Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere

- - - - -

• Please log in to reply
11007 replies to this topic

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

az számít, hogy a Kona nekem jobban tetszik?:P azért erõltetem ennyire:)
mert ahogy elmondjátok, úgy bármelyik vázra mondhatnám, hogy a felét éri mert drága matrica:)

akkor azt kell venni..../végülis ismerem az érzést :) /
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

mykonzerv

mykonzerv

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 posts

de mondjuk úgy kb a cruxxszal, ha a súlyokra jól emléxem...de tényleg drágák a matricák..

az számít, hogy a Kona nekem jobban tetszik?:P azért erõltetem ennyire:)
mert ahogy elmondjátok, úgy bármelyik vázra mondhatnám, hogy a felét éri mert drága matrica:):)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

Szerintem a Pyxis, (16.900 Ft). A Kona Nunu a Crater vázzal van azonos szinten van... Drága a matrica...

de mondjuk úgy kb a cruxxszal, ha a súlyokra jól emléxem...de tényleg drágák a matricák..
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts

kona nunu vázról mit tudni? xc-re jó? bírja a strapát? 25-öt megér használtan? ugyanennyiért láttam pyxist is, csak azé. nem tudom, h meik a jobb köszi

Szerintem a Pyxis, (16.900 Ft). A Kona Nunu a Crater vázzal van azonos szinten van... Drága a matrica...

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

mykonzerv

mykonzerv

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 posts

2004-es fire mountain van a probike árlistán 27-ért, lehet van más is pár hónapja volt sok régebbi konájuk jó áron....

pixis, egyébként könnyebb váz...

mom parkban , lurdyban a faktorban is akadhat 03,04-es 05-ös váz...jelentõs engedménnyel - fõleg a momban-

egyébként mikori nunu ?

az 27990, nekem meg sok picit:(
a nunu nrm tom, mikori. ilyen piros/narancs színû. alkudom majd a erre is meg a pyxis-re is. a kormánycsapágyat a nehéz belealkudni:P

slip

slip

újonc

• fórumtag
  • 1 posts
Sziasztok nagyon fontos lenne ha tudna nekem valaki válaszolni a problémámra 15ös scrap vázba mekkora középcsapágy kell 68-as jó e bele mert nekem régi vázbol maradt 1 középcsapi de az nem nagyon akar belemenni kérem segitsetek most raknám össze thx 68 1.37x24t jó e bele?

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

és hol kapok 20-25 körül új konát? én hallgatok szívesen az okos szóra:) nem garasoskodom, de ennyim lenne r kb. xc-re meg városi használatra kéne a bringa. ha olcsóbb a váz, több jut telóra::)
tehát hol és milyen kona vázat tudok venni olcsóért?
köszi

ja és majd azé alkudok a nunuból is. nekem még 17-18-at is megérne, ha lemegy addig. viszont a képek alapján ritka jó állapotban van. egy kõfelverõdés nyomot nem láttam rajta.

ja és a ha 2003-as a nunu, akkor az is belefér a 2-3 évesbe:)

2004-es fire mountain van a probike árlistán 27-ért, lehet van más is pár hónapja volt sok régebbi konájuk jó áron....

pixis, egyébként könnyebb váz...

mom parkban , lurdyban a faktorban is akadhat 03,04-es 05-ös váz...jelentõs engedménnyel - fõleg a momban-

egyébként mikori nunu ?

mykonzerv

mykonzerv

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 posts

a konára mondtam........30 alatt lehet új kona vázakat kapni, 2-3 éves modelleket, nehogy már egy használtat 15-nél többért adjanak.....nunu meg 2003 ban volt utoljára, ráadásul a legalapabb recreational váz, tán még tárcsafékszem sincs rajta /vmi spéci egyedi piacos volt 04-ben de sztem nálunk nem /

és hol kapok 20-25 körül új konát? én hallgatok szívesen az okos szóra:) nem garasoskodom, de ennyim lenne r kb. xc-re meg városi használatra kéne a bringa. ha olcsóbb a váz, több jut telóra::)
tehát hol és milyen kona vázat tudok venni olcsóért?
köszi

ja és majd azé alkudok a nunuból is. nekem még 17-18-at is megérne, ha lemegy addig. viszont a képek alapján ritka jó állapotban van. egy kõfelverõdés nyomot nem láttam rajta.

ja és a ha 2003-as a nunu, akkor az is belefér a 2-3 évesbe:)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

miért az? színe? erõsebb?:)

szerintem nem gyári, de amúgyis csak a váz az eladó:(
alkudni meg próbálok
a pyxis pár hónaposan ér 25-öt?

a konára mondtam........30 alatt lehet új kona vázakat kapni, 2-3 éves modelleket, nehogy már egy használtat 15-nél többért adjanak.....nunu meg 2003 ban volt utoljára, ráadásul a legalapabb recreational váz, tán még tárcsafékszem sincs rajta /vmi spéci egyedi piacos volt 04-ben de sztem nálunk nem /

mykonzerv

mykonzerv

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 posts

szerintem a pyxis

miért az? színe? erõsebb?:)

szerintem nem gyári, de amúgyis csak a váz az eladó:(
alkudni meg próbálok
a pyxis pár hónaposan ér 25-öt?

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

kona nunu vázról mit tudni? xc-re jó? bírja a strapát? 25-öt megér használtan? ugyanennyiért láttam pyxist is, csak azé. nem tudom, h meik a jobb

köszi

drága...max 15

_rihi_

_rihi_

vendég

• fórumtag
  • 202 posts

kona nunu vázról mit tudni? xc-re jó? bírja a strapát? 25-öt megér használtan? ugyanennyiért láttam pyxist is, csak azé. nem tudom, h meik a jobb!

Ez a vázak évjáratától és attól függ hogy mennyire vannak elamortizálódva...
Festékhibák, esetleges orpadások avagy titkolt recedések a hegesztés mentén, amit ha jól kimosnak észre sem lehet venni...
Vigyázni kell nagyon a használt cuccokkal...
Szerintem nézd meg alaposan és kérdezd ki hogy mire használta a tulaj, illetve ha a gép még össze van építve, magadtól is rájössz majd a rajta lévõ cuccok alapján... Akkor jársz a legjobban ha a gyári felszereléssel találsz rá, mert ez akkor azt jelenti hogy az illetõ nincs benne olyan mélyen a témában...
Az Akadályok Azért Születtek Hogy Legyõzzék Õket!
__________________HoNLaPoM______________________

Gyõzni Tudás: Mást Tenni Mint Amit A Legyõzöttek!

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
szerintem a pyxis

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

mykonzerv

mykonzerv

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 posts
kona nunu vázról mit tudni? xc-re jó? bírja a strapát? 25-öt megér használtan? ugyanennyiért láttam pyxist is, csak azé. nem tudom, h meik a jobb

köszi

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
http://www.laharbike...Untitled_2.html

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
http://www.pinkbike.com/photo/917454/
http://www.pinkbike.com/photo/917453/
http://www.pinkbike.com/photo/917452/
....Vajon mit bírhat ez az izé.....

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2,350 posts
http://apro.bikemag....ct=19906&cat=15

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
mert lawwill forog a sírjában, pedig még meg se halt szegény.
(ford fairlane után szabadon)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
És ezért képes valaki $2200-at fizetni ?!

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
gyanítom, hogy az valami snowmobile tag lehet.