idézet:
lehet kapni direkt régi dawg-hoz (a bear ugyanaz csak a szine más) tuning linkplate-t valami betd.com vagy mi a cég neve
persze nem olcsó. heleydben én speciel egy vasat nem költenék arra a vázra, jó hogy masszív de ha használod nem hiszem hogy még egy max két évnél többet bírna .
akkor aszondod, hogy várjam meg amíg megnyekken, aztán vegyek egy dawg-ot vagy majd ami lesz? akitõl vettem, maratonozott vele, és teljesen jó állapotban van... szóval nem hinném, hogy el fog fáradni. én se fogok hülye módjára letöréseket ugrálni vele, azért vettem, mert kényelmesebb, mint egy merev váz. amit kibírt egy '98-99(?)-es wheeler merevfarú, azt ki fogja bírni ez is. ha meg nem akkor szar
csak arra utaltam hogy az alu nem feltétlen örökéletû anyag ....a 6-7 éves váz meg nem épp fiatal.
és még 30-40 K egy linkplate-rt egy ki tudja meddig élõ vázba. franc tudja. mellesleg szignifikáns kükönbség nem lesz (lenne) a + 2-3 centi rugóúttal.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való