Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere
Indította
zOrg
, 2006. január 10. 04:39
Írta 2006. november 02. - 02:29
Írta 2006. november 01. - 12:49
jaja, az elsõ olyan érkezésnél, ahol a kerék ferdén ér földet lehet, hogy belecsavarja a kerékbe a láncvillát az erõ.
nem tudom mennyiért árulják, de ha nem szemét olcsón, akkor kerüld.
nem tudom mennyiért árulják, de ha nem szemét olcsón, akkor kerüld.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2006. november 01. - 01:19
az a baj egy ilyennel, hogy oda azert kellett ero hogy behorpadjon. meg ha azt is vesszuk alapul, hogy a scottoknak alapbol nem nagy a falvastagsaga altalaban.
tehat buktak vele. attol hogy a bukasbol csak ez az egy emlek maradt meg lathato modon, lehetseges, hogy mashol is farad a vaz.
en inkabb kihagynam.
tehat buktak vele. attol hogy a bukasbol csak ez az egy emlek maradt meg lathato modon, lehetseges, hogy mashol is farad a vaz.
en inkabb kihagynam.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2006. október 31. - 22:40
Szerintem ez durva. Csodállom, hogy el nem repedt.
Ha rám hallgatsz messze elkerülöd!
Ha rám hallgatsz messze elkerülöd!
Írta 2006. október 31. - 22:13
Egy ilyen horpadás mennyire para?
A srác szerint: "There is a dent in the right side of the swing arm as shown in the pics. Apart from a few scratchs there is no more damage. The rear wheel is a little fiddley to put in but once in no problem."
Vélemények?
Kösz!
Péter
A srác szerint: "There is a dent in the right side of the swing arm as shown in the pics. Apart from a few scratchs there is no more damage. The rear wheel is a little fiddley to put in but once in no problem."
Vélemények?
Kösz!
Péter
Már nem keresek 13-15 centi körül mozgó, könnyû, tekerhetõ össztelós vázat...íme
Írta 2006. október 31. - 20:32
Hali nekem en 185 cm vagyok es nagy a 20-as magellan pyxis vaz. sztem mindenkepp a 18-ast probald
Írta 2006. október 31. - 20:14
Írta 2006. október 31. - 18:41
Sebaj, ha egyszer majd odajutok én úgyis 575-öt veszek !
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Írta 2006. október 31. - 17:20
listaarhoz kepest pofatlanul olcson vehettem volna 575-ot. arrol almodtam. mentem vele, isteni.
de kicsit hozzatoltam, es megvettem az fsr-t kompletten. nem bantam meg.
az avatarom azota is yeti, a bringam tan sose lesz az.
de kicsit hozzatoltam, es megvettem az fsr-t kompletten. nem bantam meg.
az avatarom azota is yeti, a bringam tan sose lesz az.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2006. október 31. - 17:16
na pontosan ezért nincs még itthon nekem pl Yeti 575-öm....csak arra probaltam utalni, hogy mindenki almodozik az egzotikusrol, a kulonlegesrol, stb, aztan mikor megkapja, kiderul, hogy lehet hogy egy kommerszebb, elerhetobb cuccal sokkal jobban jart volna.
de ez mar eros off
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2006. október 31. - 17:13
csak arra probaltam utalni, hogy mindenki almodozik az egzotikusrol, a kulonlegesrol, stb, aztan mikor megkapja, kiderul, hogy lehet hogy egy kommerszebb, elerhetobb cuccal sokkal jobban jart volna.
de ez mar eros off
de ez mar eros off
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2006. október 31. - 16:12
gondolom, az elõítéleteknek nincs szerepe abban, hogy azt mondom, kiröhögsz annak hallatán, h az érzékenységen és a csillapításállítás mértékén kívül a Manitou semmiben sem marad marad el a Shivertõl, sõt!
(ezt pedig ne forgasd ki úgy, h akkor biztos nem mozog )
a Speckóról meg annyit, h a P3 geója nekem nagggyon nem jött be, az Author is jobb ennél, hát még a PX
persze, mindig ott a személyes tényezõ, hogy kinek mi fekszik, de nem értem, hol vannak itt az elõítéletek
(ezt pedig ne forgasd ki úgy, h akkor biztos nem mozog )
a Speckóról meg annyit, h a P3 geója nekem nagggyon nem jött be, az Author is jobb ennél, hát még a PX
persze, mindig ott a személyes tényezõ, hogy kinek mi fekszik, de nem értem, hol vannak itt az elõítéletek
Írta 2006. október 31. - 16:05
ha van kidobasra valo penzed, akkor hajra, hiszen a manitou-t is megvetted, es azt se kellett volna
en azert bizok benne, hogy mindenki kinovi az eloiteleteit, es megveszi maganak a specializedjet, konajat, giantjat, stb, mert rajon, hogy azert [is] van az mindenkinek, mert_jo.
k.rvamindegy, hogy mi van az alsocsore irva, ha utalod tekerni. ennyi.
en azert bizok benne, hogy mindenki kinovi az eloiteleteit, es megveszi maganak a specializedjet, konajat, giantjat, stb, mert rajon, hogy azert [is] van az mindenkinek, mert_jo.
k.rvamindegy, hogy mi van az alsocsore irva, ha utalod tekerni. ennyi.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2006. október 31. - 16:01
akkor mégsenem ez, csodálkoztam is, mert ennek az ára magasabb kicsit, mint a kinézettnek
az a gond, h nem találok olyan képet, amin a lengõkar alja van, annak olyan, h van alul is egy forgáspont a "nyeregvázcsövön", és a lengõkar folytatásán van a rugóstag rögzítése
a szimplavállasra csere meg elgondolkodtató... de ez itt OFF, de mindjárt megoldom
az a gond, h nem találok olyan képet, amin a lengõkar alja van, annak olyan, h van alul is egy forgáspont a "nyeregvázcsövön", és a lengõkar folytatásán van a rugóstag rögzítése
a szimplavállasra csere meg elgondolkodtató... de ez itt OFF, de mindjárt megoldom
Írta 2006. október 31. - 15:43
Írta 2006. október 31. - 15:36
Írta 2006. október 31. - 15:34
OFF; furafehér vázban van az a Lefty?
tudom, ez nem szín, de jobban nem tudnám körülírni
tudom, ez nem szín, de jobban nem tudnám körülírni
Írta 2006. október 31. - 15:33
Kala:
ismerõs használja egy leftyvel(gemini 900-at). olyanokat csinál vele, hogy néha mi csodálkozunk rajta, nem kis stílussal, nem kevés tudással.
és egy nicolai-al nem tudná ezt csak így megcsinálni.
egyszerüen azzal a súllyal azt a biciklizést ilyen állapotában nem lehetne elkövetni.
ismerõs használja egy leftyvel(gemini 900-at). olyanokat csinál vele, hogy néha mi csodálkozunk rajta, nem kis stílussal, nem kevés tudással.
és egy nicolai-al nem tudná ezt csak így megcsinálni.
egyszerüen azzal a súllyal azt a biciklizést ilyen állapotában nem lehetne elkövetni.
Írta 2006. október 31. - 15:31
argh na akkor majd lefotózom jól, ha már ennyit dumáltunk róla!
editke;
illetve nem, apróban megtaláltam jól;
http://apro.bikemag....arge/Nic011.JPG
editke;
illetve nem, apróban megtaláltam jól;
http://apro.bikemag....arge/Nic011.JPG