Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere
Started by
zOrg
, 2006. January 10. 04:39
vendég_Sugárfertõzött Oposszum_*
Posted 2007. January 17. - 17:23
Posted 2007. January 17. - 14:50
nem is fikázás miatt mutattam, csak demot még én sem láttam így.
meg elég furcsa helyen tört el.
meg elég furcsa helyen tört el.
Posted 2007. January 17. - 14:43
Minden törik.
Ezen csak itthon lepõdnek meg, mondjuk érthetõ, mert itthon nincsenek hegyek, olyan gyerek akinek meg van töke, szintén kevés.
Ezen csak itthon lepõdnek meg, mondjuk érthetõ, mert itthon nincsenek hegyek, olyan gyerek akinek meg van töke, szintén kevés.
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.
Posted 2007. January 17. - 13:59
Posted 2007. January 17. - 13:09
phff ez eléggé csúnya...
scottot öszeraktad má?
scottot öszeraktad má?
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Posted 2007. January 17. - 10:21
Posted 2007. January 16. - 22:20
egy hányadék hegesztésben, mi a spekuláció ?A spekuláció csak úgy jó, ha valamilyen biztos forrásból táplálkozik, gyermekeim az úrban.
azon kivûl hogy kis szerencsével a széria nem ilyen lesz...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2007. January 16. - 21:41
Manual középcsapágyházának a környéke tényleg elég randa. De legalább a hegesztések szépek.
Nézzetek nyugodtan hülyének de a table top-ról, amikor hátulról van fényképezve a Chase jutott eszembe:) Felsõcsõ/támvilla full egyvonalban fut és szinte ugyanakkora kör keresztmetszetû csövekbõl áll, szögletes láncvilla, még a betûtípus is hasonlít a 2005?-ösére:)
Nézzetek nyugodtan hülyének de a table top-ról, amikor hátulról van fényképezve a Chase jutott eszembe:) Felsõcsõ/támvilla full egyvonalban fut és szinte ugyanakkora kör keresztmetszetû csövekbõl áll, szögletes láncvilla, még a betûtípus is hasonlít a 2005?-ösére:)
vendég_Sugárfertõzött Oposszum_*
Posted 2007. January 16. - 21:31
A Planet-X Pitbull-ról mi a véleményetek. Tudtommal elég jó, de azért gondoltam körbeszimatolok. Tudom vagy 3 éve MG megrepesztett egyett és volt is nagy felhajtás körülötte (mondjuk õ minden meg tud repeszteni...), de gondolom ez azért nem jellemzõ...
Tudtommal van belõle PRO változat is, miben térnek el, van vmi magyar vebszálytja a cumónak, vagy csak az a lepukkant, odvas angol?
Tudtommal van belõle PRO változat is, miben térnek el, van vmi magyar vebszálytja a cumónak, vagy csak az a lepukkant, odvas angol?
Posted 2007. January 16. - 20:03
ehhez nem kell spekulálni, csak rájuk kell nézni
de még bizonyíthatnak bõven, a jó geometria és a tartósság sok mindent kompenzálhat
de még bizonyíthatnak bõven, a jó geometria és a tartósság sok mindent kompenzálhat
Posted 2007. January 16. - 19:32
A spekuláció csak úgy jó, ha valamilyen biztos forrásból táplálkozik, gyermekeim az úrban.
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.
Posted 2007. January 16. - 19:28
ez az, a 04-es polarx fs-nél volt a legigényesebb
van ezeknek a képeknek más forrása?
ha nincs és valaki nagyon ráér akkor légyszives csináljon egykét screenshoot-ot a magellánokról! ide nagyon gyorsan fel lehet tenni: http://www.imageshack.us/
Köszi!
van ezeknek a képeknek más forrása?
ha nincs és valaki nagyon ráér akkor légyszives csináljon egykét screenshoot-ot a magellánokról! ide nagyon gyorsan fel lehet tenni: http://www.imageshack.us/
Köszi!
Posted 2007. January 16. - 19:24
azért a manulnál a középcsapágy környék és az a láncvilla "oldalhegesztés" kissé igénytelen kivitelezés.....
évrõl évre egyre ótvarabb, fõleg, hogy a manual elvileg a tabletop fölé van pozícionálva...
viszont a tabletop színe és matricája bejön, meg úgy általában a váz is korrektnek néz ki
Posted 2007. January 16. - 18:35
retkes magyar szerver :S nem jönnek be a képek.. az oldal is lassú. pedig végre van egy jó magellános oldal..
az elsõ magellan felirat már bejött... az szép..
az elsõ magellan felirat már bejött... az szép..
Posted 2007. January 16. - 18:30
azért a manulnál a középcsapágy környék és az a láncvilla "oldalhegesztés" kissé igénytelen kivitelezés.....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Posted 2007. January 16. - 18:23
Posted 2007. January 16. - 18:06
Engem így képrõl nem gyõzött meg, bár már rég nem jönnek be annyira a Magellanok, nincsenek igazán jól sikerült szériák :-/
A Manual végképp vegyes képet mutat, a papucs jóó masszív, mint régen, de hol a váltótartó fül? A bowdenek az általam kedvelt helyeken futnak, de mi végre az alsócsõ? Mikor lesz újra jóóó hosszú fejcsõ? Miért nincs egy korrekt Yoke-ja, mint a Tabletopnak, és mi célt szolgál az ISTG néven futó wishbone utánzat? Egy ISCG felférhetett volna, ha már a végtelenítõ helyett kapott.. Súlyadatok, geo?
Biztos jó.. De ahogy nézem, lehetett volna jobb is.
A Manual végképp vegyes képet mutat, a papucs jóó masszív, mint régen, de hol a váltótartó fül? A bowdenek az általam kedvelt helyeken futnak, de mi végre az alsócsõ? Mikor lesz újra jóóó hosszú fejcsõ? Miért nincs egy korrekt Yoke-ja, mint a Tabletopnak, és mi célt szolgál az ISTG néven futó wishbone utánzat? Egy ISCG felférhetett volna, ha már a végtelenítõ helyett kapott.. Súlyadatok, geo?
Biztos jó.. De ahogy nézem, lehetett volna jobb is.
Posted 2007. January 16. - 17:56
Elvileg háromféle lesz idén is. Csak azt nem értem, hogy erre a méretezésre (ugyanolyan magasság, de kétféle felsõcsõhossz) miért kellett öt-hat évig várni? De végre lesz nekem való méret is. Én eddig más színben láttam a table topot, de ez a sötét kék/barna? sem rossz.
A manual alsócsõve viszont olyan, mintha a specitõl lopták volna, csak rossz irányba lenne behegesztve. És így még értelme sincs.
A manual alsócsõve viszont olyan, mintha a specitõl lopták volna, csak rossz irányba lenne behegesztve. És így még értelme sincs.
Posted 2007. January 16. - 17:53
nagyon durván túlépítették most ezeket, korábban a polarx-ek nem voltak ennyire kemény holmik...
Posted 2007. January 16. - 17:47
én élõben láttam vázakat,érdekes volt elsõre,de biztos bírja,jó vaskos meg minden csó nagyopn hosszan van heggesztve,heggesztések is minõségiek,nagyon masszívnak tünt a váz,meg ha megnézed láncvillák találkozását ott is nagyon hosszan össze vannak heggesztve meg még egy 3-4 mili vastag lap is rá van heggesztve kivülrõl a láncvillákra