ahogy thez irta, majd ha meglesz, irok róla véleményt, nyugirob írnál tapasztalatot a Cube vázról
kössz
Jelentkezz be Regisztrálj
Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere
Írta 2007. március 21. - 21:44
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2007. március 21. - 20:54
2005-ben nem volt még supreme, a primo volt a szkandium, a kula és a delux az easston és a primo csak vázként volt kaphatóNem csak a Kula Supreme scandium ? Bár a 2006-os évben a primo új ára 150ezer és easton alu, a supreme 199e. és scandium. Szóval a leírásból lehetne scandium, ha nem fals az új ár adat
2006 tól van supreme, már komplrtt bringaként is, és delux és primo az easton a sima kula pedig az addigi strapa cc vázak bézbollütõ csõ formás all mountain ht vázzá válásával /blast, caldera, cinder cone/ lesüllyedt egy szintet eccerû strapa aluvázzá
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2007. március 21. - 20:40
Írta 2007. március 21. - 17:09
Írta 2007. március 21. - 16:24
150-ért tudsz 05-ös zsír újat venni, ahhoz viszonyíts...Szerintetek megér ennyit ez a váz? OK, hogy Kona csúcskategória, de akkor is... http://apro.bikemag....ct=58944&cat=15
Levegõst javasoltak a levegõs taghoz... De 100ra beállítom és kezicsókolom valószínû.
...)
nem feltétlen jó gondolat.....nekem rúgós recon van a levegõs fox taghoz, és a tag az érzékenyebb....és a rs luftos teló érzéketlenebb mint a rs rugós....
(de majd a fox talas telóval helyreáll a rend )
Az u-turn-t úgysem tekergetnéd bringázás közben, egyszer beállítod optimálisra a vázhoz, aztán kész.
dehogynem.....az a lényege ...csak kissé macerás....bár van gyártó aki már + tudta oldani értelmesen...
Írta 2007. március 21. - 15:11
A sebesség mindent megold.
Írta 2007. március 21. - 15:01
vegyél u-turnös torát és lapos (5-6) stucnit, akkor a rugóuttal tudod változtatni mászáshoz lejtözéshez az "elejét"....méretre figyelj, baromi rövidek, az L-es olyan hosszú mint egy 17,5-es trek---
Levegõst javasoltak a levegõs taghoz... De 100ra beállítom és kezicsókolom valószínû.
Öhm... ha hagyok rá 3 gyûrûnyit és lapos stucni van hozzá, akkor picit közelebb lesz hozzám a kormány; viszont ha nem hagyok rá a teló szárára/felülre rakom a gyûrûket akkor magasabb emelkedésû stucnival távolítani tudom kicsit, nem? Pl ezzel. Pl így: http://rowery.onet.p...wery/460/59.jpg
Ezt általánosságban kérdem, hogy jobbabn értsem, és ha próbálom és állítani akarok akkor hogy tudjam mit/mihez nyúljak...
(Most a kormánymagasságot a kormány forgatásával változtatom egyébként, 2 ismi kormányán vannak gyûrûk, de gondolom nem drága, úgyhogy úgy vágjuk le hogy elõször gyûrû menjen rá
, max ha nem kell akkor le lesz vágva az is és kész...)
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Írta 2007. március 21. - 14:20
Írta 2007. március 21. - 14:18
A sebesség mindent megold.
Írta 2007. március 21. - 14:06
Írta 2007. március 21. - 13:16
Akkor nem lesz ráhagyva a szárra... illetve inkább megvárom hogy saját lábán álljon a gép és meglátom. Amúgy M-es a váz.
Praktikus az a ráhagyás. Az enyémen pl. 3 gyürünyi volt. Én a vásárlás után azonnal a gyürüket tettem felülre és a 6°-os korm.szár került alulra. Most veszek egy 0°-osat és megint variálok az elhelyezéssel.
Írta 2007. március 21. - 13:04
Kivéve az angoloknál, mert õk nem adtak.
Ilyet hol lehetne szerezni?
Akkor nem lesz ráhagyva a szárra... illetve inkább megvárom hogy saját lábán álljon a gép és meglátom. Amúgy M-es a váz.
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Írta 2007. március 21. - 12:33
kormány megemelés: ahogy szereted. kb olyan mintha nagy emelésü stucnit vennél.
Sárvédõ az alsócsõre meg széria tartozék.
Kivéve az angoloknál, mert õk nem adtak.
Írta 2007. március 21. - 12:27
Sárvédõ az alsócsõre meg széria tartozék.
Írta 2007. március 21. - 12:18
Ez a sárvédõ(szerûség) gyárilag jár hozájuk?
Érdemes ráhagyni a telónyakra és 2-3 gyûrûvel megelmelni a kormányt? Mert több helyütt így látom az erre a vázra épült gépeket...
Írta 2007. március 21. - 11:38
azért láthatod freeride néven mert van az octane ami full igy néz ki csak narancs-fehér vagy ezüst-piros lengnyelves na az a fr verzió!
volt olyanom,a kedvenc vázam volt és vidáman nyomattunk vele 50es fr túrákat,sehol nem kell tolnom....pedig nem épp egy cc mászógép volt!
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2007. március 21. - 11:36
Talán az új számban.
Írta 2007. március 21. - 11:17
Írta 2007. március 21. - 11:07
Igen, 18as. Nyeregcsõ teteje és fejcsõ teteje között a Trek és Scott Mesénél ugyanaz a táv, fejcsõszögben is csak 1 fok eltérés van... http://www2.trekbike...id=1012000&f=18
Ebbõl néztem a 110est... Vagy ez lehet még esélyes a 4 csavaros felfogatás miatt...
Sõõõt, úgy nézem hogy nincs is akkora a stucnim... http://img2.tar.hu/m...mg/23228650.jpg Ennek a régebbi 9 centis változata lehet sztem... majd lemérem...
Írta 2007. március 21. - 10:31
pont a mászás rovására megy.....az M-es 2 centivel rövidebb mint a Treked /gondolom 17,5-es van/.....Nekem is 10-11 centis van, azt is írtam [link] eredetileg az új géphez, szal akkor marad az, nagyobbat nem próbáltam még (csak kisebbet), nem t'om milyen.
Azt tudom hogy egyik kollega 19es gépével rohadtul nehezen tudok manõverezni, szal ha nem megy a mászás rovására akkor annyira nem hangzik rosszul, a Trekem meg a Sirmium amik idáig kényelmesek voltak