Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
11007 hozzászólás a témában

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
lévén hgoy az x factor a kona díler, és semelyik más bolt nem tart valószinüleg fullos kona papucs készletet, így valószinüleg el kell menned érte a faktorok egyikébe.
de a telefon csodákra képes!

_rihi_

_rihi_

vendég

• fórumtag
  • 202 hozzászólás
Szükségem lenne egy 2003-as Kona Fire Mountain vázhoz egy új papucsra.
Egy egyzerû darab... H betû van ráírva mind a két felére.
Szerintetek bármelyik boltban be tudom majd szerezni?
Vagy el kell majd mennem az X-Factorba érte?
[remélem 2 ropiból megúszom a bulit...]
Az Akadályok Azért Születtek Hogy Legyõzzék Õket!
__________________HoNLaPoM______________________

Gyõzni Tudás: Mást Tenni Mint Amit A Legyõzöttek!

Szarvas

Szarvas

vendég

• fórumtag
  • 23 hozzászólás
Helló!!!mit szóltok egy 2004es polar-x hez ajándék nyeregcsõ ritchey+bilincs+valami 10 ezer ft körüli novatec tárcsás kazettás agy alig használva+2 hetet használt deore hátsóváltó+2 váltófül+ritchey scuzzy logic pro kormánycsapi!!!!!!ez mind kereken 20000 forint!!!a váz nem lett lestrapálva szerintem jó állapotú!!!Szerintetek megéri ennyi pénzért?????

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.383 hozzászólás
egyébként miben jobb egy olyan papucs ami a p3ban van mint mondjuk a nem ss polar x-ben?
p3ban csúszós papucs vagy mi van a pxben meg hagyományos
erõsebb, vagy mért?
minden váztesztben szidták a normál px papucsát

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.716 hozzászólás

Ha mondtok még vlm súlyos érvet valamelyik mellett, akkor valszeg azt veszem amit mondtok. Nálam a súly nem számít, annál inkább a geometria (és én számokból nem igazán tudom megmondani, hogy jó e) és az erõsség, tehát olyan vázat szeretnék ami azért bírja.

nem súlyos érv de szerintem jobb ha a bowdenek alul futnak és nem felül,szintén a goat mellet áll a v-fékel felszerelhetõ 24es kerkék,bár valameik polraon is van ez az opcio

ja és akkor már had reklámozzam az én vázamat is:szerintem dirt streetr kiváló persze max 10es telóval és az ára sem 50 hanem 30-35
Szerintem ennél a polar annyival jobb hogy birja a 13as telót is, ebbe viszont nekem kényelmesen elfér a 2.7es külsõ ne meg itt is lehet 24es kereket is vfékkel használni és nem utolsó sorban a geo ja is kiváló szerintem...

pali kj

pali kj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.505 hozzászólás
vagy a nort shore bitch valamelyik évi modelljét is 170-es duplavállashoz tervezték. egy haverom polar-x vázában egy 18 centire összehúzott big one van. na az még a szép kis baleset. merev vázba max 130-as villa kell, de szerintem még az is sok.

:chin: Két kéz, és csak egy száj... ez a probléma az ivással!

http://tiszatavitekerok.hu/:bell:

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
sõt a santa sakát is bõven nagy villához jó
a morpheine vagy mi meg a letoy is simán jó nayg villával 170mm út...

nekem is amúgy jobban tetszenek az acél vázak...
van apróban pár különlegesebb váz nézz már körül

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.333 hozzászólás
ugye jól tudom hogy vannak olyan merev vázak amiket duplavállas villákhoz terveztek ha jól emléksze valamelyik bunshee is ily megmérettetésre lett méretezve. az más kérdés hogy van e létjogosultsága...

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
3 kiló alatti acélváz kevés van. ha elõfordul, az meg 100e felett van. innentõl kezdve viszont hiábavaló mindennemü könnyítés a bringán:)

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
milyen nehéz amugy a goat?
csak mert még számadat nem hangzott el csak h nehéz :)

yanis

yanis

törzsvendég

• fórumtag
  • 577 hozzászólás
gratulalok, egyebkent nem all rosszul benne, node akkor is

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.448 hozzászólás

ez olyan mintha monstert akarnék tenni egy merev vázba. (na jó mégse de hasonló).

yep.
Feltöltött kép
Sei, soku Si.

pali kj

pali kj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.505 hozzászólás
én meg gondolom h nem ugribugrira. mert az kellett a gyereknek. de ezen ne vitatkozzunk, mert teljesen más felhasználási területrõl beszélünk.
ez olyan mintha monstert akarnék tenni egy merev vázba. (na jó mégse de hasonló).

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.881 hozzászólás
1600g - én úgy gondolom montira értette.

pali kj

pali kj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.505 hozzászólás
ok de mi nem országúti vázakról beszéltünk. és amúgy se én hoztam fel h nehéz, csak mondtam h ja vannak könnyebbek is.

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2.025 hozzászólás

...
ja az acél váz tényleg kõnehéz...

Azért ne általánosítsunk...
vannak 1600 gramm alatti acélvázak, ami szerintem nem vészesen nehéz, nem is eszementen drága, és kényelemre meg kb mint a titán, sõt az élettartama is többszöröse az aluénak.
Nem kell temetni az acélt, reneszánszát éli mostanában:)
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó.

-Danee-

-Danee-

vendég

• fórumtag
  • 74 hozzászólás
Ok, polar-x ss lesz, telóra nem kell pénz, jelenleg pikeom van... De ss agyra annál inkább szükségem lesz, az is olyan 13körül van ami bírja is. Szal télleg kössz mindent, sokat segítettetek !!!
Amíg a Föld kerek, mindig lesznek Freeriderek, de ha a Föld ovális, jó lesz nekünk DH is!

yanis

yanis

törzsvendég

• fórumtag
  • 577 hozzászólás
a manual az ss, ha jol tudom, a table top talan nem is csuszo papucsos

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Az a lényag ha PX-et veszel hogy ne az olcsóbbikat (Tabletop asszem) veed meg, az SS meg nagyom jó....

yanis

yanis

törzsvendég

• fórumtag
  • 577 hozzászólás
a penz sem egy elhanyagolhato szempont