Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere

- - - - -

• Please log in to reply
11007 replies to this topic

ZolkoW

ZolkoW

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,702 posts

Ilyet akarsz?: http://www.racebike....?show=gal&id=23

vazz.... nem hiszem el, az ott igazi tárcsafék?? ((((((:

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,715 posts
www.racebike.cz
Csehül, angolul és németül. Viel Spaß dazu!

Ilyet akarsz?: http://www.racebike....?show=gal&id=23

Ðave89

Ðave89

vendég

• fórumtag
  • 206 posts
Üdv ! Valaki tud valamit a szlovákok nagy vázáról? Valamilyen Rb vagy mi sehol se találtam róla semmit.:S

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,269 posts

mivel a multkor nem irt rá senki,gondoltam felrakom még egyszer!Feltöltött kép

vélemény?

RS Pearl 3.3 tag van benne

a tag jó....bár ilyen vázba lehet jobb lenne egy rúgós...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

eRGy

eRGy

újonc

• fórumtag
  • 1 posts
Sziasztok!

speckó bighit sport vázról tudja valaki hogy mekkora a súlya?
esetleg van valakinek tapasztalata ilyen vázzal?

jocek03

jocek03

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,125 posts
mivel a multkor nem irt rá senki,gondoltam felrakom még egyszer!Feltöltött kép

vélemény?

RS Pearl 3.3 tag van benne

ViktoRider

ViktoRider

törzsvendég

• fórumtag
  • 993 posts

Tudja valaki, hogy a '07-es hardy 1 team váz és a többi hardy váz között van-e és mi a különbség?

Hardy1: Van rajta ISCG, picit drágább.
Az 1-en és a 2-n nincs V-fék tüske, a többin van.

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,695 posts
Off

A több írásjel nyomatékosít? Engem pl marhára irritál.

On
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

Fenyõ

Fenyõ

újonc

• fórumtag
  • 1 posts
Szevasztok
Kinek mi a véleménye a mali boáról??????
És kb mennyibe kerül bele a váltópapucs????

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,036 posts

ezaz, verjük át a hülye kiskereket/nagykereket ahol csak lehet, igaz? aztán meg panaszkodjunk, hogy drágák a cuccok, meg nem is rendeltek, meg augusztusra ér ide, meg amugy is, a németeknél online olcsóbb....
tudod mire köteleznek váztörés esetén? hogy hozd be a komplett kerékpárt. mi is azt tesszük. nem véletlenül.

persze ez mind igaz, csak mondjuk van az éremnek másik oldala is, volt már olyan nagyker/kisker ami nem cserélt vissza gyári hibás alkatrészt csak magával a gyártóval folytatott levelezés után...

"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"

hegyi kecske ; zõdcség ; városi vadász

a bringaszállító

Norb

Norb

vendég

• fórumtag
  • 191 posts
Köszi szépen!!

Facs

Facs

törzsvendég

• fórumtag
  • 488 posts

hm?

www.umf-bikes.com

Facs

Facs

törzsvendég

• fórumtag
  • 488 posts

ezaz, verjük át a hülye kiskereket/nagykereket ahol csak lehet, igaz? aztán meg panaszkodjunk, hogy drágák a cuccok, meg nem is rendeltek, meg augusztusra ér ide, meg amugy is, a németeknél online olcsóbb....
tudod mire köteleznek váztörés esetén? hogy hozd be a komplett kerékpárt. mi is azt tesszük. nem véletlenül.

Azért senki sem teljesen hülye... És fõleg nem dolgozik maga ellen...
Persze nem szép dolog....de ez van.
De nem hiszem hogy jelen esetben a teló a hibás. A tavalyi umf hardy 1be 150-es shermant raktak gyárilag. A két váz meg a festésben különbözik.
Meg mondjuk ha nagy a teló általában a fejcsõ szakad le.

Norb

Norb

vendég

• fórumtag
  • 191 posts

Tudja valaki, hogy a '07-es hardy 1 team váz és a többi hardy váz között van-e és mi a különbség?

hm?

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

na jó de ezt õk honnan tudják?
ha csak a vázat vette, kivesz mindent aztán visszaviszi, hogy hejj ez elrepedt b**átok meg :)
mit mondanak rá, hogy hozd be a telót ami benne volt? Arra nem hiszem hogy kötelezhetnek, vagy keres valakit akinek van egy belevaló...

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
az õket nem érdekli. ha 130ra van írva, akkor az 130, nem pedig 145. de én is csak a vázat vinném vissza...azt meg szerintem a boltossal le lehet zsírozni, hogy némi ráfizetéssel ne egy ugyanilyen vázat hozasson, hanem a 07-est..

Norb

Norb

vendég

• fórumtag
  • 191 posts

Norb

Norb

vendég

• fórumtag
  • 191 posts

a merida a vázakra elvileg 5 év garit vállal...és nem lennék benne biztos, hogy az a nixon comp teló beleillik a rendeltetésszerû használat feltételeibe...(ha magasabb a beépítési magassága, mint amit a vázhoz maximalizálnak, akkor máris buktad a rendeltetésszerût..)

Lehet, h a nixon teló nagyobb beépítési magasságú, mint amilyennek kéne lennie, de kb 1 hónapja van benne és nem hiszem, h sok köze van a nyeregvázcsõhöz...persze lehet, h mégis.

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,036 posts
na jó de ezt õk honnan tudják?
ha csak a vázat vette, kivesz mindent aztán visszaviszi, hogy hejj ez elrepedt b**átok meg :)
mit mondanak rá, hogy hozd be a telót ami benne volt? Arra nem hiszem hogy kötelezhetnek, vagy keres valakit akinek van egy belevaló...

vagy én nem tom, de ha az enyém elreped nem viszem vissza mindenestül csak a vázat

"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"

hegyi kecske ; zõdcség ; városi vadász

a bringaszállító

Norb

Norb

vendég

• fórumtag
  • 191 posts
Hát 130mm-re írják. A Nixon 145mm. Lehet, h vissza kéne rakna az alkalomra a gyári suntourt:P. Tudom, h garis, de nem szeretnék ugyanilyen vázat és kb 10ezer ft ráfizetéssel gondolkodtam új vázban...A nyeregcsõ és a felsõcsõ találkozásánál repedt el az egyik oldalon. Azt szeretném még kérdezni, h a 07 es hardy 1-es team váz és a többi(hardy 2,3...) váz között van e különbség és ha igen mi?