Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
11007 hozzászólás a témában

TREKs Atesz

TREKs Atesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 789 hozzászólás

egy ismerõsöm nem fogadja el, de ugye hogy egy átlag CC váznak/ telónak meg sem kottyan 2 lépcsõ vagy egy 20-30 centis letörés..( pl- egy KTM , Konav, Giant váz + egy RS Tora)

Szerintem tuti hogy nem árt neki,én a TREK 4500-asommal jöttem már le magasabbról is,és annak sem lett semmi baja pedig abban csak egy Judy TT van.:)
TREK bike-on szebb az élet!!:cool2:

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
egy ismerõsöm nem fogadja el, de ugye hogy egy átlag CC váznak/ telónak meg sem kottyan 2 lépcsõ vagy egy 20-30 centis letörés..( pl- egy KTM , Konav, Giant váz + egy RS Tora)

golya

golya

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.347 hozzászólás
50-es lett. tökéletes.

golya

golya

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.347 hozzászólás
köszkösz. akkor ilyen 50-54-es váz körül keresgéljek? mert így van megadva. vagyis létezik belõle 45-50-54, 57-es tuti nagy, mert most egy 20-as merida kalaharim van, de sztem CC-re ettõl eggyel kisebb kellen sztem.

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
18-20" gyártótól függ. Legjobb ha rá tudsz ülni és ki tudod próbálni. Mindenesetre ha egy 400-as nyeregcsõ jelig húzva is rövid, akkor valószínûleg kicsi a váz. Amivel még tudsz játszani az a kormányszár hossza és emelkedése (+/-), ami befolyásolja az üléspozíciót,

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

golya

golya

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.347 hozzászólás
CC-re 185magas embernek mekkora váz ajánlott? kérnék egy ajánlott felsõ és nyeregcsõ hosszt! Sürgõs lenne mert mindjárt megyek veszek egy bringát:D

374Lon

374Lon

vendég

• fórumtag
  • 88 hozzászólás

2004-es vega 2009-ben? valamit nem értek...
ha tuti info-t akarsz, kérdezz rá a magellan topicban, ott vannak csekések.

thx, azóta megoldottam. blue cetbõl lesz 2006os (téglavörös-fekete). 200ért megéri?
http://www.testbike.hu/pics/b997.jpg

That's all folks!

160 mm-es Avid tárcsa eladó

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

re, mégis újat veszek és egy 2004es vega lesz. már csak 1 gond van:
nem tudom hol lehet kapni... a cseke azt mondta, h csak jövõre(?!) lesz nekik. gugli mást nem dob ki:S
tudtok vmi biztos helyet ahol lehet kapni? esetleg nagykereskedés,gyártó?

2004-es vega 2009-ben? valamit nem értek...
ha tuti info-t akarsz, kérdezz rá a magellan topicban, ott vannak csekések.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

374Lon

374Lon

vendég

• fórumtag
  • 88 hozzászólás
re, mégis újat veszek és egy 2004es vega lesz. már csak 1 gond van:
nem tudom hol lehet kapni... a cseke azt mondta, h csak jövõre(?!) lesz nekik. gugli mást nem dob ki:S
tudtok vmi biztos helyet ahol lehet kapni? esetleg nagykereskedés,gyártó?

That's all folks!

160 mm-es Avid tárcsa eladó

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
sztem Prodigy

Csaszi

Csaszi

vendég

• fórumtag
  • 117 hozzászólás
Szerintetek

PRODIGY-váz 981 cromo: http://www.x-gamezbi...termek&tid=2944

wagy Scamp Goat : http://www.bikediszkont.hu/show_book.php?isbn=837

:help: :help:

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.383 hozzászólás
és ez akkor is igaz ha nagyobb tagot veszek bele?
miben külkönbözik még a stab meg a stinky?

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
beleérhet a nyeregvázcsõbe a kerék.
természetesen nem csak a himbakarban különböznek, igy igen, magasabbra kerül a monoblokk, változhatnak a vázszögek, stb.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.383 hozzászólás
ha kicserélem a 2004es stinkymbe a himbakart 2005ös stabéra az ér vmi plusz rugóutat vagy csak elrontom vele a váz geoját?
mert elvileg ugyanaz a 2 váz a himbakart leszámítva. és persze nagyobb tagot vennék bele és akkor gyakorlatilag egy stabom lenne, nem?
monoblokk nem kerül naon magasra így v ilyesmi? mert úgy tudom h attól kerül magasra a monoblokk meg baszódik el a geo ha csak simán ebbe ahimbakar váz kombóba teszek nagyobb tagot
ja és ez vonatkozik a coiler stinky kombóra is?

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.387 hozzászólás
akkor sajnos jól sejtettem.:(

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
dísznek jó.

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.387 hozzászólás
http://www.maxi-bike.../speckovaz1.jpg

ez így nagyon gáz állapotban van? az elsõ váltó ill. a felsõcsõ környékén keresgéljetek...:confused:

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.387 hozzászólás

dh geprol van szo...

hiszek neked. az én konám is láncvilla átkötõnél volt repedt, bár az gyárilag szarul volt meghegesztve és a hegesztés engedett el, Máriusz javította, 3 éve kb, azóta is o.k. amitõl nagyon félnék és nem bíznék benne az a repedt fejcsõ. a teljes törés mikéntje és következményei miatt...:lol1:

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

ingyé is más meg pénzért is más. ha van kedve/tehetsége/ideje az embernek eltökölni ezzel akkor oké. meg ugye az sem mindegy, hogy mire használod. városban nem para, dh annál inkább.

dh geprol van szo...
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.269 hozzászólás

nem, az a magellan/no saint már rég nincs meg...azóta crux van enté>ralph>vérszállító útvonalon...

a repedt váz egy 2k1es magellan triál váz..

a merida meg azért érdekes mert itthon van egy 16.5centire vágott manitou teló...

kevés lesz

13,5 a fejcsõ azért 1 centi körül kell az int csapágynak is, 2 centi meg karcsú lesz a stucniban
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való