nekem nem volt gond eldonteni, hogy milyen szinu legyen az 575
igazabol fel sem merult mas alternativa
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere
Indította
zOrg
, 2006. január 10. 04:39
Írta 2007. május 25. - 22:24
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2007. május 25. - 22:18
Én is hezitálok még, csak a mostani "Intense red" nem olyan, mint a pár évvel ezelõtti, azaz elég töppedt. Olyan, mintha egy kis lilát kevertek volna bele. Fotón és elõben sem olyan szép. Meg az alkatrészeimmel sem menne annyira.
De persze az Intense az vörös, úgyhogy még gyõzködöm magam. Immár 2-3 hónapja.
De persze az Intense az vörös, úgyhogy még gyõzködöm magam. Immár 2-3 hónapja.
Írta 2007. május 25. - 22:08
fedd-fedd
en amugy ha mar intense-t vennek, az tuti piros lenne. de nekem ilyen szin-perverzioim vannak
ez a smiley pl porsche signal grün
en amugy ha mar intense-t vennek, az tuti piros lenne. de nekem ilyen szin-perverzioim vannak
ez a smiley pl porsche signal grün
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2007. május 25. - 20:55
Lehet lesz augusztusi menet is. A helyi srácok kitalálták, hogy kéne egy egész napos bagolyírtási heppeninget csinálni, felszállítással, sütögetéssel, sörözéssel és hasonló okosságokkal megtûzdelve. Mi is arra gondoltunk, hogy a következõ kiruccanást csak oda koncentrálnánk, és kihagynánk a kékesi részt.
Mindjárt meg leszünk feddve, hogy szétoffoljuk a topicot.
Mindjárt meg leszünk feddve, hogy szétoffoljuk a topicot.
Írta 2007. május 25. - 20:47
Speci az már olyan, mint a Merida volt. Legalábbis mennyiségét tekintve.
A Socom meg azért lett volna jó, mert, akkor hiteles (elérhetõ) embert kérdezhettem volna a menettapasztalatokról.
Ha kedden jót mond a doki a lábamra, meg végre leveszi ezt a rohadt fekvõgipszet, akkor már rendelem is a vázam, ami egy másikkal együtt érkezne majd, így már három is lesz az országban, igaz mind más színû.
Én mennék a Mátrába, de júni még kizárva. Talán júli vége.
A Socom meg azért lett volna jó, mert, akkor hiteles (elérhetõ) embert kérdezhettem volna a menettapasztalatokról.
Ha kedden jót mond a doki a lábamra, meg végre leveszi ezt a rohadt fekvõgipszet, akkor már rendelem is a vázam, ami egy másikkal együtt érkezne majd, így már három is lesz az országban, igaz mind más színû.
Én mennék a Mátrába, de júni még kizárva. Talán júli vége.
Írta 2007. május 25. - 19:50
Speci már régóta tucatmárka.
Nyáron (júni közepe vagy júli eleje) megint megyünk a Mátrába. Nincs kedvetek jönni?
Nyáron (júni közepe vagy júli eleje) megint megyünk a Mátrába. Nincs kedvetek jönni?
Írta 2007. május 25. - 19:40
elõbb utóbb minden az lesz. már demo-k meg sx-ek szaladgélnak fogasnál. persze több mint a fele csak pizzázni jár
Írta 2007. május 25. - 19:37
Írta 2007. május 25. - 19:20
najó, csak tréfáltam.
viszont tényleg láttunk egy retro RM9-et .
viszont tényleg láttunk egy retro RM9-et .
Írta 2007. május 25. - 19:18
Írta 2007. május 25. - 19:16
Írta 2007. május 25. - 19:07
Egy Socom? Kié, nem tudod?
Csak, mert a hazai forgalmazó eddig egy darabot hozott, az is Pécsen van/lesz és piros, meg még nincs lábra állítva.
Irigyellek titeket, no nem a megázásért, hanem a tekerésért.
Csak, mert a hazai forgalmazó eddig egy darabot hozott, az is Pécsen van/lesz és piros, meg még nincs lábra állítva.
Irigyellek titeket, no nem a megázásért, hanem a tekerésért.
