köszi a gyors és korrekt választcsak arra utaltam hogy az alu nem feltétlen örökéletû anyag ....a 6-7 éves váz meg nem épp fiatal.
és még 30-40 K egy linkplate-rt egy ki tudja meddig élõ vázba. franc tudja. mellesleg szignifikáns kükönbség nem lesz (lenne) a + 2-3 centi rugóúttal.
Jelentkezz be Regisztrálj
Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere
Írta 2008. március 16. - 00:08
Írta 2008. március 16. - 00:00
csak arra utaltam hogy az alu nem feltétlen örökéletû anyag ....a 6-7 éves váz meg nem épp fiatal.idézet:
lehet kapni direkt régi dawg-hoz (a bear ugyanaz csak a szine más) tuning linkplate-t valami betd.com vagy mi a cég neve
persze nem olcsó. heleydben én speciel egy vasat nem költenék arra a vázra, jó hogy masszív de ha használod nem hiszem hogy még egy max két évnél többet bírna .
akkor aszondod, hogy várjam meg amíg megnyekken, aztán vegyek egy dawg-ot vagy majd ami lesz? akitõl vettem, maratonozott vele, és teljesen jó állapotban van... szóval nem hinném, hogy el fog fáradni. én se fogok hülye módjára letöréseket ugrálni vele, azért vettem, mert kényelmesebb, mint egy merev váz. amit kibírt egy '98-99(?)-es wheeler merevfarú, azt ki fogja bírni ez is. ha meg nem akkor szar
és még 30-40 K egy linkplate-rt egy ki tudja meddig élõ vázba. franc tudja. mellesleg szignifikáns kükönbség nem lesz (lenne) a + 2-3 centi rugóúttal.
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2008. március 15. - 23:46
lehet kapni direkt régi dawg-hoz (a bear ugyanaz csak a szine más) tuning linkplate-t valami betd.com vagy mi a cég neve
persze nem olcsó. heleydben én speciel egy vasat nem költenék arra a vázra, jó hogy masszív de ha használod nem hiszem hogy még egy max két évnél többet bírna .
akkor aszondod, hogy várjam meg amíg megnyekken, aztán vegyek egy dawg-ot vagy majd ami lesz? akitõl vettem, maratonozott vele, és teljesen jó állapotban van... szóval nem hinném, hogy el fog fáradni. én se fogok hülye módjára letöréseket ugrálni vele, azért vettem, mert kényelmesebb, mint egy merev váz. amit kibírt egy '98-99(?)-es wheeler merevfarú, azt ki fogja bírni ez is. ha meg nem akkor szar
Írta 2008. március 15. - 23:40
Írta 2008. március 15. - 21:10
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2008. március 15. - 20:50
lehet kapni direkt régi dawg-hoz (a bear ugyanaz csak a szine más) tuning linkplate-t valami betd.com vagy mi a cég nevekérdésem a következõ:
vettem egy '01-es kona bear vázat, ami 10 centit mozog. szeretném, ha 12-t mozogna, meg egy fox rp3-as tag van benne, ami elég jó, nem akarom cserélni. ugye a rugóutat lehetne növelni egy 190es taggal, de attól meghalna a geometria. ezért arra gondoltam, hogy egy dawg himbakart, vagy egy egyedi, csináltatott darabot raknék bele, úgy hogy 12-t mozogjon. mert akkor elvileg a bb height meg a fejcsõszög nem változik...
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2008. március 15. - 17:14
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2008. március 15. - 17:12
vettem egy '01-es kona bear vázat, ami 10 centit mozog. szeretném, ha 12-t mozogna, meg egy fox rp3-as tag van benne, ami elég jó, nem akarom cserélni. ugye a rugóutat lehetne növelni egy 190es taggal, de attól meghalna a geometria. ezért arra gondoltam, hogy egy dawg himbakart, vagy egy egyedi, csináltatott darabot raknék bele, úgy hogy 12-t mozogjon. mert akkor elvileg a bb height meg a fejcsõszög nem változik...
Írta 2008. március 15. - 16:17
még új vagyok a fórumon, a segítségeteket szeretném kérni
Szeretnék építeni egy új biciklit magamnak és a váz eldöntésénél akadtak problémák. Két váz jöhet szóba: NS Bitch 2007 vagy DMR Sidekick 2. Nekem jobban tetszik az NS Bitch, meg sok infót találtam róla, hogy gyakorlatilag elnyûhetetlen váz
Kérlek írjátok véleményeket
Remus
Kis kiegészítés: NS Bitch adatok: http://www.bikediszk...ok.php?isbn=824
Írta 2008. március 15. - 12:55
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
Írta 2008. március 14. - 16:53
Írta 2008. március 14. - 16:37
( az nem érdekel h itt ott elfekvöben van 1-2 scott. a telejs paletta érdekelne )
Írta 2008. március 12. - 19:57
Ha ezt nekem címezted, akkor értettem.
Nagyon szépen kköszönöm!
Megpróbálkozom majd vele és beszámolok a fejleményekrõl.
Üdv:
Robi
Írta 2008. március 11. - 20:43
Írta 2008. március 11. - 19:46
Végre találtam egy nekem szimpi erõs vázat. Nemrég felvetettem a dh vázra váltót kérdést.
Konkrétan Big Hit III, Demo 7,8-ra rakható-e elsõ váltó? Számomra inkább a Big Hit III ( barna színû ) fontosabb.
Pl.: ha megveszem gyárilag, akkor tudnék-e elsõ váltót tenni rá? Innen úgy tûnik elférne.
Válaszaitokat elõre is köszönöm!
Üdv:
Forob
Írta 2008. március 11. - 14:12
iparinak tûnik
szerintem geo függõ hogy dh vagy fr,nem rugóuttal kéllene párosítani.
Írta 2008. március 10. - 20:56
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Írta 2008. március 10. - 20:32
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2008. március 10. - 19:53
Írta 2008. március 10. - 17:36
csak álmodoztam
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére