nézegettük picit Semmeringben az Intense standon...
Mondjuk Kovarik féle piros intense, piros travis, fekete becsúszók... :love:
gyönyörû volt:)
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere
Started by
zOrg
, 2006. January 10. 04:39
Posted 2007. May 26. - 15:07

Posted 2007. May 26. - 02:12

Na, ha élõben is ilyen lenne a vörös, akkor az lenne a menyország:
http://forum.velover...l=intense&st=60
http://forum.velover...l=intense&st=60
Posted 2007. May 25. - 22:32

Ha Yetit vennék nem lenne problémám nekem sem. Legalábbis szín ügyileg. Õk nem változtatnak a hagyományon. De, hogy az Intense miért változtatott a régi színen? Fura, de a 2008-as M5 már ismét normális élénkvörösnek tûnik.
Posted 2007. May 25. - 22:24

nekem nem volt gond eldonteni, hogy milyen szinu legyen az 575 
igazabol fel sem merult mas alternativa

igazabol fel sem merult mas alternativa

YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2007. May 25. - 22:18

Én is hezitálok még, csak a mostani "Intense red" nem olyan, mint a pár évvel ezelõtti, azaz elég töppedt. Olyan, mintha egy kis lilát kevertek volna bele. Fotón és elõben sem olyan szép. Meg az alkatrészeimmel sem menne annyira.
De persze az Intense az vörös, úgyhogy még gyõzködöm magam. Immár 2-3 hónapja.
De persze az Intense az vörös, úgyhogy még gyõzködöm magam. Immár 2-3 hónapja.
Posted 2007. May 25. - 22:08

fedd-fedd 
en amugy ha mar intense-t vennek, az tuti piros lenne. de nekem ilyen szin-perverzioim vannak
ez a smiley pl porsche signal grün

en amugy ha mar intense-t vennek, az tuti piros lenne. de nekem ilyen szin-perverzioim vannak
ez a smiley pl porsche signal grün

YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2007. May 25. - 20:55

Lehet lesz augusztusi menet is. A helyi srácok kitalálták, hogy kéne egy egész napos bagolyírtási heppeninget csinálni, felszállítással, sütögetéssel, sörözéssel és hasonló okosságokkal megtûzdelve. Mi is arra gondoltunk, hogy a következõ kiruccanást csak oda koncentrálnánk, és kihagynánk a kékesi részt.
Mindjárt meg leszünk feddve, hogy szétoffoljuk a topicot.
Mindjárt meg leszünk feddve, hogy szétoffoljuk a topicot.

Posted 2007. May 25. - 20:47

Speci az már olyan, mint a Merida volt. Legalábbis mennyiségét tekintve.
A Socom meg azért lett volna jó, mert, akkor hiteles (elérhetõ) embert kérdezhettem volna a menettapasztalatokról.
Ha kedden jót mond a doki a lábamra, meg végre leveszi ezt a rohadt fekvõgipszet, akkor már rendelem is a vázam, ami egy másikkal együtt érkezne majd, így már három is lesz az országban, igaz mind más színû.
Én mennék a Mátrába, de júni még kizárva. Talán júli vége.
A Socom meg azért lett volna jó, mert, akkor hiteles (elérhetõ) embert kérdezhettem volna a menettapasztalatokról.
Ha kedden jót mond a doki a lábamra, meg végre leveszi ezt a rohadt fekvõgipszet, akkor már rendelem is a vázam, ami egy másikkal együtt érkezne majd, így már három is lesz az országban, igaz mind más színû.
Én mennék a Mátrába, de júni még kizárva. Talán júli vége.
Posted 2007. May 25. - 19:50

Speci már régóta tucatmárka.
Nyáron (júni közepe vagy júli eleje) megint megyünk a Mátrába. Nincs kedvetek jönni?

Nyáron (júni közepe vagy júli eleje) megint megyünk a Mátrába. Nincs kedvetek jönni?
Posted 2007. May 25. - 19:40

elõbb utóbb minden az lesz. már demo-k meg sx-ek szaladgélnak fogasnál. persze több mint a fele csak pizzázni jár
Posted 2007. May 25. - 19:37

Posted 2007. May 25. - 19:20

najó, csak tréfáltam.
viszont tényleg láttunk egy retro RM9-et
.
viszont tényleg láttunk egy retro RM9-et

Posted 2007. May 25. - 19:18

Posted 2007. May 25. - 19:16

Posted 2007. May 25. - 19:07

Egy Socom? Kié, nem tudod?
Csak, mert a hazai forgalmazó eddig egy darabot hozott, az is Pécsen van/lesz és piros, meg még nincs lábra állítva.
Irigyellek titeket, no nem a megázásért, hanem a tekerésért.
Csak, mert a hazai forgalmazó eddig egy darabot hozott, az is Pécsen van/lesz és piros, meg még nincs lábra állítva.
Irigyellek titeket, no nem a megázásért, hanem a tekerésért.
Posted 2007. May 25. - 18:34

ez a szín is szép.
volt most egy a fogasnál. jó kicsinek tünt.
amúgy jól eláztunk
volt most egy a fogasnál. jó kicsinek tünt.
amúgy jól eláztunk

Posted 2007. May 25. - 17:27

Posted 2007. May 25. - 14:50

és horst (tapper) forog a sírjában, pedig még meg se halt a csóka 
fsr (horst link) - vpp szerû (dw link, maestro) - floater (brake therapy, dope) - freedrive - stb. rendszerû vázaknál fékezéskor el tud mozdulni a felfüggesztés.

fsr (horst link) - vpp szerû (dw link, maestro) - floater (brake therapy, dope) - freedrive - stb. rendszerû vázaknál fékezéskor el tud mozdulni a felfüggesztés.
Posted 2007. May 25. - 14:22

Posted 2007. May 25. - 13:24

Engem az egyforgáspontosban, de a kona féle rendszerben is leginkább az zavar, hogy cibálja a láncot tekerés közben. Remélem a VPP nem fogja ezt tenni. A Demom sem csinálta: 200mm bemozgásnál csak egy-másfél centit "nõtt" a láncvilla, míg a Konámnál 4 centit.
Meg azért jó az a fékfüggetlenség.
Meg azért jó az a fékfüggetlenség.