Írta 2007. május 25. - 18:34
ez a szín is szép.
volt most egy a fogasnál. jó kicsinek tünt.
amúgy jól eláztunk
volt most egy a fogasnál. jó kicsinek tünt.
amúgy jól eláztunk
Írta 2007. május 25. - 17:27
Írta 2007. május 25. - 14:50
és horst (tapper) forog a sírjában, pedig még meg se halt a csóka
fsr (horst link) - vpp szerû (dw link, maestro) - floater (brake therapy, dope) - freedrive - stb. rendszerû vázaknál fékezéskor el tud mozdulni a felfüggesztés.
fsr (horst link) - vpp szerû (dw link, maestro) - floater (brake therapy, dope) - freedrive - stb. rendszerû vázaknál fékezéskor el tud mozdulni a felfüggesztés.
Írta 2007. május 25. - 14:22
fékfüggetlenség azt jelenti h nem keményedik fel a hátulja? vmi fsr vagy ilyesmi, ugye?
Írta 2007. május 25. - 13:24
Engem az egyforgáspontosban, de a kona féle rendszerben is leginkább az zavar, hogy cibálja a láncot tekerés közben. Remélem a VPP nem fogja ezt tenni. A Demom sem csinálta: 200mm bemozgásnál csak egy-másfél centit "nõtt" a láncvilla, míg a Konámnál 4 centit.
Meg azért jó az a fékfüggetlenség.
Meg azért jó az a fékfüggetlenség.
Írta 2007. május 25. - 10:05
a floater is plussz súly... ugyan ott vagy, csak emellett sokkal jobban rángatja a láncot
de nem akarlak meggyõzni, nagyon jó kis váz a scott, ha az enyém nem lett volna olyan nagy (m-es méret, 18,5" én meg 170 centi..) akkor le nem cseréltem volna. najó egy újabbra egyszer lehet..
azt nem mondom, hogy ez egyáltalán nem pogózik, de könyebb megtalálni azt az összhangot, amikor kevésbé imbolyog és még jól is mozog.
swingerrel egyáltalán el tudtátok érni, hogy mozogjon is?
jah, súly: a reign 3,7 taggal és mozog 170et.. ez nem kiemelkedõen jó, de azért rossznak nem mondanám..
de nem akarlak meggyõzni, nagyon jó kis váz a scott, ha az enyém nem lett volna olyan nagy (m-es méret, 18,5" én meg 170 centi..) akkor le nem cseréltem volna. najó egy újabbra egyszer lehet..
azt nem mondom, hogy ez egyáltalán nem pogózik, de könyebb megtalálni azt az összhangot, amikor kevésbé imbolyog és még jól is mozog.
swingerrel egyáltalán el tudtátok érni, hogy mozogjon is?
jah, súly: a reign 3,7 taggal és mozog 170et.. ez nem kiemelkedõen jó, de azért rossznak nem mondanám..
Írta 2007. május 25. - 08:02
na pont jó a hasonlat, mert nekem octane-om van, roco-val, és most rendeltünk egy reign-t swingerrel. na az ugye "okos" felfüggesztés, platformos taggal. hát, ha azt akarom, hogy jól mozogjon, akkor ugyanúgy pogózik az is. nemrég próbáltam egy gloryt, nagyon szépen mozgott, és ugyanúgy pogózott, mint a scottom. egy napot bringáztam vp-free-vel, szintén pogózott. ok, fékfüggetlen, de cserébe van 1000 forgáspont+súly. az egyforgáspontoson is meg lehet ezt oldani egy floaterrel. szóval engem nem gyõztek meg ezekkel az "okos" felfüggesztésekkel. de persze ízlések+pofonok. és lehet, hogy maradi vagyok:)
Írta 2007. május 24. - 22:14
na, ezzel azért nem értenék egyet... pl. milyen okos vázra gondolsz?
nem akarok hazabeszélni, meg nem tudom mennyit mozog ez, de nekem pl a reign kurvára bejött... 17 centinél (az új kevesebbet mozog) is van értelme a független féknek, valamint SOKKAL kevésbé pogózik (persze azért állva bemozdul ez is), mint az eddigi vázaim -scott octane vagy coiler- pedig propedal kitekerve, túlfolyóban 70 psi. és menet közben mindent kimozog, 30%os sag... de akár egy speci enduro is jó lehet, nagyon hasonlít a két váz.
de ennek se az árát, se egyéb paramétereit nem tudom, csak elõítélet volt, hogy valszeg drága, de cserébe egy forgáspont... de ez csak elsõ benyomás