz :) de hiába ami jó az jó!
használd egészséggel a kicsikét :)

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,715 posts
Rocsi: a gt-t a héten elviszik. Semmi gond nem volt vele, sõt. Sokkal jobb volt, mint vártam, de váratlanul képbe került egy Demo, és azt jóval tartósabbnak érzem. Nem akarok többet vázat keresgélni. Az ki fog engem bírni, amíg bringázom. Meg hiányzik a Kona brutál masszívsága. A GT egy finom mûszer, amivel okosan kell menni, nem lehet csak úgy odavágni mindenhez.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
remekség!!!

és lehet már tudni valmi részletet???

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
Ha elviszik az M1 -et, akkor osszedobom a masik Didi -t es akkor megtobbet gondolhatsz ram ;) :D

Ha minden jol megy, akkor a het vegere kesz a nagybringa es mehetek vegre zuzni :)
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
ma láttam Didi vázat.. rögtön Pocokra gondoltam:D

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
ismerjük, köszi.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

David007

David007

törzsvendég

• fórumtag
  • 970 posts
http://weightweenies...uspensionframes

VOLE-nak kötelezö!!!

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
szreintem mindkettõ stimmel

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2,025 posts
sztem mech hanger;)
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó.

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5,055 posts
"derailleur hanger" sztem

ejj lassú vagyok:)
fránya szabály hogy 30mp-enként lehet postolni:)
Autist Team:)

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
derailleur hanger