Ezt mind a vaz tudja?? hmm sztem van egy-ket kakukktojas. Te veletlen nem a Specializednek dolgozol? Egyebkent bocs de a Coiler miota DH vaz -legalabbis nem arra lett tervezve-, s bar a supreme sem egy etalon,nem hinnem hogy sokban elmaradna a spectol. Elfogadom hogy minden gyartonak van jo gepe, es ez biztosan az (ennyi penzert csak az lehet
). DH-ra jo erre talaltak ki, ennyi.
Bamulatos erv, egeszsegedre.
Letjogosultsaga mindennek lehet ha kelloen elegendo szamu ember van aki eletben tartja.
1. Nem dolgozom a Specinek, sõt nem vagyok Speci rajongó sem, de elismerem, ha egy cég jó cuccot gyárt.
Érveléstechnikát viszont tanultam az egyetemen, így meg tudom mondani, hogy ha a kontextusból kiragadsz egy mondatot, azt sugallva, hogy az az egy mondatom volt az egyetlen érv, mikor még két bekezdést írtam mögé, akkor az rosszmájúság és az igazság elferdítése.
2. Szintén komoly tévedés, hogy azt állítod, hogy a Coilert DH váznak tartottam. Ilyet nem írtam. RMX kérdésében a Stabbal hasonlította össze a Demot, amely a Coiler kategóriája inkább, így gondoltam utalok rá, hogy ismerem azt a vázat, és az eltérõ mûfaj miatt, rossz az összevetés.
3. Mivel használtam Supreme-et és Demot is (és még jópár ismerõsöm is), van összehasonlítási alapom. Ha te is, akkor vitázhatunk, ha nem, akkor megint csak indokolatlan kötözködésnek tartom a hozzászólásod.
4. Ha jól sejtem te viszont nagy konás vagy, amivel semmi baj, mint, ahogy azzal sem, ha valaki specis, vagy bármi mást szeret, ahogy én is. Én viszont nem érzelmi alapon írtam az indokaimat a Demo mellett. Már csak azért sem, mert nem tetszik ez a váz, viszont DH versenyzésre az eddigi legmegfelelõbb vázam, így túlteszem magam rajta, hogy ronda.