Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
11007 hozzászólás a témában

carbon-dani

carbon-dani

vendég

• fórumtag
  • 186 hozzászólás

Nálam a nyeregcsõ-nyeregpálcák kapcsolata recsegett (mint utólag kiderült), a kb. fél kiló szutyok eltávolítása után ghostrider :)
Szedd szét, pucold meg, hátha ez a probléma.

nekem is recseg azülésem de én kiderítettem,hogyott ahol a pálcák a nyeregbe kapcsolódnak,ott rohadt nagy erõk dolgozhatnak,és még ott is ahol a 2 müanyag fél összeér.én olajfröccsöt szoktam neki adni , bevált!

_and/or_

_and/or_

vendég

• fórumtag
  • 172 hozzászólás
Egy olyan kérdésem lenne hogy szerintetek mi egy Cr-mo váz szempontjából a jobb, ha kint van a szabadban és vokozatosan tágul illetve összehúzódik az anyag. Az a helyzet hogy az enyém kint van és pont olyan helyen van sajnos hogy dél után a nap rásüt, ilyenkor érezhetõen meleg, majd amikor lemegy a nap elkezd hülni és átveszi a hideget. Inkább házon belül tartsam?

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Nálam a nyeregcsõ-nyeregpálcák kapcsolata recsegett (mint utólag kiderült), a kb. fél kiló szutyok eltávolítása után ghostrider :)
Szedd szét, pucold meg, hátha ez a probléma.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

RideRaceLive

RideRaceLive

vendég

• fórumtag
  • 81 hozzászólás
Szia!

Köszi a gyors tippet! A nyeregcsövet már bekentem, de még 1x megcsinálom. Nemhiszem h repedt. Annyira nem használom durván, meg ez még a jókis MADE IN USA korszakból való. Meghát nemsûrûn repednek a bullitok. Csak akkor van ez a hang, ha ülök a nyergen. Átnéztem a vázat már korábban és semmi. De valamiért mégis a felsõ hajlításnál érezhetõen pattog (ha ráfogok érzem).:confused:
Lehet h máshonnan jön a hang, csak ott érzem?!

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
vékonyan! kend be a nyeregcsövet is zsírral. épphogy elég ha a tenyered zsíros és áttörlöd.
ha ez se segít akkor nézd meg a nyereg-nyeregcsõnél nem-e koszos, tisztítsd meg azt is.
esetleg a nyeregcsõbilincset is.

ha meg semmi akkor nézd meg nincs-e elrepedve valahol a váz.

RideRaceLive

RideRaceLive

vendég

• fórumtag
  • 81 hozzászólás
Hali!

Van egy 2005-ös Santa Cruz Bullitom (M-es). Kb. 2 hete kivettem belõle a nyeregcsövet h lemossam a nyerget és amióta visszatettem recseg a váz ha ráülök a felsõ csõ hajlításánál. Már minden felfogatását a tagnak (dhx 4.0) a csapágyakat kitisztítottuk, bezsíroztunk! Kipróbáltam más nyeregcsõvel is (Thomson Elit) és más nyeregcsõ bilincsel. De semmi. Ha terhelést kap a nyeregcsõnél, recseg. És ez azóta van amióta kivettem belõle. Ilyen pattogzó hangot ad ki.

Valakinek valami ötlete?

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás

Sziasztok!
Szerintetek egy Drop-Off Triple-hoz milyen merevvázat vegyek?
Köszi mindenkinek

Én Kona Kula Primora gondolok...

beatbox

beatbox

törzsvendég

• fórumtag
  • 319 hozzászólás

Az egyik a Mali Boa.
Meg még volt vmi, de már nem emlékszem.
Segítsetek!

En lattam Mali Pitonban is talan :))
...Ez lesz keremszeppen...

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
én meg láttam egy bigfoot autót a belvárosban, tulaj elmondása szerint bevásárló autónak használva...

off

labda nokolájról mit lehet tudni? miben más mint az ST

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.387 hozzászólás
nem a régi polar-x? a piros csillagos
amúgy eggyel utánalevõben láttam BIG ONE 40mm-es becsúszójú szörnyet... mondjuk a rider is volt hozzá 120 kiló :P

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
Az egyik a Mali Boa.
Meg még volt vmi, de már nem emlékszem.
Segítsetek!

