Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
11007 hozzászólás a témában

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
umf hardy 3-ra mekkora elsõváltó való? mármint hogy a bilincs mekkora?

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
jaja, az elsõ olyan érkezésnél, ahol a kerék ferdén ér földet lehet, hogy belecsavarja a kerékbe a láncvillát az erõ.
nem tudom mennyiért árulják, de ha nem szemét olcsón, akkor kerüld.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Dagi

Dagi

törzsvendég

• fórumtag
  • 836 hozzászólás
Kösz mindkettõtöknek! :cheers:
Már nem keresek 13-15 centi körül mozgó, könnyû, tekerhetõ össztelós vázat...íme;)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
az a baj egy ilyennel, hogy oda azert kellett ero hogy behorpadjon. meg ha azt is vesszuk alapul, hogy a scottoknak alapbol nem nagy a falvastagsaga altalaban.

tehat buktak vele. attol hogy a bukasbol csak ez az egy emlek maradt meg lathato modon, lehetseges, hogy mashol is farad a vaz.

en inkabb kihagynam.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.881 hozzászólás
Szerintem ez durva. Csodállom, hogy el nem repedt.

Ha rám hallgatsz messze elkerülöd!

Dagi

Dagi

törzsvendég

• fórumtag
  • 836 hozzászólás
Egy ilyen horpadás mennyire para?
A srác szerint: "There is a dent in the right side of the swing arm as shown in the pics. Apart from a few scratchs there is no more damage. The rear wheel is a little fiddley to put in but once in no problem."
Vélemények?
Kösz!
Péter
Már nem keresek 13-15 centi körül mozgó, könnyû, tekerhetõ össztelós vázat...íme;)

mikaus

mikaus

újonc

• fórumtag
  • 5 hozzászólás
Hali nekem en 185 cm vagyok es nagy a 20-as magellan pyxis vaz. sztem mindenkepp a 18-ast probald

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Nem hiszek én neked.:D

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Sebaj, ha egyszer majd odajutok én úgyis 575-öt veszek ! :D

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
listaarhoz kepest pofatlanul olcson vehettem volna 575-ot. arrol almodtam. mentem vele, isteni.

de kicsit hozzatoltam, es megvettem az fsr-t kompletten. nem bantam meg.

az avatarom azota is yeti, a bringam tan sose lesz az.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

csak arra probaltam utalni, hogy mindenki almodozik az egzotikusrol, a kulonlegesrol, stb, aztan mikor megkapja, kiderul, hogy lehet hogy egy kommerszebb, elerhetobb cuccal sokkal jobban jart volna.

de ez mar eros off

na pontosan ezért nincs még itthon nekem pl Yeti 575-öm....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
csak arra probaltam utalni, hogy mindenki almodozik az egzotikusrol, a kulonlegesrol, stb, aztan mikor megkapja, kiderul, hogy lehet hogy egy kommerszebb, elerhetobb cuccal sokkal jobban jart volna.

de ez mar eros off

RAUH-Welt
B E G R I F F

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
gondolom, az elõítéleteknek nincs szerepe abban, hogy azt mondom, kiröhögsz annak hallatán, h az érzékenységen és a csillapításállítás mértékén kívül a Manitou semmiben sem marad marad el a Shivertõl, sõt! :)
(ezt pedig ne forgasd ki úgy, h akkor biztos nem mozog :) )
a Speckóról meg annyit, h a P3 geója nekem nagggyon nem jött be, az Author is jobb ennél, hát még a PX
persze, mindig ott a személyes tényezõ, hogy kinek mi fekszik, de nem értem, hol vannak itt az elõítéletek :)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
ha van kidobasra valo penzed, akkor hajra, hiszen a manitou-t is megvetted, es azt se kellett volna :)

en azert bizok benne, hogy mindenki kinovi az eloiteleteit, es megveszi maganak a specializedjet, konajat, giantjat, stb, mert rajon, hogy azert [is] van az mindenkinek, mert_jo.

k.rvamindegy, hogy mi van az alsocsore irva, ha utalod tekerni. ennyi.

RAUH-Welt
B E G R I F F

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
:D :D akkor mégsenem ez, csodálkoztam is, mert ennek az ára magasabb kicsit, mint a kinézettnek
az a gond, h nem találok olyan képet, amin a lengõkar alja van, annak olyan, h van alul is egy forgáspont a "nyeregvázcsövön", és a lengõkar folytatásán van a rugóstag rögzítése

a szimplavállasra csere meg elgondolkodtató... de ez itt OFF, de mindjárt megoldom :)

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
kala: ez nem nyomja két oldalról a tagot ;) egy egy 02-es szerintem.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
jaja, törtfehér váz.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
OFF; furafehér vázban van az a Lefty?

tudom, ez nem szín, de jobban nem tudnám körülírni :)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
Kala:
ismerõs használja egy leftyvel(gemini 900-at). olyanokat csinál vele, hogy néha mi csodálkozunk rajta, nem kis stílussal, nem kevés tudással.
és egy nicolai-al nem tudná ezt csak így megcsinálni.
egyszerüen azzal a súllyal azt a biciklizést ilyen állapotában nem lehetne elkövetni.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
argh :) na akkor majd lefotózom jól, ha már ennyit dumáltunk róla!

editke;
illetve nem, apróban megtaláltam jól;
http://apro.bikemag....arge/Nic011.JPG