Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
11007 hozzászólás a témában

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
az idei Kula Deluxe fogad V-féket?

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
nem nagyon lehet tudni. valaki a nyeregcso legvegeig meri, es ha az kilog meg vagy 5 centit a felso vazcso folott, akkor eleg csaloka lehet a meretezes.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

nahat

nahat

vendég

• fórumtag
  • 79 hozzászólás
Sziasztok
Szeretném megkérdezni, hogy gyártók között lehet-e az azonos méretezésû vázak között méret beli különbség. Szóval egy Kelly's Quartz 17"-os váz egyértelmûen kisebb mint egy Magellan Polaris 18"-os vagy akár ugyanakkora is lehet, esetleg nagyobb...?
kösz

Sandor75

Sandor75

vendég

• fórumtag
  • 102 hozzászólás

nem nagy lenne. hatlamas :)

Azért érdekes mennyire csaloka ez . Naturban maga a váz alig tünt nagyobbnak mint az enyém,ezért is volt a kérés. Mert hogy táblázatból , elméletileg én is tudtam, hogy nagynak kell lennie, mégsem tünt annak. Mig barátomnak össze nem lett rakva vele egy bringa...nos igy már kimutatta a foga fehérjét:)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

A 176 cm magassághoz / mélységemhez :) / a 20" vázméret nagy volna? Tudom ,hogy vannak táblázatok erre nézve,de a kezembe akadt egy Merida Matts Special Edition váz. Ez 20"-as méret ,és igy beépitetlenül jónka tûnik a mérete...Kérdés akinek van tapasztalat, valóban jó is volna?
Köszönet!

nem nagy lenne. hatlamas :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
nagy.

Sandor75

Sandor75

vendég

• fórumtag
  • 102 hozzászólás
A 176 cm magassághoz / mélységemhez :) / a 20" vázméret nagy volna? Tudom ,hogy vannak táblázatok erre nézve,de a kezembe akadt egy Merida Matts Special Edition váz. Ez 20"-as méret ,és igy beépitetlenül jónka tûnik a mérete...Kérdés akinek van tapasztalat, valóban jó is volna?
Köszönet!

|3ello

|3ello

újonc

• fórumtag
  • 1 hozzászólás
Sziasztok,

Tervezek egy új bicót és arra lennék kiváncsi, hogy a 2008-as polarx tabel top-okkal van-e valakinek tapasztalata? Legfõképpen a vázzal kapcsolatban fogadnék szívesen infókat. Több fórumon is olvastam hogy a 2006-os kivitel nagyon tört, ellenben a 2007-es viszont sokkal jobb volt "ezen a téren". Szóval a '07-es és '08-as közt van-e különbség, vagy elhanyagolható? A másik dolog, hogy nekem a hátsó tárcsafékkonzol gyengének tûnik, ezt csak én gondolom vagy tényleg így van?

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
középrésznél sok gyártó nem dolgozza el....asszem Meridáék is így vannak ezzel

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
Csak én látom úgy, mintha buherálva lett volna a közepe? Van ott pár forgács.
Meg ennyiért egyenletesebben is eldolgozhatták volna a varratokat, lásd középrészes képnél.

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
De Rosának az országúti aluvázai nem kerülnek ennyibe, nemhogy ez :)
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

http://piacter.bikem...t=126354&cat=15

:love1:

Nekik legendásan minde túl van árazva?
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
http://piacter.bikem...t=126354&cat=15

:love1:

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Nyilván nem egy árkategória a 2, meg az enyémrõl papír sem volt, csak példaként írtam.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Én inkább visszaküldeném, mint szétb@sznám

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Az elsõ komolyabb bicajom gt karakoram vázán horpadt volt a homlokcsõ (ezért nem is került sokba), apum esztergált hozzá egy megfelelõ vastagságú darabot, amit átütöttünk a csövön, ezzel korrigálva a horpadást.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
képet képet!! véresszemûszmájli :)

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
szó nélkül cserélniük kell

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás

Az a baj, hogy átvételnél alákellet írni a papírt, hogy átvettük, minden rendben volt stb. Szóval nem túl sok mindent lehet velük kezdeni....

Átvenni át KELL, 3 napod van (általában), hogy jelezd a hibát annál a boltnál, ahol vetted.
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

Bosnyak

Bosnyak

vendég

• fórumtag
  • 116 hozzászólás
Az a baj, hogy átvételnél alákellet írni a papírt, hogy átvettük, minden rendben volt stb. Szóval nem túl sok mindent lehet velük kezdeni....
:bananadan :hehe: :bananadan