Tigris! Arról a vázról, amit linkeltem van valami info. A gyári adatokat tudom, de ha esetleg lenne valimilyen tapasztalat. Megéri?
Az áprilisi MBA-ban van egy King Supreme teszt...
Tigris! Arról a vázról, amit linkeltem van valami info. A gyári adatokat tudom, de ha esetleg lenne valimilyen tapasztalat. Megéri?
pike sztem teljesen jó kezdetnek, /persze egy fox 36-al az igaziKona Coiler Matic-ba mekkora villa ajánlott?
mondjuk pike-al hogy érzi magát?
aztán mondjuk mekkora nyeregcsõ kell bele
meg normál fejcsapis ugye?
monoblokkot tekintve nagyobb kell bele, mint egy merevvázba?
jameg 193centihez mekkora "illik"?
(14,5"ös merevváz után)
nézd, végülis ahogy a merev szkandi vázzal járkálok, majdnem mindenhova elég a 6 centi.....Reba Team telóm van. 85-re le tudom rakni. Egyébként is ezen használom. Nagyon elgondolkodtam. Az ára miatt tetszik jobban, mint a Specialized. Ez azért mégiscsak egy 400 ezres váz. (sznobság rlz)
ha elég a 6 centi rúgóút, meg a 16-os váz.....anyagába nem lehet belekötni, súlyába se nagyon, 8 centis telóval az igazi cc-geó....persze a rebától se lesz semmi bajaTigris! Arról a vázról, amit linkeltem van valami info. A gyári adatokat tudom, de ha esetleg lenne valimilyen tapasztalat. Megéri?
szigorúan utóbbi a kettõ közül.
de ezzel a tekerhetõ és könnyû bicikli esélyét 100%osan megölted.
kitaláltad már mire kell?
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Na tessék!
Akár be is tudom szorítani a keretbe.![]()
http://apro.bikemag....ct=37466&cat=15
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
RAUH-Welt
B E G R I F F
a legrosszabb dolog amit az ember tehet hogy elad egy foxot....
és még fejet falba verõs szmájli is.....
nézd , nekem taperolva mind 2 vázat, igényesebbnek és átgondoltabbnak tûnik az author mint a serpens....tehát jobb anyagú/kidolgozású mint a serpens???
mert végülis mind2 hydroform alu
gumikérdésben nekem tökjó mert 2,1-est használok terepre
anyagában és kidolgozásában az author versus magasan fölötte van, a serpensnek, egyetlen hátránya hogy 2,1-esnél ballonosabb külsõ nem nagyon megy bele...viszont jól megy a torához...
na mondjuk ennyire nem nagy téma a dolog....én csak felhívtam a figyelmet egy szempontra, amiért én pl nem vennék meg egy kategóriájában egyébként kiváló vázat....attól hogy valamit tekerésre használsz nem lesz cc. se semmi hasonló.
Ti arra használjátok, ez lehet, de nem változik meg annak státusza.
csak nem szakszerü felhasználás körülményeit merítitek ki.
(ne meg fordított esetben a garanciális feltételeket hágjátok át - nem gumikra vonatkoztatva)
de én arra használom tehát az
...
de én arra használom tehát azTiger!
a 2.4es racing ralph NEM cc gumi
enduro,AM,bármi.
Attól, hogy te ilyen böszme (minden politikai célzat nélkül)gumikat teszel bele, attól még egy ÁTLAGOS cc gépben 1,8-2.1-es méretû gumikat szokás használni:) Nekem a 2.4-es RR az AC-ben volt anno, ami 150-et mozog...még a tisza maratonra a homokba is elég volt a 2.0-s JetS.mert az jó, amúgy a 2,4-es Racing Ralph nem cc-gumi ?
én pl 2,25-nél kisebb gumit csak aszfaltra használok, és marhára idegesit hogy a dawgba alig fér be a 2,4-es RR , a merevfarú konákba meg van legalább 1-1,5 centi hely még mellette....de a speckóba is röhögve elfért a 2,25-ös,,,,