Iron Horse SGS World Cup 2004 vázról van valakinek (Not You, Nathan!

mtbr-t olvastam, ott dicsérik.
Esetleg valaki jár Angliában mostanában ugy hogy vissza is jün?
kösz1
Hello!Nekem kínálnak egy 2003-as Magellan Polarist, alapból hozzájáró RST telóval.És én azt szeretném kérdezni hogy ez a váz kezdõ (és esetleg késõbb haladó) Dirt/Street felhasználásra milyen?
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
miért igazságtalan, hogy fogtál egy követ, és vele benyomtad a felsõcsövet?okokok.. értem mit akartok. Belegondolva teljesen igazatok van, csak igazság talannak tartom..
(enté: amúgy már volt ilyen.. de tényleg kirívó eset..a fagyis bácsi a nagymamám legjobb spanja)
RAUH-Welt
B E G R I F F
Hello!Nekem kínálnak egy 2003-as Magellan Polarist, alapból hozzájáró RST telóval.És én azt szeretném kérdezni hogy ez a váz kezdõ (és esetleg késõbb haladó) Dirt/Street felhasználásra milyen?
Ha nagyot nyalsz a fagyiba és a gömb leesik a járdára akkor a fagyis néni ad neked újat?...relative gyakran elõfordul hogy az ember ront-elesik. Ilyenkor a bringa elszáll és összeütközik valamivel(legtöbbször a földel)...
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Tekersz, ugrálsz (persze nem a Grand Canyont), pörögsz, mit tudom én, hogy még mit csinálsz, de mész vele.értem akkor.. a gari arra vonatkozik ha tekerek vele és szétesik alattam, kezembe marad a kormány, ketté törik a váz stb?
Mitõl esne bármilyen tárgynak baja ami nem külsõ behatás? Chí
fõleg ha egy esétõl behorpad és nem cseréli ki a gari.. (na jó ok, legközelebb követem a használati útmutatót és trekkingelek vele) amúgy ajánlom! Levegõs taggal enduro-ra is jó
A türelem tornaterem.
Vicces fiú vagy. Ha majd autóval nekimész valaminek, és behorpad a karosszéria, akkor is garanciális csere miatt fogsz sírni?:chin:fõleg ha egy esétõl behorpad és nem cseréli ki a gari.. (na jó ok, legközelebb követem a használati útmutatót és trekkingelek vele) amúgy ajánlom! Levegõs taggal enduro-ra is jó