mellesleg akkor most ugrálós extrémkedõs gép kell vagy am-enduro ?
egy masszívabb cc gépet nem nagyon kell félteni he lefelé ereszteni akarod...de ha durvábban akkor tényleg ott a hoss....viszont az még mindig cc-s geo, az ugrálni meg trükközni nem lesz jó....
mondjuk én a trükkök alatt annyit értek hogy: one hander, esetleg one footer, X-up, ilyesmik... nameg bunny hopp és manual
nagyjából ezzel be is fejezõdött az egész trükközgetés
telót a váz súlyához akarom választani.
tehát a polar-x-hez olyan 2000 grammosat. ennyibõl már egy egész tartós darabot lehet mostanában kihozni ha minden igaz.
azt hogy felfelé ne emelkedjen ki könnyen, remélem egy közepes stucnival meg lehet majd oldani. kb 70-75% terepen/erdõben
egy atombiztos kerekeket szeretnék, valami könnyû tárcsával
nem tudom, tárcsákban nem vagyok nayon otthon, majd ha itt lesz az ideje, bekéreckedek a tárcsa topicba, és ha beengednek, megkérezem azt is.
én valami avid bowdenes juicy 9-re gondoltam, 160 vagy 180-as tárcsával..
de tényleg nem tudom hogy milyen lehet, majd a teló és a kerék után...
szóval a technikát akarom vele lefelé fejleszteni, akár 1-2 ugratót is bevállalva közbe hogy izgi legyen...
és nem akarom félteni, csupán élvezni a bringázást és mindent kihozni belõle és belõlem! felfelé szeretném tartani a tempót a többiekkel és amikor visszaülök a "mostanira", azt akarom hogy érezzem hogy jobban gurul, és felfelé is jobban nyomom mint "azelõtt"...
azért ha van valakinek valami ötlete a váz kiválasztásával kapcsolatban az jelezze!