Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere

- - - - -

• Please log in to reply
11007 replies to this topic

BluElefantino

BluElefantino

törzsvendég

• fórumtag
  • 364 posts

Ez jól hangzik. Hol csinálnak ilyet? Mert gondolom én nem tudom bubi mentesen felrakni.

Már majdnem az összes autófóliás cég foglalkozik ilyennel is........szóval nem lesz nehéz dolgod! ;)

Gege911

Gege911

törzsvendég

• fórumtag
  • 647 posts

ezek a fejcsõszög ezáltal a tengelytáv és a monoblokk magasságának szabályzására vannak, kis mértékben a rugóutat és a progresszivitást befolyásolva.
szerintem.

Köszi a választ.
Ezek én is ki tudtam sakkozni, csak pont amit írtál h a rugóút karakterisztikájába szól bele, erre lettem volna kíváncsi h pontosan melyik opció is ez.
Hát majd még keresgélek tovább :)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
ezek a fejcsõszög ezáltal a tengelytáv és a monoblokk magasságának szabályzására vannak, kis mértékben a rugóutat és a progresszivitást befolyásolva.
szerintem.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Gege911

Gege911

törzsvendég

• fórumtag
  • 647 posts
Hali

A segítségeteket kérném.
Most vettem egy Intese M1 (2003) mas vázat. ÉS lehetõség van rajta állítani elég sok mindent. De sajnos se az elõzõ tulaj, se a google nem tudott választ adni a kérdéseimre.

Három dolgot lehet a vázon állítani:
1: a himbakaron van 3 furat ahová a tagot tudom rögzíteni. http://www.kephost.c...upetoylt9pd.jpg
2: a himbakart tudom két pozícióban állítani a vázon. http://www.kephost.c...ghzbqonls9h.jpg
3: az alsó láncvillát lehet szintén két pozícióban állítani.

Az nem világos számomra teljesen h az egyes állításokkal mit lehetne elérni a váznál.
Ha esetleg vki ismeri ezt a vázat vagy esetleg vmi hasonlót nagyon megköszönném ha megírná a helyes megoldást :)

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2,348 posts

Karbon váz kõfelverõdés elleni védelmére van valakinek ötlete?
Hogy lehet ízlésesen megoldani?

Kérdezd meg a Pécsi topikban ott mintha nemrégiben valaki ajánlott volna direkt oda való fóliát.

DannyL81

DannyL81

Dancó a hegyről...

• fórumtag
  • 1,373 posts
  • LocationVeresegyház
Köszi, utána nézek!

"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts
váci úton a rákos patak mellett volt régen egy cég , nem emléxem a nevükre, de sztem az üvegfóliásoknak is van. de bármelyik dekoros cég, akik csinálnak autófeliratot.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

DannyL81

DannyL81

Dancó a hegyről...

• fórumtag
  • 1,373 posts
  • LocationVeresegyház
Ez jól hangzik. Hol csinálnak ilyet? Mert gondolom én nem tudom bubi mentesen felrakni.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts
vastag átlátszó fólia (3M) -autókra is szokták rakni, pl küszöb ahol tapossák-
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

DannyL81

DannyL81

Dancó a hegyről...

• fórumtag
  • 1,373 posts
  • LocationVeresegyház
Karbon váz kõfelverõdés elleni védelmére van valakinek ötlete?
Hogy lehet ízlésesen megoldani?

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts
akkor inkább vennék ennyiért akciós szkandium vázat, az garantáltan komfortosabb.

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,152 posts

na én pl azért nem venném meg, ha ilesmit akarnék venni.

UST-vel alacsony nyomáson, gondolom, azért csak tompítana a gumi rendesen, a tesztben belsõs rendszerrel próbálták.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

Értem. Annyit még kaptam, hogy bikemag teszt szerint ráz rendesen, .

na én pl azért nem venném meg, ha ilesmit akarnék venni.

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,152 posts

neve

Értem. Annyit még kaptam, hogy bikemag teszt szerint ráz rendesen, de német tesztek szerint jó kis versenyváz.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts
neve

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,152 posts
Ez a váz fent van már egy ideje, van valami "gyerekbetegségük" ezeknek a vázaknak vagy miért nem eladható?

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

Lehet ilyen távtartókat, perselyeket kapni? Vagy marad az eszterga? Ha lehet, szerinted honnan rendelhetném meg? Köszi

szerintem keress egy Giant forgalmazót, hátha tud okosat mondani neked.
vagy nagyobb pesti boltokban tuti szerencsével jársz.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc

Lehet ilyen távtartókat, perselyeket kapni? Vagy marad az eszterga? Ha lehet, szerinted honnan rendelhetném meg? Köszi

perselyt kell cserélni, fox tag esetében olyan ~2000 ft/db, sajna kell a cseréjéhez célszerszám.
alu távtartókkal jó lesz újból, elég csak perselyt cserélni

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

A.Tom

A.Tom

újonc

• fórumtag
  • 3 posts

A.Tom

A.Tom

újonc

• fórumtag
  • 3 posts
Köszi