Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere
Indította
zOrg
, 2006. január 10. 04:39
Írta 2006. november 05. - 22:31
láttam még bikemagban akciók közt vega fr-t 125ért
de lehet ebben nincs tag azt nemtom
de lehet ebben nincs tag azt nemtom
Írta 2006. november 05. - 22:14
új vega 140ért taggal? mutasd már meg hogy hol.
tökmind1 h fr-re vagy dh-ra kell itthon. kb egy kategória a kettõ legalábbis ebben a kategóriában - ár/technika még nincs elhatárolódva, illetve a drágábbak között is csak kevés alkatrész van, ami kifejezetten csak az egyikre lenne jó, a másikra alkalmatlan.
tökmind1 h fr-re vagy dh-ra kell itthon. kb egy kategória a kettõ legalábbis ebben a kategóriában - ár/technika még nincs elhatárolódva, illetve a drágábbak között is csak kevés alkatrész van, ami kifejezetten csak az egyikre lenne jó, a másikra alkalmatlan.
Írta 2006. november 05. - 22:00
1. valószínûleg országuti-cilokrossz-ra használná...
2. talán mert azt találta apróba.. és nem mondta hogy csak az jöhet szóba
3. akkor mért írsz post-ot?
4. szerinted megvenne egy repedt-horpadt vázat?
1. ezt nyilván én is tudom.. de azon belül is dh vagy inkább freeride mindenes
szal érted
2. az lehet csak érdekelt
egyébként ha 140 körül van akkor nem jobb egy új vegát venni? stinky miben tud többet? jó tudom a szín szarabbb de azonkívül
Írta 2006. november 05. - 21:05
Gyári tag van benne,az pedig ugye az R.(mondjuk azt nem tudom,hogy az RC mivel jobb)Az új coiler meg leginkább azért nem pálya,mert a stinky esetében el tudom passzolni cserébe a mostani vázamat és egy teleszkópot,amit árulok egy ideje.Amúgy a gyári tag helyett érdemes valami újabb,vagy az is szépen mozoghat(márha karban van tartva)?
Don't worry about a thing, 'cause every little thing gonna be all right!
Írta 2006. november 05. - 20:47
azért az nem 140 és ha valaki nem rendekezik önálló keresettel és nem akar várni még akkor az azért az a 40e + tud sok lenni...
szerintem 140 akkor sem pofátlanul sok érte. ha valóban jó állapotban van, esetleg még egy rendes tag is van benne... (mondjuk rc az r helyett) vagy kapsz mellé kormánycspit, monot, akármit
a maximum nálam ezt jelenti, ha csupaszon, vanilla r-rel van (mint a matic), akkor 120 a vége
szerintem 140 akkor sem pofátlanul sok érte. ha valóban jó állapotban van, esetleg még egy rendes tag is van benne... (mondjuk rc az r helyett) vagy kapsz mellé kormánycspit, monot, akármit
a maximum nálam ezt jelenti, ha csupaszon, vanilla r-rel van (mint a matic), akkor 120 a vége
Írta 2006. november 05. - 20:37
lol
árra pedig max 140at adnék érte, de az tényleg nagyon max. onnan még lehet még alkudni bõven
már csak azért se mert 180ért kapsz zsirúj idei coiler matic-ot, ami majdnem megegyezik a 04-es stinkivel /kicsit hosszabb, és a felsõcsõ falvastagsága kisebb/
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2006. november 05. - 20:30
Hát a stinkybõl nyilván nem egy pályagépet szeretnék építeni:)Leginkább azért jön be a stinky mert,szerintem azzal aránylag van sanszom feljutni a hegyre önerõbõl,ha elõre pl.:egy kéttányéros hussefeltet teszek,illetve megfelelne dhzgatni is.(persze ha nem így van akkor lehet beszólni,végül is azért próbálok ekõtte itt infót szerezni.)
