Háát õõõ...kb annyi mint az idei:D
na szakik ez repedés? 1 2
Ez tuti repedés, mintha csak a régi vázamat látnám.
amugy Tamaska, ez a yetid ugy kb hany auto arabol lett meg ?plusz egy velemeny a repedes mellett...
RAUH-Welt
B E G R I F F
Háát õõõ...kb annyi mint az idei:D
na szakik ez repedés? 1 2
nem, de szerintem annyi mint a tavalyiköszi! és nem tudsz véletlenül súly adatot a vázról?
08 as Scamp Goatról tud vki valamit?
Vagy általában a Scamp-ekrõl, mennyire tartós, meg ha bikediszkonton rendelem mennyi lenne rá a garancia? Érdemes-e 40e Ft ért megvenni? elõre is köszi
Javaslom, ha nem hajlanak a szép szóra akkor csináltass egy penetrációs vizsgálatot. Keress rá a neten, biztos találsz felétek is ezzel foglalkozó vállalkozást. Az egész nem nagy mutatvány, kb. negyed óra. Három különbözõ féle vegyszer kell hozzá, semmi roncsolás, semmi mûszerigény. Az én munkahelyemen kell néha csinálni és csak olyan MEO-sok végezhetik el akiknek papírja van róla, hogy erre felhatalmazó szakvizsgájuk van tehát valamennyire még kvázi hivatalosféle is a dolog. Lehet jobban megéri fizetni érte valamennyit mint bukni az egész vázat. Talán gyorsabb és hatásosabb egy ilyen szakvéleménnyel reklamálni mint kivárni míg a fogyasztóvédelem csináltatja meg ugyanezt.Épp a Bikediszkontal próbálok szótérteni.
A helyzet az hogy a fejcsöve elrepedt a váznak.Ezt az 1éves garanciaidõn belül jelentettem, visszakültem, de jött a várható válasz hogy semmi gond nincs vele.
Lecsiszolták alatta állitólag repedés nyomát se láttak,szerintük a festék mintája(egyszinû fekete váz) majd valami hasonló árnyalatú fekete festéket odakentek. Amikor visszakaptam a vázat akkor ezt körömlakklemosóval ledörzsöltem, és alatta persze ottvolt a hajszál repedés, de a garancia lejártáig már csak 2-3hét volt. Most monta nekem azt valaki hogy ha én a hibát a garanciaidõn belül bejelentem akkor a lejárat után is ki kéne cserélniük.
Szerintetek tudok még tenni vele valamit?