Murad13

Murad13

újonc

• fórumtag
  • 2 hozzászólás
Sziasztok!
Szerintetek egy Drop-Off Triple-hoz milyen merevvázat vegyek?
Köszi mindenkinek

bocika

bocika

törzsvendég

• fórumtag
  • 789 hozzászólás
Köszi. Az nem jó.

Németeknél találtam több bótot is, de azok elfelejtették korrigálni az árakat, mióta a dollár bezuhant/zuhan.
"ezek ám a gondok, nem a faláb!"

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
PSQ már nem forgalmaz SC-t, így pillanatnyilag nincs hazai képviselete a márkának. Alternatív forrást kell keresned.

bocika

bocika

törzsvendég

• fórumtag
  • 789 hozzászólás
Hali!

Van ez az új (nekem új) Bullit váz, aminek 1,5-ös feje van.
Ilyet lehet kapni kishazánkban? Mer volt egy PSQ vagy milyen nevû cég, de õket nem találom...
A dollár meg gyenge, szal érdekelne az ára....

köszi

üdv
bocika
"ezek ám a gondok, nem a faláb!"

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.387 hozzászólás

csak arra utaltam hogy az alu nem feltétlen örökéletû anyag ....a 6-7 éves váz meg nem épp fiatal.
és még 30-40 K egy linkplate-rt egy ki tudja meddig élõ vázba. franc tudja. mellesleg szignifikáns kükönbség nem lesz (lenne) a + 2-3 centi rugóúttal.

köszi a gyors és korrekt választ

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

idézet:
lehet kapni direkt régi dawg-hoz (a bear ugyanaz csak a szine más) tuning linkplate-t valami betd.com vagy mi a cég neve

persze nem olcsó. heleydben én speciel egy vasat nem költenék arra a vázra, jó hogy masszív de ha használod nem hiszem hogy még egy max két évnél többet bírna .

akkor aszondod, hogy várjam meg amíg megnyekken, aztán vegyek egy dawg-ot vagy majd ami lesz? akitõl vettem, maratonozott vele, és teljesen jó állapotban van... szóval nem hinném, hogy el fog fáradni. én se fogok hülye módjára letöréseket ugrálni vele, azért vettem, mert kényelmesebb, mint egy merev váz. amit kibírt egy '98-99(?)-es wheeler merevfarú, azt ki fogja bírni ez is. ha meg nem akkor szar

csak arra utaltam hogy az alu nem feltétlen örökéletû anyag ....a 6-7 éves váz meg nem épp fiatal.
és még 30-40 K egy linkplate-rt egy ki tudja meddig élõ vázba. franc tudja. mellesleg szignifikáns kükönbség nem lesz (lenne) a + 2-3 centi rugóúttal.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.387 hozzászólás
idézet:
lehet kapni direkt régi dawg-hoz (a bear ugyanaz csak a szine más) tuning linkplate-t valami betd.com vagy mi a cég neve

persze nem olcsó. heleydben én speciel egy vasat nem költenék arra a vázra, jó hogy masszív de ha használod nem hiszem hogy még egy max két évnél többet bírna .

akkor aszondod, hogy várjam meg amíg megnyekken, aztán vegyek egy dawg-ot vagy majd ami lesz? akitõl vettem, maratonozott vele, és teljesen jó állapotban van... szóval nem hinném, hogy el fog fáradni. én se fogok hülye módjára letöréseket ugrálni vele, azért vettem, mert kényelmesebb, mint egy merev váz. amit kibírt egy '98-99(?)-es wheeler merevfarú, azt ki fogja bírni ez is. ha meg nem akkor szar

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.387 hozzászólás
ez az új RM, az RMX utódja? tényleg elég lett... a fejcsõszög meg kicsit csopperes:wtf:

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
http://www.chainreac...x?ModelID=25312

érdekes lett így összeépítve..nekem furcsa csak a fejcsõszög?

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!