Írta 2006. november 05. - 20:26
lol
2004es vázat még vennék, annyira nem régi, de jól nézd át mindenképpen, ha valahol újra van festve, az nagyon gyanús (fõleg ha hegesztésnél van)! minden matricát, vagy olyat ami takarhat valamit szedjél le a kritikus helyekrõl (értelemszerûen ha van egy 2 centis matrica a felsõcsövön, akkor az maradhat, de ha mondjuk egy heggesztésnél van, akkor az is gyanús)
árra pedig max 140at adnék érte, de az tényleg nagyon max. onnan még lehet még alkudni bõven
stinkyrõl ált. azok írnak jót, akiknek van és azok rosszat, akiknek nincs... egy olyan váz, ami nem tud semmi extrát, de mûködik minden nagy hiba nélkül és rendkívül könnyen szerelhetõ, és praktikus.
2004es vázat még vennék, annyira nem régi, de jól nézd át mindenképpen, ha valahol újra van festve, az nagyon gyanús (fõleg ha hegesztésnél van)! minden matricát, vagy olyat ami takarhat valamit szedjél le a kritikus helyekrõl (értelemszerûen ha van egy 2 centis matrica a felsõcsövön, akkor az maradhat, de ha mondjuk egy heggesztésnél van, akkor az is gyanús)
stinkyrõl ált. azok írnak jót, akiknek van és azok rosszat, akiknek nincs... egy olyan váz, ami nem tud semmi extrát, de mûködik minden nagy hiba nélkül és rendkívül könnyen szerelhetõ, és praktikus.
Írta 2006. november 05. - 20:09
1. valószínûleg országuti-cilokrossz-ra használná...
Írta 2006. november 05. - 20:05
mire használnád? mért csak stinky jön szóba?
majd a hozzáértõbbek leírják h mért, sztem a legfontosabb h ne legyen rajta semmi repedés, horpadás.
majd a hozzáértõbbek leírják h mért, sztem a legfontosabb h ne legyen rajta semmi repedés, horpadás.
Írta 2006. november 05. - 19:54
Sziasztok!Vázcsere elõtt állok merevrõl fullyra váltanék.A váz amit nézegetek egy 2004-es Kona Stinky,szóval errõl szertnék vélleményeket,pozitívat és negtívat is,ha van.Mielõtt megemlítitek használtam a keresõt vissza is olvastam és a stinkykrõl leginkább jókat írtak.Leginkább abban vagyok bizonytalan,hogy mennyire érdemes egy ennyi idõs,használt vázat venni,vagy esetleg jobban járnék,ha gyûjtögetnék és vennék vmi fiatalabbat.Elõre is köszi!
Írta 2006. november 03. - 22:15
Asszem van a Tucanának rendes üléscsöves változata is.
Írta 2006. november 03. - 21:16
valaki tudna ajánlani egy olyan triál vázat ami jó de viszonylag olcsó! (pl.:tucana)->ezzel az a gondom h nem lehet rá ülést rakni. szoval olyan kéne amire lehet!
Írta 2006. november 03. - 12:58
nem rossz ötlet, csak nehéz meg csúnya. de nézzük a jó oldalát: ss
dirtre meg szerintem fölösleges a váltó és egyéb kacatok. egyel több dolog ami letörhet.
dirtre meg szerintem fölösleges a váltó és egyéb kacatok. egyel több dolog ami letörhet.
Írta 2006. november 03. - 10:18
Írta 2006. november 03. - 08:59
pl az "A" nevezetû ss fullin......de remélem a többinél nem szoknak rá....a kona korábban használta a monoblokk körüli csapágyazást?, vagy csak egy régi, jó öreg "újítás 2007"-re?
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Írta 2006. november 03. - 08:56
a kona korábban használta a monoblokk körüli csapágyazást?, vagy csak egy régi, jó öreg "újítás 2007"-re?
Írta 2006. november 02. - 16:48
Írta 2006. november 02. - 10:43
Huhh nekem nagyon bejön ez a citromsárga 2007-es Kona Cowan DS!Szerintem nagyon jól néz ki! :bananadan