Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
11007 hozzászólás a témában

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

Torzszülött vagyok és a kezem leér a földig :)

OFF
hát az avatarod sem mindannapi függõ vagy??:D

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Torzszülött vagyok és a kezem leér a földig :)

mókuska:D

új vendég

• fórumtag
  • 9 hozzászólás
oké! köszi :) mer már meg van rendelve a váz és 18as..:D szal mind1...:D nõlni kell... xDD remélem lesz raktáron...

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.269 hozzászólás

Mondom, 169 centisen 18 colossal tekerek, 570 mm felsõcsõhosszal és abszolút nem nagy, kényelmes.

valószinû nem vagy átlagos....:)

nekem a 176 centimhez épp határeset hogy jó a 18-as kona -igaz annak 585 az effektív felsõcsõhossza- de simán elvagyok a 17-esen is, a 19 es viszont nagy, terepen legalábbis mindenképp. és általában 175 fölött szokták a 18-ast ajánlani.

polarissal tán nem lesz gondo Mókuska, az aránylag rövidebb vázak közé tartozik...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Mondom, 169 centisen 18 colossal tekerek, 570 mm felsõcsõhosszal és abszolút nem nagy, kényelmes.

új vendég

• fórumtag
  • 9 hozzászólás
Magellan Polaris '06 - 18" lesz. Az szerintetek nagy lesz? :( :S

ProPedalGreg

ProPedalGreg

törzsvendég

• fórumtag
  • 946 hozzászólás
Csepeli tacsko? Hmm szegeny para :)

170 cm -es figuranak szerintem 18-as nagy.
De oda kell figyelni a csovek hosszara is mert pl csak a Konan belul is van olyan hogy ket kulonbozo tipusu de 18 -as vaznal mas volt a felsocso hossza.

Spalya

Spalya

törzsvendég

• fórumtag
  • 301 hozzászólás

szerintetek ugratárshoz melyiknek jobb a váza, a Kelly's Magic-nek, vagy a KTM Knoxville-nek??

Talán a csepel tacskót próbáld meg, annak is jobb a geometriája mint ezeknek:rocketman
De ha választanom kellene, akkor a ktm

"A patentzár nem 1 erõviselõ szempont" Semetei Rándor

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs

szerintetek ugratárshoz melyiknek jobb a váza, a Kelly's Magic-nek, vagy a KTM Knoxville-nek??

az utóbbi
de inkább el paso ha ktm

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

egyiknek se.
nem arra találták ki.

PolarX
Airborne
umf
konák
scamp
stb..
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Dr.SPECIALIZED

Dr.SPECIALIZED

vendég

• fórumtag
  • 99 hozzászólás
:scared: A Magellan VEGA DH -ban elfer a 2.8-as gumi ?? :wtf:
A {kicsike} : Magellan DENEB 2005, Manitou SUPER Splice 100-130 mm, AVID BB7_203, Mavic 325 DISC, XTR valtok+v.karok, SYNCROS, HOLZFELLER, stb...
A {buldozer} : Magellan VEGA DH '06, RockShox BOXXER TEAM '07, Magura GUSTAV_M 203/203

szjani

szjani

vendég

• fórumtag
  • 23 hozzászólás

új vendég

• fórumtag
  • 9 hozzászólás
az a szitu hogy rendeletm polaris '06-os vázat, szerintem ez nekem bõven jólesz! és az árais jó....csak sajna nagy az esély rá hogy nincs raktáron :(

Kamisama

Kamisama

vendég

• fórumtag
  • 159 hozzászólás
Mókuska: jah, ha mondjuk nem dual controll kart veszel akkor már nem is kell hozzátenni. Nomeg ez egyébként is furi, hogy ha kevés a pénzed, akkor miért a legrágább megoldást választod a váltás-fékezésre?

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Tegyél hozzá egy picit és idei pyxist vegyél. Nagyon szép lett.

új vendég

• fórumtag
  • 9 hozzászólás
hehe király..xD most már végképp nemtudom milyet vegyek...xD de majd lesz valami:D megpróbálom mind 2õt valahol....

Kamisama

Kamisama

vendég

• fórumtag
  • 159 hozzászólás
Ok, akkor ha már rázós mind a kettõ leváltom, írok hogy cseréljék Pyxisre. Thx.

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Kamisama, a magellánból az összes fenékszétrázós, nagyon merev a hátulja mindnek :)
Amúgy jelenleg 18 colos vázzal tekerek a 169 cm-el, szóval nem mondanám, hogy biztos nagy neki a 18-as, nekem a 17-es váz kicsi volt, pedig cc-re használom. Bár tény, hogy nem vagyok lefelé egy vaddisznó :) Kisebb váz elsõsorban lefelé jobb, jobban irányítható. Én jelenleg egy 19-es nézegetek 58 cm-s felsõcsõhosszal. Lefelé úgysem nagyon tudok már lassulni :)

Kamisama

Kamisama

vendég

• fórumtag
  • 159 hozzászólás
Mindkettõ nagyon jó vétel. Ez attól függ mire hasznánád. Mivel a Pyxist 200e-res gépekbe építik be, így gondolhatod hogy nem egy kategória a Polaris-al. Lényeg hogy a Pyxist erõsen terepre tervezték; zúzosabb terepekre. Szerintem ezt neked kell eldöntened, hogy érdemes-e kiadni plusszba annyi pénzt amibõl még vehetnél ezt azt a váz mellé. Egyébként nekem nagyon tetszik a Polaris matt váza is, fõleg a bordó-grafit, de szerintem a Pyxis szebb.

új vendég

• fórumtag
  • 9 hozzászólás
Értem! Akkor inkább kisebb vázat vegyek. A 18"os szerintem is nagy lett volna, de sokan mondták nekem hogy az az 1" nem észrevehetõ stb...ezér írtam ide is :) ! A probléma az hogy a magellan nem sok 17"os vázat csinál, legalábbis nem nagyon találtam. Akkor marad a 16"os!
Szerintetek jó vétel a : Magellan Pyxis '06 (25 990-Ft)
Magellan Polaris '06 (17 990-Ft)
mind 2 új! Sok különbség van a 2 váz között? Nem nagyon akarok sokat költeni, mert kevés a zsém, és még sokminden kell... :(!